Stort udvalg af eksklusiv design

Oplev Zadig & Voltaire tøj til kvinderVil du gerne have en tøjstil, der kan blive sammenlignet med stil, luksus og råt design? Så bør du besøge udvalget hos tøjmærket Zadig & Voltaire. De er nemlig kendte for deres rocket og innovative designs i form af jeans, støvler og læderjakker. Ved at mikse disse designs sammen med deres feminine og rå accessories får du et outfit med rock ’n’ roll attitude. Find Zadig & Voltaire tasker og punge her

Det franske modehus blev stiftet i 1997 af Thierry Gillier. Inspirationen til navnet kommer fra den franske filosof Voltaire’s roman ”Zadig ou la Destinee” – om den smukke, unge og rige babylonier Zadig, som på trods af sin charme kommer galt afsted. Dog behøver du ikke være bekymret for, at du også kommer på afveje med Zadig & Voltaire. Med succes har det populære mærke formået at finde sin egen unikke vej, der kombinerer højeste mode med en cool, praktisk stil.

Og succesen tager for alvor fart, da den svenske designer Cecilia Bonstrom i 2003 bliver brandets kreative designer. Her etablerede hun rock-ånden med en feminin bohemisk stil af ikoniske T-shirts og silkebløde cashmere strikbluser. Ved at kombinere “bikerlooket” med det klassiske og feminine boheme-look har mærket dermed formået at mikse det feminine med det rå.

Er det en stil, du godt kan lide, kan vi garantere tidløs luksus og design i høj kvalitet. Hvad enten du søger en ny top til hverdag eller et par bukser fest. Lad dig derfor inspirere af de skønne kollektioner, og opdag Zadig & Voltaire, der formår at skille sig ud i modeverdenen.

Få feminint og råt design til kvinder


Læder, bomuld eller denim. Råt, feminint eller praktisk. Hvilken stil kan du bedst lide? Uanset hvad du foretrækker, så kan du få det hele og mere til hos kollektionerne fra Zadig & Voltaire. Her kan du nemlig være sikker på, at du får en blanding af rå design og feminine detaljer. Feminin, boheme og maskulin. Paris, kunst og rock. Oplev brandets rebelske verden, hvor der ingen regler er.

Sammen med deres lækre kvalitet er det fordele, vi hos Rikke Solberg i dén grad kan lide. Derfor finder du naturligvis et bredt udvalg af både rå Zadig & Voltaire T-shirts, bluser og toppe til fede sneakers, tasker og punge, tørklæder og andre accessories hos os. På den måde kan du både være dig selv, rebelsk og sikker på din stil. Og at udtrykke din egen indre personlighed er netop et vigtigt mål hos det franske mærke.

Manden bag, Thierry Gillier, er barnebarn til medstifteren af Lacoste, André Gillier. Derfor har design været en stor del af hans opvækst, og det ses også tydeligt i de mange lækre kollektioner. I starten bestod de mest et par jeans, støvler og en læderjakke, som hurtigt fik et godt ry som værende tøj af høj kvalitet. Dette design var nyt i modebranchen. I dag designer brandet altid med fokus på at skabe ready-to-wear styles, hvilket har sat sit præg hos modebevidste mænd såvel som kvinder.

Se mere af alt vores tøj og sko på siden.

T-shirts, kjoler og sneakers til enhver anledning


Hvis du er vild med kombinationen mellem det rå og det elegante, er Zadig & Voltaire noget for dig. Her får du nemlig tøj, der på én gang både er afslappet, raffineret og edgy. Det giver dig mulighed for at skabe mange forskellige styles, der passer til dit humør og nyeste trends.

Alle designs, om det er et par bukser, tasker eller bare et bælte, bærer præg af et trendy og moderne touch med et cool look. Samtidig sørger det franske modehus for at levere stilsikre kollektioner, der udstråler power og selvsikkerhed.

Du kan for eksempel kigge efter en Zadig & Voltaire T-shirt i mørke nuancer og med et sublim logo-statement. Sæt den sammen med et par jeans, et sort bælte og nogle støvler for at skabe et cool look. Skal der være lidt flere feminine detaljer, kan du også vælge en elegant skjorte i lyseblå. Den klassiske stil og fede detaljer som en sikkerhedsnål ved ærmerne passer godt til arbejdet såvel som festen. Tilføj et par brune læderbukser, et par lyse Zadig & Voltaire sneakers og en Zadig & Voltaire taske.

Hos Rikke Solberg har vi gjort det nemt for dig at shoppe dine favoritter. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af eksklusivt tøj, sko, støvler og accessories. Vi elsker mode af høj kvalitet, og derfor kan du finde alt fra nederdele, T-shirts og bluser hos os. Når vi udvælger vores brands og kollektioner, er det med et skarpt øje for det stilfulde. Her er der ikke tale om hvilket som helst tøj, men tøj, du kan holde af i mange år. Sort på hvidt betyder det lækkert design til din garderobe.

Match tøjet med en Zadig & Voltaire taske


Udover at designe moderigtig tøj og accessories til mænd og kvinder kan du også finde smukke Zadig & Voltaire tasker. Kendetegnet for de fleste af dem er cool og eksklusive designs. Her er det især læder eller skind og det velkendte logo i sølv på fronten, som går igen. Disse lækre detaljer er med til at give taskerne er tidløst look, så du kan bruge dem til alverdens anledninger.

Find for eksempel de ikoniske tasker i sort glat skind eller en model med struktur i materialet. Ofte er der god plads til alt det vigtige som makeup, pung og mobil. Desuden er der gerne en kæderem eller to, så du nemt kan have dem over skulderen eller bruge taskerne som crossbody. Takket være det rå design kan du bære dem til både en klassisk og elegant kjole, men også til et par jeans og en læderjakke.

Nu mangler du bare et par matchende sko og måske nogle pæne smykker i sølv til at fuldende looket. Begge dele finder du heldigvis nemt hos os. Bliv inspireret i vores brede udvalg på webshoppen. Vi sender din bestilling hurtigst muligt afsted, så du allerede kan vise dit din fine Zadig & Voltaire taske og dit nye tøj frem efter få dage.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.