Global Funk flyverdragt og termodragter

Global Funk tøj til din stilLeder du efter gode flyverdragter, jakker, veste eller et par jeans med god pasform? Så vil du helt sikkert kunne finde skønne bud hos Global Funk. Siden 2003 har de nemlig leveret must-have items til kvinders garderober, hvor fokus er komfort, funktionalitet og tidløst design. Det har skabt en lang række kollektioner, der tager udgangspunkt i cool og trendy stilarter til moderne kvinder. Uden at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet.

Deres særlige kendetegn er en casual stil og tidssvarende damemode med en fantastisk pasform. Du kan blandt andet forkæle dig selv med et par Global Funk jeans i både denim og bomuld. Her får du design, der aldrig går af mode og passer til alle kropstyper. Vælg mellem alt lige fra højtaljede jeans, lavtaljede jeans, smalle jeans, skinny jeans eller jeans med en mere løs pasform – udvalget af Global Funk jeans dækker det hele.

I løbet af de seneste år er det dog særligt Global Funks overtøj såsom flyverdragter, jakker, veste og jumpsuits, som det danske brand er blevet særligt kendt for. Kollektionerne rummer både korte og lange modeller, så du kan finde en, der passer til dig. Måske har du selv set flere kvinder i gadebilledet, som har taget de populære Global Funk heldragter til sig? Kollektionerne emmer af feminine og rå detaljer, hvor særligt quilt-materialet gør overtøjetbehagelig og dejlig varm i et blæsende vinterhalvår.

Lad dig inspirere af udvalget af Global Funk jakker her, eller se alt vores moderne overtøj til kvinder her.

Find din Global Funk jakke og heldragt


Selvom Global Funk har et bredt sortiment, der byder på lidt af hvert til garderoben, kommer vi ikke udenom de yderst populære Global Funk jakker og heldragter. Dette er naturligvis med god grund. Fælles for dem alle er nemlig en lækker quiltet kvalitet, der giver dig mulighed for at holde dig varm - forår, sommer, efterår eller vinter. Samtidig er det lækre overtøj også yderst moderne og dejligt behageligt.

Kigger du for eksempel på flyverdragterne, får du en yderst komfortabel pasform med bælte i taljen. Hos Rikke Solberg er vi især vilde med deres neutrale farver og camouflage-print, som går igen i mange af deres styles. Det tilføjer nemlig en rå kant til stilen, og alligevel formår de at bevare kollektionerne feminine. Du kan derfor både sætte et par høje støvler til din Global Funk heldragt, eller du kan holde lav profil med et par flade sneakers for at understrege den tilbagelænede stil.

Er du ikke til flyverdragter og termodragter? Så kan du også kigge på de mange Global Funk jakkertil alt slags vejr, og som samtidig er moderne. En jakke fra Global Funk kan du dermed bruge til mange sæsoner året rundt. Prøv for eksempel nogle af vores lange eller korte jakker i et quiltet materiale. Eller hvad med de vatterede og i polyester? Det skønne materiale er både let og yderst behageligt at have på.

Vælg en model med eller uden hætte alt efter, hvad du bedst kan lide, og overvej, om du skal have et par termobukser med.

Vælger du at købe en af de smarte veste fra Global Funk, får du et unikt item, der passer godt til stort set alle anledninger. Brug din nye vest eksempelvis over din vinterjakke for ekstra varme eller over en tynd bluse, strik eller med en klassisk skjorte under. Ligesom jakkerne og heldragterne kommer vestene også i naturlige, neddæmpede farver, du nemt kan matche med resten af dit tøj – fra sort og blå til grøn og beige. Find overtøjet fra Global Funk både med og uden varmt foer.

Skal du matche din jakke, jumpsuit eller flyverdragt med fine detaljer? Se vores brede udvalg af accessories, der byder på strømper, tørklæder, bælter og meget mere.

Et dansk modebrand siden 2003


“No need to talk it up… Go get your funk on!”

Sådan siger Global Funk om deres udvalg af tøj. Men selvom vi kunne lade tøjet tale for sig selv, kan vi hos Rikke Solberg alligevel ikke dy os for at fortælle dig om de mange fordele ved det populære mærke. Med tøj fra Global Funk kan du nemlig skabe din helt egen personlige stil, som passer til det omskiftelige og ofte kolde danske vejr. Med en god kombination af både klassiske, feminine og rå udtryk kan du tilpasse tøjet til enhver situation i hverdagen og til festlige lejligheder.

Tøjmærket Global Funk er et dansk brand, der hører under Message. Siden de kom ud med deres første kollektion i 2003, er mærket hurtigt blevet populær blandt unge piger og kvinder. I første omgang fokuserede de på denim jeans i en række forskellige stilarter. Målet var - og er stadig den dag i dag - et stykke tøj, der giver dig komfort, stil og et personligt udtryk. Men i dag kan du finde så meget mere i deres sortiment. Fra varme jakker og veste til moderne termodragter og heldragter.

Global Funks lækre jakker passer godt på kroppen i alle størrelser, og mange af jakkerne har en løs pasform, der gør det muligt at have en ekstra varm trøje indenunder. Designet er ofte en god blanding af et både klassisk og råt udtryk, hvilket har gjort Global Funk til et dansk brand, de fleste kvinder vil kunne lide. Og du vil helt sikkert også lide de overkommelige priser. Mærket viser nemlig, at du godt kan få god kvalitet og et trendy design til en fornuftig pris.

Vent derfor ikke med at forkæle enten dig selv eller en, du holder af.

Lad os gøre dit køb nemt for dig


Når det kommer til salg af modetøj til kvinder, så ser vi os selv eksperter. Hos os kan du nemlig finde et stort sortiment af modetøj i god kvalitet og accessories til kvinder. Uanset om du skal bruge en ny jakke eller leder efter de perfekte accessories i form af smykker, tasker eller noget helt tredje. Vi forsøger altid at gøre det nemt for dig at være kunde her hos os. Det betyder blandt andet, at vi sender vi dine varer afsted hurtigst muligt og måske allerede i dag, hvis du er heldig.

Du kan altid skrive eller ringe til os, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til eksempelvis vores varer, fragt- eller leveringsbetingelser. Vores ønske er nemlig, at du kan få den samme gode service online som i vores fysiske butik. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.