Rains regnjakke

Er du også træt af regntøj med dårlig pasform og i designs som du aldrig ville iklæde dig, hvis ikke det var for at undgå at blive gennemblødt? Med Rains kan du lægge alle bekymringer til side, for herfra finder du regntøj, som du aldrig har set det før. Hos Rikke Solberg er vi vilde med Rains, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest synes vi det er fedt, at Rains er et lokalt Aarhus-brand, ligesom vi selv er, og derudover synes vi bestemt, at brandet lever op til vores ønsker om at tilbyde unikke designs fra mærker, der skiller sig ud i mængden. Her på siden kan du købe regntøj fra Rains til både mænd og kvinder. Regntøjet fås i farverne sort, mørkeblå, grøn, rød og gul, og til jakkerne kan du også finde regnbukser, der matcher i stilen. Taskerne fås som smarte rygsække eller rejsetasker, og med dem kan du med god samvittighed cykle i regnen uden at bekymre dig om, hvorvidt indholdet bliver vådt. Vores udvalg af produkter fra Rains er stort og varieret, så kast dig over de forskellige produkter i dag og find dine favoritter.

Rains regntøj til den modebevidste kvinde


Der er ingen tvivl om, at du er nødt til at eje en regnjakke fra Rains, hvis du gerne vil være modebevidst klædt på uanset vejret. Rains er enkelt regntøj, som passer til resten af dit outfit, uanset hvor du er på vej hen. Mangler du nogle accessoires, som du kan sætte sammen med din nye Rains-jakke, så fortvivl ej. Vi har masser af skønne accessoires i form af både tørklæder, huer og handsker, og vi har dem naturligvis fra lige så fantastiske brand som det, du finder her på siden. Køb online i dag og glæd dig til at modtage dine varer i løbet af få hverdage.

Rains er dit moderigtige valg


Med en regnjakke eller taske fra Rains får du ikke bare vandtæt overtøj og opbevaring, du får også et flot og moderne design, som du med glæde vil iklæde dig og vise frem i byen. Vores populære Rains-rygsæk ses dagligt i gadebilledet, uanset hvilket slags vejr det er. Hvorimod regnjakken kun titter frem - og gør det i stor stil - på regnvejrsdage. 

Hos Rikke Solberg er vi vilde med Rains. Først og fremmest fordi de er et lokalt Aarhus-brand, ligesom vi selv er, og dernæst fordi vi synes, at Rains tilbyder helt unikke designs, der skiller sig ud fra mængden.

Derfor skal du købe Rains


Regntøjet fra Rains fås i forskellige neutrale farver og i en unisex pasform. Det betyder, at både mænd og kvinder kan få gavn af dem. Rains har desuden formået at skabe et par pæne og smarte regnbukser, der matcher regnjakken, og faktisk giver dig lyst til at prioritere regnbukser på din næste våde cykeltur. 

Taskerne i vores sortiment fås som rygsække og rejsetasker, og med dem kan du cykle rundt i regnen uden at bekymre dig om, hvorvidt indholdet bliver vådt eller ej. Vores udvalg af produkter fra Rains er stort og varieret - så gå på opdagelse med det samme, og find dine favoritter.

Leder du efter tilbehør til Rains?


Hvis du mangler accessoires, som du kan sætte sammen med din nye Rains-jakke, så kan du finde dem her. Vi har masser af skønne produkter i form af tørklæder, huer og hansker, og vi har dem naturligvis fra lige så fantastiske brands som Rains.

Kontakt Rikke Solberg for spørgsmål


Hvis du har spørgsmål til Rains eller andre produkter hos Rikke Solberg, så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller via e-mail. Vi står klar til at hjælpe dig. Du er også mere end velkommen til at besøge os eller ringe til vores butik i Egå.

Telefon kundeservice: 86 74 30 25
Telefon / butik i Egå: 86 74 30 24
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.