Stort udvalg af eksklusiv design

I vores udvalg finder du en masse ready-to-wear kvalitet fra Zadig & Voltaire. Vil du gerne have en tøjstil, der kan blive sammenlignet med stil, luksus og råt design, er du landet det helt rigtige sted. Lad dig inspirere af fænomenale franske designs her på siden og opdag Zadig & Voltaire, der formår at skille sig ud på en helt unik måde. Her kan du finde nytænkende designs og kollektioner, der er spækket med inspirerende detaljer. Det er eksklusiv mode til priser, du kan være med på.

I vores Zadig & Voltaire sortiment kan du blandt andet finde:

- Luksuriøse punge i skind med seje detaljer
- Enkle T-shirts med print til et afslappet look
- Lækre kjoler til hverdagen og fest
- Sko og støvler til den unikke stil
- Eksklusive kvaliteter som kashmir, læder og bomuld

Hvad gør Zadig & Voltaire til noget særligt?


Franske Zadig & Voltaire er grundlagt i 1997 af Thierry Gillier, barnebarn til medstifteren af Lacoste, Andre Gillier. Hvad der er kendetegnende for dette luksuriøse modetøj må siges at være det rå og rockede tøj, der aldrig går af mode. Med både derest-shirts, nederdele, kjoler, punge og tasker her fra siden kan du tilføre rock ‘n roll til din personlige stil. Da det stilfulde mærke hælder de til enkle og mørke farver, får du et tidløst look, der vil være den perfekte investering til tøj, der holder.

Det er dog ikke kun udseendet, som Zadig & Voltaire tænker på. Navnet på brandet er inspireret af den franske filosof Voltaire, som er kendt for at udfordre traditionelle tankegange i sine romaner. Det ses blandt andet i Zadig & Voltaires lækre tasker, der er lavet i ægte skind, og som bærer tydeligt præg af både det rå og det feminine. Disse tasker kan du således sætte til både en klassisk og elegant kjole, men også til et par jeans og en læderjakke. Deres unikke evne til at designe tøj betyder, at du kan finde outfits til hvilken som helst anledning.

Find mere tøj og sko til den rå stil


Siden år 2000 har vi hos Rikke Solberg tilbudt vores kunder et stort udvalg af eksklusivt tøj, sko, støvler og accessories. Vi elsker nemlig mode af høj kvalitet, og derfor kan du finde alt fra nederdele, T-shirts og bluser hos os. Når vi udvælger vores brands og kollektioner er det med et skarpt øje for det stilfulde. Her er der ikke tale om hvilket som helst tøj, men tøj, du kan holde af i mange år. Sort på hvidt betyder det lækkert design til din garderobe.

Er du en kvinde, der ikke går på kompromis med god stil, luksus og kvalitet? Så er Rikke Solbergs webshop og butik lige noget for dig! Vi har gjort det nemt for dig ved at dele kollektionerne ind i forskellige kategorier. Ved du allerede, hvilket mærke du vil gå efter, kan du også blot vælge det. Du skal blot bestille det, der falder i din smag eller en, du holder af.

Køb Zadig & Voltaire hos Rikke Solberg


Det fænomenale franske design kan blive dit allerede i morgen. Hos Rikke Solberg elsker vi nemlig god service til vores kunder. Det er uanset, om du bestiller via vores webshop eller kommer forbi vores butik i Egå. Vi leverer hurtigst muligt inden for få hverdage, så du kan få glæde af dine varer.

Med tøj og accessories her fra siden kan du gøre din stil unik og personlig. Måske du kender en veninde eller datter, der fortjener den perfekte gave? I så fald kan du skabe stor begejstring med tøj og accessories fra Zadig & Voltaire. Kig også forbi vores andre fede mærker her hos Rikke Solberg. Du kan både finde Mads Nørgaard, Mos Mosh og Billi Bi. Alle tilbyder tøj, sko og accessories i enestående materialer og designs. Køb i dag og vær heldig at modtage dine varer allerede i morgen.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.