Maanesten

Udtryk dig med unikke smykker fra Maanesten


Kan du lide smykker, der er inspireret af naturen og det spirituelle univers? Hvis svaret er ja, så kender du sikkert allerede Maanesten. Det danske brand er nemlig kendt for at skabe nutidige og fine smykker med fokus på organiske former og spiritualitet. Oplev for eksempel flotte sten, perler og krystaller i fantastiske farver, som du kan bære til alle anledninger.

Hos Rikke Solberg finder du flere af de populære Maanesten smykker i både sølv og forgyldt sølv. Vi ønsker nemlig, at du kan få noget af den bedste kvalitet, så du passer bedst muligt på dig selv. Netop derfor er Maanesten blandt vores mange mærker. Ved hvert smykke er der kræset for unikke detaljer og den gode kvalitet. Oplev for eksempel armbånd, øreringe, fingerringe og halskæder, der balancerer nutidens trends på en elegant og yndefuld måde. Fri for nikkel, cadmium, bly og kviksølv.

Med Maanesten venter dig altså skønne smykker, som du kan have glæde af i mange år. De fås tilmed til lave priser, så alle har mulighed for at være med. Mærket ønsker nemlig, at alle skal kunne bære deres smykker, uden at priserne påvirker kvaliteten negativt.

Håndlavede smykker fra Indien


Maanesten blev grundlagt i 2010 af smykkedesigner Lotte Venø Callesen og kreativ direktør Henrik Venø Callesen. Egentlig var det starten på et lille hobbyprojekt. Men siden da har virksomheden vokset sig stor og er nu en af de største indenfor smykkebranchen i Nordeuropa. Alle deres smykker bliver designet i Danmark og håndlavet i den indiske by Jaipur. Her bliver de fine detaljer og kvalitet skabt af dygtige sølv- og guldsmede, som Maanesten arbejder tæt sammen med. For dig betyder det godt håndværk til en overkommelig pris.

Maanestens smykker er kendt for deres unikke designs men også for deres høje kvalitet. Hver halskæde, ring, armbånd og ørering er nemlig lavet af ægte metaller, såsom 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt sølv. Desuden fås nogle af smykkerne med farverige ædelsten, krystaller og perler, der giver designet en karakteristisk og elegant stil. Hver perle og sten har en særlig betydning. Elsker du det fortryllende og spirituelle univers, vil du derfor falde pladask for Maanesten.

Find for eksempel smykker med ferskvandsperler, ametyst, zirkonia, turmalin, koral, peridot og naturligvis månesten. Formålet med de fine detaljer er at gøre livet smukkere og hverdagen sjovere. Du finder derfor et stort udvalg af forskellige typer designs i kollektionerne fra Mannesten, så du kan udtrykke den stil og det humør, du har – uanset om du elsker et par simple creoler eller ringe i et finurligt og edgy design.

Hvilket Maanesten smykke skal du vælge?


Der er flere måder at style Maanestens smykker på, for de har mange designs. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvordan du vil mikse og matche de forskellige smykker, uanset om du vil bære dem til hverdag eller fest. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så kan vores udvalg måske inspirere dig.

Øreringe


Et af de mest populære slags smykker fra Maanesten er mærkets øreringe, som mærket har et bredt udvalg af. Du kan finde alt fra små diskrete studs til store og iøjnefaldende øreringe med perler og ædelsten. Er du for eksempel til en simpel stil, så er Maanestens små ørestikkere og hoops et oplagt valg. Mix og match dem med flere smykker fra Maanesten eller andre populære mærker.

Fingerringe


Med fingerringe kan du symbolisere den evige kærlighed til din partner, ligesom ringene kan være prikken over i’et på dit personlige udtryk. Da Maanestens designs ofte er farverige, behøver du ikke mere end en enkelt fingerring for at løfte dit look – samtidig har du masser af frihed til at lege med både former, farver og materialer. I sidste ende handler det om at finde de ringe, der passer bedst på dine fingre.

Armbånd


Maanesten armbånd er også et hit blandt mange kvinder. De er nemlig perfekte til at peppe et hverdagslook op eller til at skabe et mere festligt og glamorøst udtryk. Besøg brandets store udvalg af armbånd i forskellige designs, farver og materialer. Du kan finde alt fra enkle og elegante armbånd i sølv og guld til mere farverige og sprudlende armbånd med perler og sten.

Forær flotte Maanesten smykker i gave


Mange kvinder personliggør deres stil med et unikt smykke. Er du på udkig efter en god gave til din mor, veninde eller søster, er det derfor oplagt at glæde hende med de smukke designs fra Maanesten. Smykker som gave kan samtidig have en stor betydning for begge parter. Måske vil ringen symbolisere et særligt minde, som du og modtageren har sammen? Eller halskæden kan være et minde om en særlig dag eller oplevelse.

Hos Rikke Solberg kan du nemt bestille din gave, som vi leverer inden få hverdage. Og er du helt på bar bund, så tilbyder vi også gavekort. På den måde kan modtageren selv vælge det smykke fra Maanesten, som personen bedst kan lide, og i den rigtige størrelse.

Udforsk flere danske mærker hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg finder du altid et bredt udvalg af eksklusive designs fra populære mærker – herunder Maanesten. Hvis du ikke finder noget, du kan lide her på siden, så er det altså bare om at udforske resten af vores univers. Alle smykkerne er nøje udvalgte, så det samlede sortiment byder på lidt af hvert. Det er lige fra klassiske smykker til små finurlige twists, så du let kan finde en stil og et look, du kan lide.

Se for eksempel smykker fra Pernille Corydon, der emmer af elegance og dansk, moderne design. Er du mere til farver og små, fine detaljer, så kan vi også anbefale smykkerne fra Stine A. Jewelry. Sidder du inde med spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller besøge butikken i Egå. Så vil vi hjælpe dig så godt som muligt, så du kommer hjem med det helt rigtige køb.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.