Mærker
Farve

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire er et luksusmærke grundlagt i 1997 af Thierry Gillier. Signaturen af brandet viser sig via luksuriøse materialer som kashmir, silke og læder. Zadig & Voltaire er udformningen af en ny form for luksus – nemlig en smuk og afslappet luksus. Brandet er fransk og navnet er inspireret af en roman med titlen Zadig ou la Destinee, der er skrevet af den franske filosof Voltaire, som er kendt for at udfordre traditionelle tankegange. På samme måde forsøger Zadig & Voltaire i dag at udfordre det klassiske og det oprindelige, når det kommer til luksusbrands. Det vil sige, at du herfra finder nytænkende designs og kollektioner, der er spækket med inspirerende detaljer. Helt fra begyndelsen har brandet stræbt efter at tilbyde eksklusiv mode til revolutionerende priser, som de fleste kan være med på. Dyk derfor grundigt ned i vores udvalg af Zadig & Voltaire her på siden i dag. Her vil det hurtigt gå op for dig, at mærket har en helt særlig, rå stil, men stadig formår at holde de forskellige designs feminine og attraktive.

ZADIG & VOLTAIRE STRIK - GABY MO NOIR ROUGE
Størrelser på lager:
XS, S

Læs mere om Zadig & Voltaire her

Zadig & Voltaire hos Rikke Solberg
Lad dig inspirere af fænomenale franske designs her på siden og opdag Zadig & Voltaire, der formår at skille sig ud på en helt unik måde. Med en t-shirt, en nederdel, kjole eller en taske her fra siden, kan du tilsætte et strejf af noget rock ’n roll til din stil. Brandet har altid forsøgt at holde et skarpt fokus på at bygge bro imellem det feminine og det rå og rockede, og derfor kan du altid tilsætte Zadig & Voltaire til dit klædeskab. Herved får du et tidløst look, der aldrig går af mode, og det vil derfor være den perfekte investering. Hos Rikke Solberg kan du finde et stort udvalg af skønne accessories fra brandet. Vi er især vilde med deres lækre tasker, der bliver lavet i ægte skind, og som bærer tydeligt præg af både det rå og det feminine. Disse tasker kan du derfor sætte til både en klassisk og elegant kjole, men også til et par slidte jeans og en læderjakke. Mulighederne for at kombinere og mikse med Zadig & Voltaire er mere eller mindre uendelige, så vær ikke bange for at kaste dig over noget nyt og modigt.

Vær god ved dig selv eller en du holder af
Med tøj og accessories her fra siden kan du gøre din stil unik og personlig, og føler du derfor for at opdatere garderoben, så hold dig ikke tilbage. Det kan også være, du er på udkig efter den perfekte gave til en, du holder af, og i så fald kan du skabe stor begejstring med Zadig & Voltaire. Men inden du sender din bestilling afsted, så overvej også at kigge forbi nogle af vores andre enestående brands. I udvalget kan du nemlig finde både Custommade, Mads Nørgaard og Billi Bi, der tilbyder både tøj, sko og accessories i enestående materialer og designs. Køb i dag og vær heldig at modtage dine varer allerede i morgen.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven