Sko til alle lejligheder fra Billi Bi

Hos Rikke Solberg kan du finde sko fra Billi Bi i form af både sandaler, sneakers, stiletter og støvler. Billi Bi har forstået kunsten at tilføje små detaljer til det enkle for derved at gøre det unikt. Mange af skoene er udstyret med flotte detaljer som nitter, lynlåse eller spænder, som skaber et eksklusivt udtryk. Skoene har personlighed, og de kreative detaljer er et kærkomment indspark til danskernes ellers så trygge stilunivers, hvor mørke farver og rene linjer ofte går igen.

Hvad enten du er på udkig efter en passende sko til at have på, når du går på arbejde, er par behagelige sneakers til hverdagen, en overgangsstøvle til efteråret eller en lille hæl til weekenden, har Billi Bi skoen til dig.

Lækre materialer og god kvalitet


Udover Billi Bis evne til at lave sko, som er smukke, er deres produkter også behagelige at have på. En stor del af skoene fra Billi Bi er fremstillet i materialer som læder og ruskind, og det er der flere fordele ved. Skind er nemlig både:

·   Åndbart
·   Formbart
·   Slidstærkt

Det bløde skind er et naturligt materiale, som gør det muligt for dine fødder at ånde igennem skoen, når du har dem på. Derudover former skindet sig efter din fod, hvilket skaber den bedste komfort. Læder er et slidstærkt materiale, og med den rette pleje kan dine Billi Bi sko holde i mange år.

Stolte traditioner siden 1936


Det, vi i dag kender som Billi Bi startede helt tilbage i 1936, hvor ægteparret Friis sad i en gammel stald i Københavns Nordvestkvarter og lavede børnesko. Senere udvidede de forretningen til også at producere damesko, hvilket også er dét, de er specialiseret i den dag i dag.
Kvalitet, kreativitet og godt håndværk er kerneværdierne hos Billi Bi, som i dag stadig bliver drevet af ægteparret Friis’ søn og barnebarn. De stolte traditioner bliver stadig i dag håndhævet og efterlevet i virksomheden Billi Bi.

Designet i Danmark – produceret i Italien og Spanien
Skoene fra Billi Bi er designet i Danmark, og bliver herefter produceret på virksomhedens egne fabrikker i Italien og Spanien. Særligt italienerne er kendt for deres tæft for godt håndværk, når det kommer til sko, og dét er også tilfældet her. På Billi Bis fabrikker bliver der taget hånd om enhver lille detalje for at sikre en høj standard i alle skoene.

Find alt til din modegarderobe hos Rikke Solberg
Som kvinde kan man hurtigt komme i tanke om noget, man mangler i klædeskabet, og nye sko kalder ofte på en smart kjole eller jakke, der passer til. Hos Rikke Solberg forhandler vi et bredt udvalg af eksklusive mærkevarer og items, som passer til den moderne kvindes garderobe. Trænger din tøjstil til at blive piftet op med nye styles, farver og snit, eller er du på udkig efter nye accessories til dit hverdagslook, så er Rikke Solberg det rette sted at søge hen. Rul op på siden her, klik videre og lad dig inspirere af vores mange produkter inden for kategorier som:

·   Bluser
·   Bukser
·   Smykker
·   Sko og støvler
·   Kjoler
·   Jakker

Til hverdag, til fest og alt derimellem. Med tøj, sko og tilbehør fra Rikke Solberg er du altid pænt klædt på til livets store og små begivenheder.

Altid hurtig levering og returret
Vi er meget glade for, at du vælger at handle her hos os, og derfor tilbyder vi nogle særlige fordele. Hos os får du altid hurtig levering på kun få hverdage, og muligvis allerede i morgen. Det er blot nogle af de fordele, vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder, og derfor håber vi naturligvis, at du vælger at købe dine Billi Bi sko fra Rikke Solberg.
                                                         
Det kan være svært at vælge dine favoritsko blandt Billi Bis flotte modeller, men når du har valgt, står vi klar til at pakke og sende allerede i dag. Skulle det ske, at skoene alligevel ikke passer, har vi en god returneringspolitik.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.