Handelsbetingelser

Bestilling
Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Hvis en vare er udsolgt, vil der i udsalgsperioder ikke blive taget kontakt til kunden og en delordre vil blive tilsendt.

Betaling
De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro og Mobile pay. Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til PBS.

Levering
Rikke Solberg tilbyder fragtfri levering ved alle køb til Danmark. Dog ikke udsalgsvarer og enkelte udvalgte varer. Udsalgsvarer og enkelte udvalgte varer pålægges en fragt på 39 kr., som forsvinder hvis man kombinerer udsalgsvarer, og nye varer i samme ordre. Rikke Solberg bestræber sig på at alle ordrer bestilt inden kl. 16.00 sendes samme dag. I forbindelse med udsalg, kan der påregnes længere leveringstid. Private forsendelser sendes som forsikret pakkepost med Post Nord. Rikke Solberg kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord.

Returnering/fortrydelsesret
Rikke Solberg tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt, med alle mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til Rikke Solberg skal være forsvarligt indpakket.
Udsalg og kampagner
Alle kampagner, nedsættelser og udsalg gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Dvs. at varens pris på bestillingstidpunktet er gældende.

Når du shopper varer på udsalg på vores webshop, har du ifølge loven altid 14 dages fuld returret.

Udsolgte varer
Det kan hænde at den bestilte varer er udsolgt, og ordren derfor må annulleres. I dette tilfælde vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt og blive informeret herom.  

Reklamationsret
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Rikke Solberg. Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af Rikke Solberg eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges. Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug. Kundeservice skal kontaktes inden du sender en reklamation retur. Kontakt kundeservice på telefon: +45 86743025, eller mail info@rikkesolberg.dk.
VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.