Skab et retro look med komfortable sneakers fra Asics


Asics er en af de førende producenter inden for sneakers, og det er der en god grund til.  Brandet er nemlig kendt for at være et skomærke, der både sætter komfort og design i højsædet. Asics sneakers tager udgangspunkt i klassiske løbeskosmodeller, som sikrer, at skoene sidder godt og er gode at gå i. De kan derfor både benyttes til sport og hverdag.  

Derudover har sneakers fra Asics altid et sejt og stilfuldt design. Asics formår at bringe retro tendenserne ind i nutiden på en veludført og moderne måde. De karakteristiske striber, gennemførte farvekombinationer og miksede tekstiler kan derfor være prikken over i’et i ethvert outfit.

Asics sneakers til damer er den perfekte kombination mellem komfort og coolness. Du kan derfor trygt stole på, at det er både stilfuldt og behageligt at gå rundt i dine sneakers, når valget falder på Asics.

Størrelsesguide til Asics sneakers til damer


Uanset om dine sneakers skal bruges til sport eller hverdag, er det vigtigt for komforten og stabiliteten, at de har den rigtige størrelse. Hvis dine sko er for små risikerer du, at de klemmer, skaver eller gør ondt på din fod. Hvis de derimod er for store, vil du ikke opleve optimal stabilitet. Derfor er det en god ide at undersøge konkrete størrelsesforhold inden du køber nye sneakers. Disse kan nemlig variere fra mærke til mærke.

Asics sneakers er en smule små i størrelsen, og vi anbefaler derfor, at du går cirka en halv størrelse op. Hvis du for eksempel plejer at bruge størrelse 38, skal du typisk have en størrelse 38,5 i Asics sneakers til damer.

Hvis du ender med at bestille en forkert størrelse, skal du ikke bekymre dig. Du har nemlig altid returret, når du shopper hos Rikke Solberg. Det er derfor ikke noget problem at sende dine sko tilbage og bestille en ny størrelse, hvis behovet skulle opstå.

Få Asics sneakers til enhver smag


Uanset om du er til chunky, enkle eller farverige sneakers, har Asics noget for dig. Hvis du foretrækker enkle og klassiske sneakers, der passer til ethvert outfit, kan du finde mange modeller med lethed og simpelhed i fokus. Hvis du derimod er vild med chunky-sneakers, går du heller ikke forgæves hos Asics.

Asics præsenterer hele tiden seje og nytænkende modeller men formår samtidig at bevare den røde tråd mellem de forskellige sko. Udover de velkendte striber er mærkets respekt for retro tendenser også er en fast del af det innovative design.

Historien bag Asics


Asics’ historie går helt tilbage til 1949, hvor japanske Kihachiro Onitsuka begyndte at producere balletsko under mærket Onitsuka Ltd. Designeren ønskede at fremme en aktiv livsstil blandt unge. Derfor udvidede han produktionen til også at omfavne løbesko og udstyr til andre sportsgrene.

28 år efter grundlæggelsen blev navnet ændret til Asics, som er en forkortelse af det latinske ordsprog: “Anima Sana In Corpore Sano”. På dansk kan det oversættes til: ”En sund sjæl i et sundt legeme ”. Navnet Asics giver et godt billede af, hvilke overbevisninger brandet blev bygget op omkring. Kihachiro Onitsuka mente nemlig, at der var en vigtig sammenhæng mellem en sund krop og et sundt sind, og at fysisk aktivitet derfor var essentielt for velvære.

I forbindelse med navneskiftet søgte det japanske brand også mod nye markeder, hvor det hurtigt blev en international succes. I dag sælges Asics overalt i verden og er et af de største brands indenfor løbesko, sneakers og sportstøj.

De karakteristiske striber


Asics sneakers blev i starten udformet med striber på siden for at opbygge optimal stabilitet i skoene. Sidenhen er striberne blevet et essentielt kendetegn for brandet. Asics byder på alverdens innovative designs, men alle deres sneakers har én ting til fælles: De karakteristiske striber på siden.

Shop amok hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg har vi alt det bedste inden for designermode. Er du på udkig efter et outfit, der kan komplimentere dine nye sneakers? Eller har du brug for lidt ekstra detaljer til at pifte dit outfit op? Uanset hvilke items du savner i dit klædeskab, kan du finde dem blandt Rikke Solbergs unikke mærker. Du kan blandt andet søge inspiration i følgende kategorier:

Tøj
Accessories
Tasker
Udsalg
Nyheder

Hos Rikke Solberg har du også rig mulighed for at udforske andre populære skomærker. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af de ikoniske New Balance sneakers, som altid er en sikker vinder.

Har du spørgsmål? Så kontakt os


Har du spørgsmål til nogle af dine favoritter? Eller er du i tvivl om størrelse, pasform eller farve på et par sneakers? Uanset hvad der trænger sig på, er du altid velkommen til at kontakte os her. Vi står klar til at hjælpe dig på telefon og mail alle hverdage.

Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik i Egå, hvor du kan se og prøve alle vores fine produkter
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.