Anonymous sko

Det danske brand har siden 2012 fundet sin vej ind i flere danske kvinders garderobe — særligt dem der elsker luksus. Her på siden kan du læse om Anonymous Copenhagen og finde et eller flere favoritprodukter.

Anonymous Copenhagen: Moderne, skandinavisk design


Skoene fra Anonymous Copenhagen er produceret med et enkelt design i en moderne, skandinavisk stil. Og det er blot en af grundene til deres popularitet. Udover enkeltheden, er skoene fyldt med små twist og smukke detaljer, der bestemt får dem til at skille sig ud fra mængden. I kollektionerne kan du altid finde produkter, der følger sæsonens farver og tendenser.

Selvom virksomheden er dansk, så bliver produkterne skabt af kunstnere og håndværkere i byen São João på Madeira i det nordlige Portugal. Anonymous Copenhagen er intet mindre end perfektionistisk, når det kommer til deres skoprodukter, og det gælder i alle dele af processen.

Oplev Anonymous Copenhagen hos Rikke Solberg


Anonymous Copenhagen er kendt for at lave luksuriøse sko i god kvalitet, og vi har samlet flere af produkterne i et stærkt udvalg her hos Rikke Solberg. Så dyk ned i sortimentet, og find dine nye sko blandt disse valgmuligheder:

·   Hverdagssko
·   Stiletter
·   Støvler
·   Støvletter
·   Sandaler

Uanset hvilke farvekombinationer din nuværende garderobe består af, så kan du finde et par sko eller støvler, der passer dertil. Vores udvalg består af neutrale farver, såsom sort, brun, beige, guld og cream. Men er du til de mere sprudlende farver, kan du også finde produkter i rød, grøn og blå og lyserød.

Kvalitet og ansvarlig produktion er nøglen for Anonymous Copenhagen


Anonymous Copenhagen er kendt for sin kvalitet og skandinaviske minimalisme. Alle sko bliver produceret i stærke materialer, som du kan gå med i mange år, uden at de går i stykker. Du kan eksempelvis finde sko, der er skabt af forkastet, kvalitetslæder fra den italienske, spanske eller portugisiske fødevareindustri.

Derudover stræber Anonymous Copenhagen efter at producere ansvarligt, mindske deres Co2-aftryk og sikre så lidt spild af materialer som muligt. Og dette skal være fuldstændig sporbart og gennemsigtigt. En af måderne, de gør det på, er ved udelukkende at producere efter forespørgsel og bestilling fra kunderne.

Nysgerrig på sko fra andre luksusbrands?


Har du allerede nu fundet et par yndlingssko fra Anonymous Copenhagen? Så kan du nemt og hurtigt bestille dem hjem til brug. Men har du derimod brug for at udforske vores udvalg af luksussko en smule mere, inden du træffer en beslutning, så kan vi give nogle bud på gode alternativer.

Angulus er et rigtig godt alternativ, til dig der ønsker moderne designs og skandinavisk minimalisme. Her kan du også være heldig at finde nogle mere vovede produkter, som måske kan spice din garderobe lidt op. Også Billi bi, der har næsten 100 år på bagen, er et populært valg hos mange danske kvinder.


Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.