Mads Nørgaard hos Rikke Solberg

Det danske brand Mads Nørgaard som blev lanceret i 1986, er opkaldt efter brandets grundlægger, Mads Mathias Nørgaard. Der gik ikke ret længe, før folk fik øjnene op for det klassiske og stilfulde brand, som på kort tid udviklede sig, fra kun at blive solgt i egen butik til, at flere andre modetøjsbutikker fandt tøjet fra Mads Nørgaard interessant.

Brandet med de let genkendelige og populære stribede t-shirts og bluser, i et hav af farver, blev hurtigt et hit, og Mads Nørgaard voksede sig større og større. I august 2005 viste Mads Nørgaard sit første modeshow under modeugen i København, dette show fik meget ros af seere, og siden da har brandet taget fart.

Med inspiration fra skiftende årstider, musik, kultur og modetrends, udkommer der hvert år fire skønne kollektioner fra Mads Nørgaard. Hos Mads Nørgaard gør de meget for at kunne følge med den skiftende mode, men de mener dog også, at det nogle gange godt kan gå lidt for hurtigt i den vestlige verden. Der bliver derfor lagt vægt på at designe modetøj, som er trendy med en klassisk tone som kan bruges flere sæsoner uden at miste sin relevans. Dette er den klassiske buksedragt et pragt eksempel på, den er en fast styles i Mads Nørgaard kollektioner, med små ændringer så den følger med når moden skifter.

I dag laver Mads Nørgaard både modetøj til kvinder, mænd og børn. Hans kollektioner består lækre t-shirts i blød bomuld, a-formet nederdele i både denim, skind og bomuld, bluser, jakker, kjoler og selvfølgelig den klassiske og populære buksedragt, som fås i mange flotte farver. Når man vælger at købe tøj fra Mads Nørgaard kan man altid regne med stilfulde designs, med kvaliteten helt i top, hvad enten det er en t-shirt, nederdel, bukser, buksedragt, kjole eller noget helt andet med Mads Nørgaard stående i nakken.  

Køb Mads Nørgaard hos Rikke Solberg


Vi har hos Rikke Solberg et meget fint udvalg af Mads Nørgaards kvindetøj. Udvalget spænder vidt, lige fra stribede t-shirts, denim nederdele, buksedragter, skind nederdel, kjoler, jakker og bluser. Vi har lidt til enhver smag og anledning, hvad end du er til mange farver eller en mere basis og klassisk model. Hvis du er i tvivl om en størrelse, kvalitet eller pasform, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@rikkesolberg.dk eller på telefon: 86743025 alle hverdage mellem kl. 9.00 – 15.00.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.