Mads Nørgaard til damer

Mads Nørgaard har tidløse items til alleMed inspiration fra skiftende årstider, musik, kultur og modetrends, udkommer der hvert år fire skønne kollektioner fra Mads Nørgaard. En del af brandets mindset er at følge med den skiftende mode, men samtidig mener brandet også, at moden går for hurtigt i den vestlige verden. Derfor fokuserer de på at skabe tøj, som kan bruges i flere sæsoner uden at miste sin relevans. Mads Nørgaard er især kendt for deres klassiske Nørgaard på strøget bluser. Bluserne kommer i et hav af farver og hos Rikke Solberg kan du både finde 101 og Broadway stylen. De velkendte bluser findes både i de klassiske striber samt ensfarvet. Shop Nørgaard på strøget bluser hos Rikke Solberg her

I dag laver Mads Nørgaard klassisk modetøj til både kvinder, mænd og børn. Kollektionerne består blandt andet af lækre t-shirts i blød bomuld, a-formede nederdele i denim, skind og bomuld samt bukser, jakker, kjoler og selvfølgelig de flotte Mads Nørgaards tasker. Alle produkter fra Mads Nørgaard vil med garanti pryde din garderobe. Se vores udvalg her på siden, og find dine favoritter i mange forskellige farver og størrelser.

Når du vælger at købe tøj fra Mads Nørgaard, kan du altid regne med stilfulde designs og lækker kvalitet. Du får altså en style eller taske, der er helt i top, og som holder rigtig længe.

Er du blevet lun på mere end ét item i vores sortiment? Så kan du heldigvis få tøjet og taskerne fra Mads Nørgaard til overkommelige priser og derved undgå at skulle vælge imellem dem.

Find tøj til alle anledninger


Vi har hos Rikke Solberg et meget fint udvalg af Mads Nørgaards kvindetøj samt accessories, som tasker og kasketter.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål


Hvis du er i tvivl om en størrelse, kvalitet eller pasform til noget fra Mads Nørgaard eller et andet mærke, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge vores fysiske butik i Egå. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Ønsker du at modtage nyheder eller tilbud?
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at modtage:

Eksklusive tilbud
Nyheder om aktuelle trends
Generel inspiration til hverdagen
Invitation til særlige arrangementer

Når du modtager vores nyhedsbrev, får du desuden mulighed for at deltage i vores mange konkurrencer online. Her kan du vinde lækre giveaways fra forskellige mærker hos Rikke Solberg.

Vi har i vores udvalg noget til enhver smag og anledning. Find eksempelvis en skøn top til weekendhyggen, en farverig kjole til varme sommerdage, sofistikerede bukser til arbejdet eller en moderne pudetaske med mere. Alle items fås i flotte farver, der passer til din personlige stil.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.