Lækkert udvalg af punge hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg har vi udvalgt skønne, elegante punge og kortholdere fra anerkendte og kvalitetssikre mærker. Hvad der netop gør vores damepunge eksklusive ses blandt andet ved det lækre skind. Materialet skaber en pung med maksimal slidstyrke, og som bliver pænere med tiden. For dig betyder det en tidløs og flot pung, du kan bruge igen og igen.

Uanset hvad du vælger eller mangler, står vi altid klar til at hjælpe dig. Find en elegant pung i vores udvalg, der falder i netop din smag og personlighed. Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Egå. Når du har fundet en pung, du synes om, sørger vi for hurtig og personlig service.

Punge til den kvalitetsbevidste kvinde


Kvinder er forskellige, hvilket naturligvis betyder forskellige behov og smag. Det gælder også i valget af den helt rigtige pung. Foruden at en pung i dag er et skønt tilbehør, er det vigtigt, at den både er i flot design og funktionel. Det er behov, vi har forståelse for hos Rikke Solberg. Derfor har vi sørget for forskellige modeller, størrelser og materialer. For dig betyder et udvalg af stilfulde punge, så du kan finde en pung til din smag og stil.

I vores udvalg af punge finder du både små og store rum samt punge i højformat og liggende format. Du kan blandt andet gå efter en lille, sort pung fra Zadig & Voltaire i 100% lammeskind. Pungen har et lille lynlåsrum, samt plads til kort på bagsiden. Ønsker du en pung, der kan have plads til både mobil og kreditkort? Vælg for eksempel en eksklusiv pung i præget lammeskind fra Jerome Dreyfuss. Det simple design og de velkendte guldnitter gør, at du kan have pungen med dig på både arbejde og i byen. Pungen har flere indvendige rum, som du kan lukke med guldfarvet lynlås. Eller hvad med en lækker stor pung fra Núnoo i sort ruskind? Med tre små rum og et stort rum får du plads til både kort og mønter.

Hvis du er i tvivl om, hvilken pung, du skal vælge, kan du passende vælge flere slags. På den måde kan du skifte pung og accessories, afhængig af dit humør og dine behov.

Fælles for vores punge er, at de er diskrete, elegante og funktionelle. For os er det vigtigt, at du bliver glad for dit køb og kan nyde godt af det flere år frem. Derfor er du altid sikret holdbare materialer og lækkert design hos os. Mangler du en gaveidé? Vores tidløse punge i skind er den perfekte gave til hende, der går op i den gode kvalitet.

Personlig service og hurtig levering


Det behøver ikke være nemt at købe en pung på nettet, når du hverken kan mærke kvaliteten eller se nærmere på detaljerne. Derfor bestræber vi os hos Rikke Solberg på at give dig den samme gode service, som hvis du fysisk var i vores butik. Hos Rikke Solberg sørger vi desuden for, at du får din bestilling hjem så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål om et produkt eller andet? Tøv ikke med at kontakte os, så du kan blive helt sikker på at gøre et godt køb. Vi glæder os til at hjælpe dig. Se også vores flotte udvalg af tasker i forskellige farver, mærker og modeller.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.