Shop Imperial-tøj hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg er vi stolte af at forhandle tøj fra Imperial. Du kan finde fantastiske styles her på siden, hvad enten du er på jagt efter en ny flot top til weekendens begivenheder eller et par smarte bukser til jobbet. Imperials tøj er designet til at kunne sammensættes på tværs af former, farver og snit, så du kan skabe et unikt og personligt look. I vores sortiment kan du blandt andet finde:

● Nederdele
● Bluser
● Blazere
● Jeans
● Kjoler

Hvis du foretrækker tøj af høj kvalitet og til overkommelige priser, så kommer du rigtig langt med Imperial. Alle deres smukke kollektioner er lavet i Italien med fokus på tidløse designs - dog uden at gå på kompromis med kreativiteten.

Imperial lever op til forventningerne


Måske har du allerede et væld af items fra Imperial hængende hjemme i dit klædeskab, eller måske er det første gang, du stifter bekendtskab med det enestående brand.
Uanset hvad så er en investering i Imperial det hele værd. Brandet lever nemlig 100% op til vores krav og forventninger til både kvalitet og design.

Køb dit Imperial-tøj i vores online shop i dag, eller kig forbi vores fysiske butik i Egå Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til tøjet fra Imperial eller andet.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.