Birkenstock er dit sikre valg

Er du også vild med sandaler i god kvalitet? Som du uden problemer kan have på i mange år frem og stadig se godt ud i? Det er vi i hvert fald hos Rikke Solberg! Vi synes selvfølgelig, at dine fødder fortjener det allerbedste. Derfor bestræber vi os på at udvælge fantastiske brands, der kombinerer både design og kvalitet. Birkenstock er ingen undtagelse. Det er tværtimod et brand, der laver sandaler, som du ikke kan have for mange af. Når du tager dem på, vil du straks fornemme den skønne kvalitet af skind, hvad end det er almindeligt læder eller ruskind. At sandalerne er lavet af skind, gør dem blot endnu mere slidstærke. Skind er desuden yderst åndbart, hvilket du vil blive glad for, når temperaturen stiger. Her får dine fødder nemlig masser af luft.

Du bør gå efter et par sandaler fra Birkenstock, hvis du:

- Kan lide at gå i åndbare sandaler på en varm sommerdag
- Kan lide klassisk eller farverige sandaler, der altid er moderigtig
- Kan lide en fantastisk pasform og solid sål, der giver dig komfort
- Kan lide at kombinere sandaler til mange outfits i hverdagen

Find damesandaler i din stil


Grundlæggeren, Johann Adam Birkenstock, havde en filosofi om at skabe en sål til sko, der både var behagelig og sund for fødderne. Der må vi sige, at det bestemt lykkedes for ham. Siden har familien brugt deres liv på at udvikle og forbedre de yderst komfortable sandaler. I dag er de ikke bare praktiske sandaler, men også smarte og trendy design. Du vil med andre ord have utrolig svært ved at gå en tur i byen en sommerdag uden at støde ind i sandaler fra Birkenstock.

Du finder Birkenstock sandaler til damer i mange forskellige farver og med fine detaljer. Det er også med til at gøre udvalget spændende og bredt. Prøv for eksempel at kombinere en fin sommerkjole med et par klassiske Birkenstock sandaler med to brede remme placeret hen over foden. Perfekt til hverdagen, hvor vejrudsigten melder sommer og sol. Du kan også prøve et outfit bestående af jeans og en læderjakke. Vælg en model med farve på for at give lidt kant til dit outfit. Hvad du har lyst til, er naturligvis op til dig. Her er mulighederne uendelige, for med Birkenstock har du sandaler til mange outfits.

Rikke Solberg er din Birkenstock forhandler


Er du endnu ikke ejer af et par skønne sko fra Birkenstock? Så kan det kun gå for langsomt. Hos Rikke Solberg synes vi ikke, du bør snyde dig selv for glæden ved et par sandaler fra Birkenstock. Heldigvis kan du hurtigt og nemt bestille dit favoritpar hjem her fra siden i dag. Du får som altid lynhurtig levering i løbet af få hverdage – måske allerede i morgen! Find mere inspiration til sommergarderoben i vores webshop.

Hvis du ønsker at handle i fysiske butikker, kan du også finde vores flotte udvalg af moderigtigt tøj og sko i vores butik i Egå, nord for Aarhus. Læs mere om butikkens adresse og åbningstider her.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.