Køb Rosas luksuriøse designs hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg har vi sikret et bredt udvalg af produkter, der dækker enhver smag. Det betyder blandt andet, at du kan finde lækre styles, hvad enten du er til farver eller mere neutrale nuancer. Produkterne kan bruges til både arbejde, ferier, weekend- og byture, og du kan grundlæggende vælge at style og sammensætte de items, du har lyst til. Udover kashmir har vi også bomuldsprodukter i vores udvalg.

Dyk ned i Rosas skønne univers, og oplev produkttyper, som:

●Veste
●Bluser
●Sweatshirts
●Cardigans
●Tørklæder

Det er altid en god idé at have sweatshirts og cardigan liggende i skabet til en kølig dag. Så hvorfor ikke vælge nogle varianter med et minimalistisk design, der passer ind i hvilken som helst garderobe?

Pas godt på dit kashmir fra Rosas
For at sikre at dit kashmirtøj eller -tilbehør bevarer sin kvalitet og skønhed, er det vigtigt, at du passer godt på det. Undgå at udsætte kashmir for direkte sollys og stærk varme, da det kan forårsage skader. Vask det kun, når det er absolut nødvendigt, og gør det forsigtigt i koldt vand med en mild uldvaskemiddel, hvis du vasker i hånden. Bruger du vaskemaskinen, skal det være maksimalt 30 grader med et uldprogram.

Undgå at vride eller strække materialet, når du skal hænge det op, og opbevar dit kashmirtøj omhyggeligt foldet i en lufttæt pose eller skuffe for at undgå fnugdannelse eller beskadigelse.

Kashmir er altid en god gave
Kashmir er et af de dyreste og mest luksuriøse, naturlige tekstiler i verden og har været det i århundreder. Du går altså ikke galt i byen, hvis du giver en kashmir-bluse eller cardigan til din kæreste, mor eller veninde, der elsker luksus. Det er gaven, der holder længe, og som vil vække et smil frem hos modtageren, når hun åbner gaven samt hver gang hun bruger den, fordi hun kommer til at tænke på dig.

Har du spørgsmål til Rosas?
Har du spørgsmål til Rosas, kashmir eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at gribe telefonen eller ty til tastaturet. Vi tager gladeligt imod alle henvendelser og gør vores bedste i at rådgive dig til den bedste beslutning ud fra dit behov.

Ønsker du at prøve en bluse, sweatshirt eller et  tørklæde på, før du køber det, så kom forbi vores hyggelige butik i Egå. Vi glæder os til at se dig.

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.