Find tidløse Mads Nørgaard-produkter til damer

Med inspiration fra skiftende årstider, musik, kultur og modetrends, udkommer der hvert år fire skønne kollektioner fra Mads Nørgaard. En del af brandets mindset er at følge med den skiftende mode, men samtidig mener brandet også, at moden går for hurtigt i den vestlige verden. Derfor fokuserer de på at skabe tøj, som kan bruges i flere sæsoner uden at miste sin relevans. I udvalget hos Rikke Solberg kan du finde:

●T-shirts
●Bluser
●Buksedragter
●Nederdele
●Tasker
●Hatte og kasketter
●Tørklæder

Brandet har naturligvis udviklet deres kollektioner siden deres første storhedstid, og det betyder, at du kan finde t-shirts, bluser og nederdele med moderne detaljer, såsom frynsede ærmer, slids, Mads Nørgaards logo og meget mere.

Hos Rikke Solberg har vi udvalgt alt det bedste fra Mads Nørgaard, og derfor er der også noget for enhver smag. Kan du lide pangfarver? Eller er du mere til de neutrale nuancer? Hvad end du er til, så har vi noget, der kan bringe fornyelse ind i din garderobe.  

101: Solid, Broadway og Tricolore


Mads Nørgaard er især kendt for deres klassiske Nørgaard på Strøget-bluser. Bluserne kommer i et hav af farver, og hos Rikke Solberg kan du både finde 101 og Broadway-stilen. De velkendte bluser findes både i de klassiske striber samt ensfarvet.

101-blusen var ganske populær i 00’erne, hvor den dominerede i de unges garderober. I dag har den fundet vej tilbage i modebilledet, og det giver dig den perfekte mulighed for at genoptage en trend, der har været næsten uddød. De mest populære 101-bluser er 101 Solid Colour og 101 Broadway, som i dag fås i et væld af farver.

101 Solid er den klassiske bluse, som Mads Nørgaard er mest kendt for. Denne bluse er ensfarvet og fås i mange smukke nuancer. Blusen kan nemt fungere som et basic-produkt i din garderobe, og det betyder, at du kan style det med hvad som helst.
Uanset om du ønsker at skabe et afslappet eller mere formelt look, er 101 Solid Colour-blusen det perfekte valg.

101 Broadway fra Mads Nørgaard er den ikoniske bluse med striber, der også var populær i 00'erne. Striberne består typisk af to forskellige farver, ofte en lys og en mørk, som skaber store kontraster. Er to farver ikke helt nok, så kan du også finde 101 Tricolore, som blander striber og tre forskellige farver.

Udforsk flere produkter fra Mads Nørgaard til damer


I dag laver Mads Nørgaard klassisk modetøj til både kvinder, mænd og børn. Kollektionerne består blandt andet af lækre t-shirts i blød bomuld, a-formede nederdele i denim, skind og bomuld samt bukser, jakker, kjoler og selvfølgelig de flotte Mads Nørgaard-tasker. Alle produkter fra Mads Nørgaard vil med garanti pryde din garderobe. Se vores udvalg her på siden, og find dine Mads Nørgaard-favoritter, der kan sammensættes, som du har lyst til.

Når du vælger at købe tøj fra Mads Nørgaard, kan du altid regne med stilfulde designs og høj kvalitet. Hvad enten du køber tøj eller accessories, så får du produkter, der er helt i top, og som holder rigtig længe.

Er du blevet lun på mere end ét item i vores sortiment? Så kan du heldigvis få tøjet og taskerne fra Mads Nørgaard til overkommelige priser og derved undgå at skulle vælge imellem dem.  

Rikke Solberg har tøj til alle anledninger


Rikke Solberg er dog meget mere end bare Mads Nørgaard. Vi forhandler mange flere brands med luksusprodukter til enhver smag og anledning. Når du skal forny din garderobe, kan du eksempelvis finde skønne toppe til weekendhyggen, farverige kjoler til varme sommerdage eller sofistikerede bukser til arbejdet. Alle items fås i flotte farver, der passer til din personlige stil.

Vi hjælper og rådgiver gerne


Hvis du er i tvivl om størrelserne på vores Mads Nørgaard-tøj til damer, kvaliteten, pasform eller priser, så er du velkommen til at kontakte os. Vores personale står klar til at modtage din henvendelse enten telefonisk eller via e-mail og hjælpe dig ud fra dine behov og ønsker. Når du bestiller vores produkter online, får du hurtig levering, så du ikke skal vente længe på at se dine nye yndlingsitems fra Mads Nørgaard pryde din garderobe.

Køb også Mads Nørgaard til damer i vores butik i Egå


Hos Rikke Solberg ønsker vi, at vores kunder skal have det bedste. Derfor sikrer vi altid kvalitetsprodukter, fremragende service og ikke mindst unikke shoppingoplevelser. Besøg vores charmerende butik i Egå nær Aarhus, så du kan se og føle på de produkter, du har i kikkerten. Vi forstår, at en vigtig del af købsprocessen er at mærke produkterne på sin egen krop, før man kan træffe en endelig beslutning.

Butikken i Egå har åbent fra mandag til lørdag, så hvis du bor i nærheden, har du rig mulighed for at besøge os i hverdagen eller i weekenden. Vores venlige personale vil møde dig med smil og hjælpe dig med at finde de perfekte sandaler til sommeren.

Ønsker du at modtage nyheder eller tilbud?


Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at modtage:

●Eksklusive tilbud
●Nyheder om aktuelle trends
●Generel inspiration til hverdagen
●Invitation til særlige arrangementer

Når du modtager vores nyhedsbrev, får du desuden mulighed for at deltage i vores mange konkurrencer online. Her kan du vinde lækre giveaways fra forskellige mærker hos Rikke Solberg.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.