Mærker
Farve

Imperial

Imperial er et italiensk modebrand, som har eksisteret siden 1978. Bag brandet finder man Adriano Aere og Emilia Gilberti, som startede brandet ud fra visionen om at sprede budskabet om personlig stil. Imperials kollektioner henvender sig til modebevidste kvinder i Europa, på baggrund af deres stilfulde silhuetter og det klassiske look. Ud over det lækre design, er Imperial også rigtig dygtig til at skabe tøj, der har en rigtig god pasform og klæder kvinder i alle størrelser. Imperial Fashion kombinerer en international vision med en fremtidsrettet tilgang til nye trends. Brandets konstante forskning gør det muligt for dem at imødekomme stilen af de mest krævende fashionister uden at miste stil og omtanke for detaljer. Af denne årsag er deres mærke værdsat og valgt af mænd og kvinder med en cool og sofistikeret stil, der er i stand til at udtrykke og personliggøre deres look, takket være det store udvalg af materialer, modeller og prints. Imperial formår altså at være på forkant, og de har en evne til på rekordtid at sammensætte en ny og unik kollektion, så du altid kan have de nyeste styles fra Imperial hængende i klædeskabet.

Læs mere om Imperial her

Imperial hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg viser vi stolt vores udvalg af tøj fra Imperial frem. Hvad end du er på jagt efter en ny top til weekendens begivenheder, eller du mangler et par flotte bukser til jobbet, så finder du nogle fantastiske styles fra Imperial her på siden. Du finder deres bukser i klassiske snit, hvortil du kan sætte en løs striktrøje, når looket skal være afslappet, eller du kan prøve med en stilfuld skjorte, når der skal skrues lidt op for udtrykket. Foretrækker du tøj af høj kvalitet og til overkommelige priser, så kommer du rigtig langt med Imperial. Alle deres smukke kollektioner er lavet i Italien, og alting bliver lavet med et fokus på tidløse designs, dog uden at gå på kompromis med kreativiteten. Med styles fra Imperial er det ikke svært at sammensætte et unikt sæt. De fleste items passer nemlig sammen, både på tværs af farver og snit. Farverne er for det meste mere eller mindre neutrale, hvilket netop også er det, der gør, at du kan kombinere og tilsætte næsten hvad som helst.

Shop det bedste fra Imperial
Måske har du allerede et væld af designs fra Imperial til at hænge derhjemme, og måske er det første gang, du stifter bekendtskab med det enestående brand. Uanset hvad, så bør du forkæle dig selv med et eller flere items her fra siden. Hos Rikke Solberg elsker vi Imperial, og det er et brand, vi nøje har udvalgt, da vi mener, brandet lever op til vores krav og forventninger til både kvalitet og designs. Køb det i vores onlineshop i dag eller kig forbi vores fysiske butik i Egå. Det er nemt at handle hos os, uanset hvordan du gør det.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven