Julie Fagerholt heartmade

Shop eksklusivt tøj til dit behovHos Rikke Solberg kan du finde et bredt udvalg af lækre kvalitets varer fra Heartmade til den moderne kvinde. Find eksempelvis en smuk kjole, skjorte, striktrøje eller et par moderne bukser fra Heartmade, du kan bruge til det professionelle arbejdsmøde, den afslappede venindemiddag, og den hyggelige familiefødselsdag. Heartmade giver dig nemlig tøj, der ikke bare passer til én men flere almindelige og festlige lejligheder. Vi er sikre på, at du sagtens kan finde noget, der passer perfekt ind i din garderobe. Så tag et grundigt kig på vores udvalg, og find din favorit med det samme.

Heartmade - et førende dansk brand


Julie Fagerholt lancerede sin første ready-to-wear kollektion i år 2000 med stor succes. Kollektionen vandt den prestigefyldte designpris ”Guldknappen”, og i år 2010 vandt hun prisen endnu en gang.

I begyndelsen havde Julie Fagerholt en klar vision for Heartmade både i forhold til designfilosofi og forretningsstrategi. Visionen var og er til dags dato at forene Haute Coutures sofistikerede syn på forskellige pasformer, detaljer og kvalitet med ready-to-wear priser og produktionsmuligheder.

Siden lanceringen af den allerførste kollektion er brandet vokset. Julie Fagerholt har, med sit store kendskab til materialer og sit gode øje for franske blonder, håndbroderier og fremtidige trends, gjort Heartmade til et førende brand indenfor eksklusivt dansk design.
Dette ses blandt andet ved, at kendisser, politikere og tv-værter ofte bærer styles fra Heartmades kollektioner såsom deres elegante kjoler, striktrøjer eller skjorter.

Med et outfit fra Heartmade-kollektionen har du derfor mulighed for at iklæde dig de samme eksklusive designs som de danske stjerner.

Kun det bedste til kunderne
Hos Rikke Solberg er vi stolte forhandlere af Heartmade, fordi det danske brand formår gang på gang at levere enkelte styles alt fra nederdele, kjoler, striktrøjer og skjorter med et fantastisk design, som slår benene væk under os og vores kunder.

De fleste af Heartmades kollektioner henvender sig til den stilbevidste kvinde, der gerne vil bruge lidt ekstra på at få lækre produkter i kvalitet, som er dansk produceret - sådan har det altid været. Men i dag er det også muligt at finde styles og kollektioner fra Heartmade, som henvender sig til en bredere skare.

Derfor har du nu endnu bedre chancer for at finde lige præcis det, der passer til din personlige stil.

Finder de rette styles


Når du skal vælge de rette items til din garderobe, så tænk først og fremmest: Sammenhæng. Hvilket tøj passer ind i din nuværende garderobe? Eller hvis du gerne vil prøve noget nyt - hvilket tøj bryder så med de gamle kedelige rammer, samtidig med at det passer til dig og din kropstype?

Du kan sagtens blande farver, mønstre, former og materialer, hvis du synes det vilde og mere kaotiske look er spændende, men du kan også holde det simpelt og elegant. Det er heldigvis helt op til dig.

Dit tøj skal være komfortabelt


Når vi taler om kvalitet, så handler det ikke kun om, hvor holdbart materialet er og hvor lang en levetid, tøjet har. Det handler også om grundlæggende komfort. Hvis ikke komforten er i top, så er design ligegyldigt, og så stopper du højst sandsynligt med at bruge tøjet efter meget kort tid.

Hos Rikke Solberg kan vi ikke lide, når tøjets materiale kradser i huden, eller syningerne stikker under armen. Derfor kan vi med ro i maven anbefale dig at købe tøj fra designeren Julie Fagerholt. Alle styles fra Heartmade er nemlig utrolig behagelige at have på om det er deres striktrøjer eller deres smukke kjoler - uanset om det er fra hendes ældre eller nyeste kollektioner. Det er er takket være de helt unikke materialer, som er nøje udvalgte til hver eneste kollektion.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp


Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon eller e-mail, hvis du har et eller flere spørgsmål til produkter fra Heartmade eller et andet mærke. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål vedrørende en størrelse, pasform, farve, produktion, eller hvad du nu har på hjertet.

Du kan også besøge vores fysiske butik i Egå nær Aarhus. Her kan du prøve tøjet først, hvis de har det i butikken eller på lageret. Du kan også tage en god snak om dit behov med en af vores medarbejdere, så vil vi forsøge at hjælpe dig så godt som muligt.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.