Mærker
Farve

Julie Fagerholt - Heartmade

Heartmade er et kreativt og eksklusivt brand skabt af Julie Fagerholt. Julie Fagerholt søger inspiration til kollektionerne ved at observere streetstyle i hele verden, lige fra Londons gader til solrige Los Angeles. Heartmade – Julie Fagerholts kollektioner er karakteriseret af kontrasten mellem det feminine og det maskuline, vintage og det nye, blandet med stærke print og helt unikke materialer. Blandt kollektionerne finder du både helt klassiske styles i enkelt design, og styles i stærke print med mange fine detaljer.

Læs mere om Julie Fagerholt – Heartmade her

Julie Fagerholt lancerede hendes første ready-to-wear kollektion i år 2000 med stor succes. Kollektionen vandt den prestigefyldte designpris ”Guldknappen” og i år 2010 vandt hun prisen endnu en gang.  Helt fra begyndelsen havde Julie Fagerholt en klar vision for Heartmade som brand, både ift. design filosofi og forretningsstrategi. Visionen er at forene Haute Coutures sofistikerede syn på pasform, detaljer og kvalitet med ready-to-wear priser og produktionsmuligheder. Siden lanceringen af den første kollektion i år 2000, er brandet vokset. Julie Fagerholt har et stort kendskab til materialer og et godt øje for blonder og håndbroderier, samt fremtidige trends. Hvilket har gjort Heartmade brandet til et synonym for lækker kvalitet og eksklusivt dansk design. Man ser ofte kendisser, politikere og tv-værter bære styles fra Heartmades kollektioner.

Tagged By Bex – Mor og datter designer sammen
Udover Heartmade kollektionen, har Julie Fagerholt lavet et design samarbejde, i år 2017, med sin muse og sin datter, Bex. Dette samarbejde er blevet til brandet ”Heartmade - Tagged By Bex”. Kollektionen er baseret på deres tid sammen i London, hvor de fandt inspiration i Londons multikulturelle befolkning og deres streetstyle. Sammenspillet af Julie Fagerholts klassiske tilgang og Bex’ unge og edgy udtryk giver, Heartmade – Tagged By Bex, kollektionen et cool og forfriskende udtryk.

Shop Julie Fagerholt – Heartmade hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg finder du et lækkert udvalg af de nyeste kollektioner fra Julie Fagerholt – Heartmade. Heartmade kollektionerne henvender sig til stilbevidste kvinder der gerne vil bruge lidt ekstra på at få lækre kvaliteter og eksklusivt dansk design. Blandt udvalget finder du både smukke kjoler, skjorter og toppe til festlige lejligheder, klassiske skjorter, bukser, jakker og bluser til arbejde og lækre strik og jakker til kolde dage.
Se udvalget af Julie Fagerholt – Heartmade’s kollektioner og bliv forelsket i de smukke prints, farver og kvaliteter. Vi er sikre på at du finder noget, som ikke kan undværes i din garderobe. Når du shopper hos Rikke Solberg har du 14 dages fuld returret og vi sender alle ikke nedsatte varer fragtfrit med dag til dag levering. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice hvis du har spørgsmål til en vare, eller er i tvivl om en størrelse, pasform eller farve.

Du kan kontakte os på mail eller telefon alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00. Telefon: 86 74 30 25, mail: info@rikkesolberg.dk

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven