Jane Kønig hos Rikke Solberg

Skab et personligt udtryk med Jane Kønig


Smykker kan være med til at sætte prikken over i’et i et outfit. Er du den klassiske type, så kan du gå efter det nedtonede design og simple udtryk. For eksempel har vi den populære og klassiske V-ring i sterlingsølv. Hos Rikke Solberg forstår vi, hvorfor ringen har været på mode i mange år. De rene linjer og den skulpturelle form betyder, at du kan bære den til stort set alle outfits, året rundt. Eller hvad med en yndig Love tag vedhæng i mat forgyldt sølv? Du kan både vælge et bogstav, der symboliserer en, du holder af, eller for eksempel et hjerte som symbol på kærlighed. Vedhænget er ideelt til dig, der ønsker smukke detaljer eller til en, du holder af.

Er du den mere modige type? Måske du ønsker at eksperimentere med dine smykker og stil? Jane Kønig har sørget for, at du kan få iøjnefaldende smykker og klassikere med en finurlig twist. Prøv for eksempel en cool ørering med et snoet udseende. Øreringen er perfekt til dit basic look, men bestemt også til festlige begivenheder. Du finder både voluminøse øreringe, armbånd og ringe hos os.

Der er mange muligheder at vælge imellem, men du kan være sikker på, at der er smykker for enhver smag i vores sortiment. Hvis du har svært ved at vælge, kan du gå efter lidt forskelligt. På den måde kan du matche smykkerne til det tøj, du har valgt at tage på. Med flere slags smykker fra Jane Kønig er du aldrig begrænset.

Undgå nikkel ved at købe smykker fra Jane Kønig. Alle varianter er nikkelfrie, og Jane Kønig tester løbende deres produkter for nikkel. Det sikrer dig en opretholdelse af den høje kvalitet.

Hvem er Jane Kønig?


Danske smykkedesigner Jane Kønig er uddannet beklædningsdesigner fra Danmarks Designskole. Siden hun blev færdig i 1986, har hendes fokus været på at skabe smykker, der kan fuldende kvindens look. Derfor er det vigtigt for Jane Kønig, at designet aldrig går af mode, og at kvaliteten holder i årevis. Filosofien er at udfordre kvinders måde at bære smykker på og få dem til at eksperimentere med deres look. Hendes inspiration ligger i kunsten og den særlige energi, som en kunstner kan formå at videregive igennem et værk.

Disse grundige overvejelser går også i igen hos os i Rikke Solberg. Vores håndplukkede smykker vidner om kvalitet, velovervejet design og holdbarhed. Det enkle design med sit stilrene og elegante udtryk gør din næste ring og ørering til en fast del af din smykkesamling. Den første butik blev åbnet i det centrale København i 1989, og i dag sælger Jane Kønig smykker i egne butikker og udvalgte forhandlere som Rikke Solberg.

Sådan passer du på dine smykker


Er du også glad for et eller flere af dine smykker? Hvad end det er et armbånd, en fingerring, de populære Jane Kønig Love tags eller en halskæde, er det vigtigt at vide, hvordan du bedst plejer og passer dine smykker. Med god vedligeholdelse og opbevaring holder dine smykker sig smukke og fine i mange år.

Hos Rikke Solberg vil vi altid give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor kan du læse vores guide til, hvordan du passer dine smykker fra Jane Kønig.

•Tag altid smykkerne af, inden du går i seng. I søvne kan du nemt komme til at vride det i stykker, ligesom metallet kan blive svagt med tiden
•Selvom kvaliteten er af guld eller sølv, kan overfladen blive påvirket af kemien i og på din hud. Det gælder også fra creme, parfume, makeup eller badevandet. Har du planlagt en dukkert, løbetur eller anden aktivitet, er det bedst at tage dine smykker af
•Når du ikke bærer smykkerne, er det anbefalet, at du lægger dem i en tillukket stofpose eller lign. Ved dette undgår du oxidering af smykkerne
•Trænger dine smykker til at blive smukke og blanke? Rengør dem regelmæssigt med en blød klud, neutralt rengøringsmiddel og lunkent vand.

Få din gave pakket ind gratis


Ofte forbinder vi smykker med en bestemt person eller begivenhed i vores liv. At modtage et smykke i gave fra en, du holder af, kan altid bringe glæde. Det gode ved smykker fra Jane Kønig er, at du kan have dem på i mange år, uden de går af mode.

Slip for lange køer eller stress ved at bestille din ordre online hos Rikke Solberg eller i vores butik i Egå. Vi pakker din vare gerne flot ind - helt gratis. Du skal blot notere i bemærkningsfeltet, at du ønsker din vare pakket ind, og hvornår du ønsker at give den.

Bagefter sørger vi for at sætte et byttemærke på pakken. Du har stadig 14 dages returret fra den dag, gaven bliver givet. Bliver det meget nemmere?

Læs mere om vores gaveindpakning her.

Køb smykker fra Jane Kønig hos Rikke Solberg


Er det ikke nemt at vælge det rigtige smykke? Det forstår vi godt. Hos Rikke Solberg bestræber vi os på, at du får den optimale service, om det er online eller i vores skønne butik i Egå. Derfor er vi naturligvis behjælpelige med at besvare dine spørgsmål. Ønsker du hjælp eller gode om råd om valg af smykke, er du velkommen til at kontakte os, både på telefon, mail eller i butikken.

Ved at købe hos Rikke Solberg får du din bestilling hjem fra dag-til-dag og personlig service. Vi gør alt for, at du får en god oplevelse hos os. Derfor kan du også booke personlig shopping i butikken eller via vores mail.

Har du lyst til at se på mere? Du er altid velkommen til at klikke igennem vores udvalg. Se blandt andet vores seneste nyheder.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.