Handelsbetingelser

Bestilling


Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Priser


Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Hvis en vare er udsolgt, vil der i udsalgsperioder ikke blive taget kontakt til kunden og en delordre vil blive tilsendt. 

Betaling


De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro og Mobile pay. Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til PBS.

Levering


Rikke Solberg tilbyder fragtfri levering ved alle køb til Danmark. Dog ikke udsalgsvarer. Udsalgsvarer pålægges en fragt på 39 kr., som forsvinder hvis man kombinerer udsalgsvarer, og nye varer i samme ordre. Rikke Solberg bestræber sig på at alle ordrer bestilt inden kl. 14.00 sendes samme dag.


Ordrer bestilt efter kl. 14.00 sendes den efterfølgende dag. I forbindelse med udsalg, kan der påregnes længere leveringstid. Private forsendelser sendes som forsikret pakkepost med Post Nord. Rikke Solberg kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord.

Fortrydelsesret / returnering af varer


Rikke Solberg tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen.

VIGTIGT Varen byttes kun når Rikke Solberg og leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen, samt varen er ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt. Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.  

Forsendelse af retur varer
Det er kundens ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til Rikke Solberg skal være forsvarligt indpakket og sendt direkte til adressen indenfor vores åbningstider. Husk at vedlægge original kvittering 


Varen sendes til:
Rikke Solberg
Gåseagervej 8
8250 Egå
Mærket: Retur


Rikke Solberg anbefaler, at varen returneres via Post Nord eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. 
På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system og dette fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Rikke Solberg. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 

Du er også velkommen til at aflevere din returpakke i butikken i Egå. (Se butikkens åbningstider under menu punktet: Butikken i Egå)


OBS: Vi tager vi ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Rikke Solberg vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris. 


Bytte til samme style i en anden størrelse eller farve.
Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.Reklamationsret


Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Rikke Solberg. Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af Rikke Solberg eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges. 

Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug. 

Kundeservice skal kontaktes inden du sender en reklamation retur.

Kontakt kundeservice på telefon: +45 86743025, eller mail info@rikkesolberg.dk.

VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.

Varen sendes til:
Rikke Solberg
Gåseagervej 8
8250 Egå

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.