Birkenstock er dit sikre valg

Her hos Rikke Solberg synes vi selvfølgelig, at fødder i alle aldre fortjener det allerbedste. Derfor bestræber vi os på at udvælge fantastiske brands, der kombinerer både design og kvalitet. Birkenstock er ingen undtagelse.

Med et par Birkenstock-sandaler laver du en rigtig god investering, for du får nemlig et par komfortable og lækre sandaler, som du uden problemer kan bruge i mange år. Birkenstock-sandaler er lavet i kvalitetsmaterialer, så de holder længe, og så går deres design ikke af mode i den nærmeste fremtid.

Når du tager dem på, vil du straks fornemme den skønne skindkvalitet, hvad end du vælger et par sandaler i læder eller ruskind. Skindet er med til at sikre den gode holdbarhed, da det er et slidstærkt materiale. Skind er desuden åndbart, hvilket du vil sætte stor pris på, når temperaturen stiger. De åbne sandaler i skind vil nemlig sikre dine fødder masser af luft.

Sådan blev Birkenstock til


Kvalitet og komfort har altid været grundværdierne hos Birkenstock. Grundlæggeren, Johann Adam Birkenstock, havde et ønske og en filosofi om at skabe sko, hvor sålen var både behagelig og sund for fødderne. Og i 1774 lykkedes det ham at gøre drømmen til virkelighed. Siden har familien brugt deres liv på at udvikle og forbedre de yderst komfortable sandaler, og i dag er Birkenstock en af de mest populære mærker på verdensplan indenfor sandaler.  Hvis du går en tur i byen en sommerdag, kan du ikke undgå at støde ind i sandaler fra Birkenstock.

Overvej et par sandaler fra Birkenstock, hvis du kan lide:


·   At gå i åndbare sandaler på en varm sommerdag
·   Klassiske eller farverige sandaler, der altid er moderigtige
·   En fantastisk pasform og solid sål, der giver dig god komfort
·   At have et par sandaler til mange forskellige outfits

Find damesandaler i dine anledninger


I vores brede sortiment kan du finde Birkenstock-sandaler til damer i mange forskellige farver og med mange fine detaljer. Gå på opdagelse, og find en sandal, der passer til din stil og de fleste outfits i din garderobe.

Prøv eksempelvis at kombinere en fin sommerkjole med et par klassiske Birkenstock med en enkelt rem eller to remme over foden. Du kan også kombinere dine sandler med et par smarte jeans og en læderjakke, eller bruge sandalerne som hjemmesko. Du kan rent ud sagt bruge dine Birkenstock til de fleste anledninger i dagligdagen.

Du kan med fordel også anskaffe dig to par - et neutralt par til hverdagen og et farvet par til sommerens festlige lejligheder. Et par Birkenstock i farve vil med garanti give lidt kant til dit outfit. Mulighederne er uendelige.

Sådan vælger du den rigtige størrelse


Hvis du nogensinde har prøvet et par sko, som sad godt på den ene fod og mindre godt på den anden, så er du ikke den eneste. Rigtig mange mennesker har nemlig ikke lige store fødder, og det kan besværliggøre skovalget. Det er lidt nemmere med åbne sandaler som Birkenstock, der ikke klemmer om tæerne. Men her er alligevel vores anbefaling til, hvordan du finder den rette størrelse for bedst mulig velvære til dine fødder.

Sørg for at måle din fod fra den længste tå til enden af hælen. Mål gerne den største fod, hvis du kan se forskel. Det er bedre at have sandaler, der er en smule for store end for små.

Hvis du ikke har ejet et par Birkenstock før, så anbefaler vi, at du prøver et par i vores fysiske butik, før du køber dem.

Sådan plejer du dine Birkenstock


Hvis du passer godt på dine Birkenstock med den rette pleje, så sørger du for at de holder i mange år. Rengør dem med jævne mellem sådan her:

·  Fjern snavs på overfladen. Brug en børste til ruskind og en fnugfri fugtig klud til læder
·  Rens inder- og yderside af remmen med en fugtig børste
·  Brug en gammel tandbørste til at massere lædershampoo og lidt vand ind i fodsengen
·  Fjern herefter skummet med en klud og lidt lunkent vand (må ikke holdes under rindende vand)
·  Rengør til sidst sålen med en børste og en fugtig klud
·  Lad sandalerne tørre ved stuetemperatur i 24 timer

Skønne sandaler fra andre mærker


Udover Birkenstock tilbyder vi også en lang række andre pæne og komfortable sandaler, som du kan bruge hele sommeren. Se eksempelvis vores tidløse Havaianas, der passer perfekt til din badeferie, eller vores Teva-sandaler, der er lavet af genbrugsplast, og som fås i en original- eller trekking-udgave. Hvis du derimod er på udkig efter nogle smukke og eksklusive sandaler, så bør du stærkt overveje det unikke danske brand Billi Bi.

Find dem og mange flere i vores onlineshop. Vi ser frem til at tage behandle din ordre og sende dine produkter afsted til dig.

Køb Birkenstock hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg synes vi ikke, du bør snyde dig selv for glæden ved et par sandaler fra Birkenstock. Heldigvis kan du hurtigt og nemt bestille dit favoritpar hjem her fra siden og få dem leveret hurtigt hjem til dig.

Find mere inspiration til sommergarderoben blandt vores nye varer og kollektioner.

Hvis du bedre kan lide at handle i fysiske butikker, kan du også finde vores flotte udvalg af moderigtigt tøj og sko i vores butik i Egå, nord for Aarhus. Find butikkens adresse og åbningstider her.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.