Øreringe hos Rikke Solberg

Det er ikke nogen skam at indrømme, at det sommetider kan være en udfordring og kamp at finde frem til, hvad du ønsker at bære, når du har huller i ørene. Det er vigtigt, at øreringene komplementerer dit outfit, din statur og dit ansigt. Det er meget individuelt, om man foretrækker de store, dem i midten eller de helt små øreringe. Men læs med videre her og få et bedre indblik i, hvilken type kan passe bedst for dig?

- En enkelt ørering
- Ørering ring
- Earcuff
- Statement-øreringe
- Ørestikkere
- Klipsøreringe
- Kreolerøreringe
- Øreringe med ørekroge

Du kan få hjælp her hos Rikke Solberg, hvor vi ønsker at guide dig i retningen af øreringe, som du kan være stolt af at vise frem. Det kan være, at du står og skal til en større og betydningsfuld begivenhed, hvor du gerne vil bære et æstetisk par øreringe til at pifte resten af outfittet op. Det er nemlig dét, som smykker kan.

De skaber en utrolig solid grobund for det look, som du sætter sammen. Det kan ikke undgås, at de bliver tænkt som prikken over i’et og glasuren på toppen af kagen. De giver det hele det ekstra pift, som ikke andet helt kan formå.

Du skal dog være opmærksom, når du shopper øreringe. Dette gælder især, når du vælger materialer, da det ikke nødvendigvis er alle, der kan tåle sølv og guld, hvorfor det er væsentligt at finde på den helt rette variant - så du også kan holde ud at gå med dem.

Find øreringe i sølv eller guld til enhver smag og anledning


Hos Rikke Solberg finder du øreringe i både sølv og guld i alverdens afskygninger. Du kan både finde de mindre, diskrete og lette øreringe, der kan være med til at skabe et let, elegant og eksklusivt look. Modsat er der det lidt mere prangende, tunge og større øreringe, der oftest efterlader en stemning af ekstravagance og ekstraordinærhed.

Det er vigtigt, at man husker, at smykkerne er en del af en helhed. Så din smag afhænger meget af, hvad du vælger som smykker. Du kan også hos os udforske vores sortiment af bukser og jeans, samtidig med du udover kan kigge på bluser, så du kan skabe et komplet outfit.

Hvis du ønsker, at dine smykker skal holde længst muligt, så du får lov at opleve det maksimale udbytte af dit køb, så skal du være opmærksom på opbevaring og rens af øreringene eller andre smykker. Det vil sige, at det har stor betydning for holdbarheden, hvordan du behandler produktet, når du ikke benytter dig af det.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.