Bukser for enhver smag

Synes du også, at bukser bare er smartest? Bukser kan bruges ved næsten en hvilken som helst lejlighed. De kan mixes med nærmest alt fra dit klædeskab, og det er derfor nemt at skabe mange forskellige outfits med bare ét par afhængigt af dit humør og anledningen. Med et par bukser skaber du nemt et moderne og smart look.

I vores udvalg er der noget for enhver smag. Vi tilbyder bukser, der er:

- Ensfarvede
- Mønstrede
- Lette
- Lune

Derudover har vi bukser i mange forskellige materialer og mærker. Vi håber, at dit næste par også er at finde herinde.

Den helt rigtige pasform


Har du også svært ved at finde et par bukser, der bare passer perfekt? Hvis nej, så er du heldig. Her hos Rikke Solberg kender vi godt problemet med, at det kan være svært at finde bukser og jeans i den rigtige pasform. Nogle er for løse i lænden, nogle er for smalle over hofterne og andre for lange i benene. Men bare rolig. Vi har mange forskellige slags i forskellige pasformer, og vi har helt sikkert også et par, der passer dig.

Pasformen på damebukser og jeans ændrer sig ofte med moden, og afhænger af hvad der er in i den pågældende sæson. Men de fleste kvinder ved, at det ikke altid er nemt at finde et par bukser, der passer. Den model, der trender lige nu, er ikke nødvendigvis god til netop din figur. Kvinder kommer i mange størrelser og former, og det er vigtigt, at dine bukser sidder ordentligt. Passer de ikke 100 procent, kommer de bare til at ligge i skabet uden at blive brugt, og det er en skam.

Derfor har vi altid et stort udvalg af bukser og jeans til kvinder i mange forskellige pasformer. Vi vil være sikre på, at du altid kan finde et par, der passer dig, uagtet hvad der er mest moderne lige nu. Ligegyldigt om du er til bukser, der er løse, stramme eller med vidde, med smalle eller brede ben, så har vi noget for dig.

Husk: hvis bukserne ikke passer, når du modtager dem med posten, så har du 14 dages fuld returret.

Jeans er basis i garderoben


Vi elsker jeans til kvinder. Den tid er for længst forbi, hvor kun mænd kunne gå med jeans. I dag kan vi alle få glæde af et par lækre jeans, også damer – og heldigvis for det. For jeans er smarte og praktiske. De er nemme at hoppe i, de går til det meste, de er lette at mixe og matche med resten af garderoben, og stoffet er slidstærkt og holder længe.

Jeans er dermed en god basis i din garderobe. For et afslappet look kan de styles med en sød T-shirt eller en varm striktrøje afhængigt af sæsonen. For et festligt look kan du sætte dem sammen med en pæn top, og for et professionelt look, kan du stryge en hvid skjorte. Eller prøv at tage jeans på under en løstsiddende kjole for et casual bohemelook. Mulighederne er mange.

Jeans eller nederdel?


Dit outfit kan få et helt anderledes udtryk, hvis du skifter dine jeans ud med en flot nederdel. Pludselig udstråler du mere klassisk femininitet, selvom du kun skifter ét stykke tøj ud. Det er et godt trick, hvis du for eksempel skal skifte hurtigt og nemt fra hverdag til fest.

Du kan selvfølgelig også kombinere det rå look fra et par jeans med det elegante look fra en nederdel ved at vælge en nederdel i denim. Denimstof giver din nederdel lidt mere attitude, hvis du ikke er til det meget feminine udtryk.

Fandt du et par jeans, du kunne lide? Hvis ikke, så kig på vores udvalg af nederdele. Hvem bliver ikke glad af at se et skørt flagre, når man drejer rundt om sig selv med nederdel på?

Hurtig levering


Har du spørgsmål? Vi står klar ved telefonen til at hjælpe dig. Vi guider dig gerne frem til det helt rigtige par bukser. Når du har gennemført dit køb online, går vi straks i gang med at pakke varerne til dig, så du er garanteret hurtig levering fra webshoppen. Du har selvfølgelig fuld returret i 14 dage.

Vil du alligevel hellere prøve tøjet, inden du køber? Så glæder vi os til at byde dig velkommen i vores butik. Vores inspirerende butik er åben for dig, der gerne vil lade fingrene løbe henover stoffet, inden du tager en beslutning. Butikken ligger i Egå, nord for Aarhus.

Når du har fundet det rette par bukser, mangler du måske en flot top eller T-shirt, der passer til. Også her har vi et bredt udvalg af kvalitetsmode til den stilsikre kvinde.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.