Find flotte Havaianas-klipklapper til sommeren

Hos Rikke Solberg kan du glæde dig over at finde et stort udvalg af sandaler fra Havaianas. Havaianas er et must-have i skogarderoben til sommerens lune måneder. Disse klassiske sandaler er perfekte til solskinsdage og strandture, hvor det er for varmt til at hoppe i et par sneakers. Og når du hiver de lette sommerkjoler frem fra skabet, hvad passer så bedre til, end et par Havaianas-klipklapper?

Her på siden finder du dem i flere forskellige farver og nogle af dem med små søde detaljer eller prints. Fælles for dem alle er, at de fås til favorable priser, der tillader dig at købe flere par hjem uden at blive ruineret. Klipklapper fra Havaianas er yderst behagelige og går aldrig af mode, og du kan derfor bruge dem sæson efter sæson.  

Vælg et par i blå, orange, pink, grøn eller mange flere farver her fra siden, og lad dem følge dig hele sommeren, hvad enten du bruger dem i Danmark eller udlandet. Du vil helt sikkert ikke fortryde købet. Havaianas kan med fordel også bruges som badesandaler i svømmehallen eller ved poolen. Det særlige gummi gør dem nemlig yderst skridsikre.

Investér i letvægt, slidstyrke og resistens


Havaianas-klipklapper er kendt for deres letvægtige og komfortable design, da de er skabt af 100 % gummi. Det betyder også, at de er fleksible og åndbare, så du kan nyde at bruge dem en hel dag. Sandalerne er desuden både vand- og varmeresistente, hvilket sikrer, at du kan bruge dem i vand og lade dem stå i varmt sand i den bagende sol.

Uanset om du skal på stranden eller en slentretur i byen på din ferie, er Havaianas-klipklapper et pålideligt valg. Deres slidstærke såler sikrer, at de kan klare daglig brug og holde i lang tid. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at Havaianas ikke er skabt som en hverdagssko, da de ikke giver optimal støtte til foden. Du bør altså bruge dem lejlighedsvis, når det giver mening.

Havaianas-klipklapper: Afslappet elegance og brasiliansk livsstil


Havaianas afspejler på bedste vis den afslappede brasilianske kultur. Med deres farverige og livlige designs kan de ses som en hyldest til Brasiliens mangfoldighed og festlige ånd.  Havaianas er mere end bare fodtøj; de er et symbol på afslappet elegance. De er skabt, så du kan være spontan og nemt omfavne de solrige dage. Gennem deres komfort og enkle stil formår Havaianas at indfange den legendariske brasilianske livsstil, hvor der er plads til både fest og afslapning på samme tid.

Udforsk sandaler fra andre brands


Hos Rikke Solberg tilbyder vi mange forskellige brands indenfor kategorien af  sandaler, så der er rig mulighed for at kaste dig over andre populære mærker, såsom Birkenstock og Billi Bi, hvis ikke Havaianas er noget for dig. Birkenstock er kendt for at producere sandaler med ortopædisk svangstøtte, hvilket er godt for at lindre fodproblemer og derfor anbefales af mange fysioterapeuter. Billi Bi-sandaler er kendt for deres unikke og sofistikerede design, som passer til enhver kvinde.

Hvis du leder efter en sandal, der kombinerer stil, komfort og ergonomi, så kan du med fordel tage et kig på Angulus, der siden 1928 har lavet sko med fokus på at sikre sunde fødder og naturlig bevægelse.

Rikke Solberg er meget mere end blot sandaler. Vi sælger luksusvarer til den modebevidste kvinde, der ikke går på kompromis med kvalitet og luksus under nogle omstændigheder. Ifør dig et par Havaianas på din strandtur, og kombinér den med en smart skuldertaske, der kan indeholde alt det, du skal have med på stranden.

Har du spørgsmål til vores Havaianas-klipklapper?


Omend Havaianas er ligetil, så kan der undervejs i din købsproces opstå tvivl og spørgsmål, såsom: Hvilken størrelse bruger jeg i klipklapper? Eller hvordan er pasformen og kvaliteten? Vores søde personale står altid til rådighed, så du kan købe det helt rigtige fodtøj til dit behov. Du er altid velkommen til at ringe til os på 86 74 30 25, eller du kan sende os en mail på info@rikkesolberg.dk.

Bliv opdateret med vores nyhedsmail


Hvis du gerne vil være opdateret på de seneste trends, få spændende nyheder og inspiration til hverdagen, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du nyde godt af eksklusive tilbud på vores produkter, og du får også muligheden for at deltage i vores konkurrencer med lækre giveaways. Hvis nyhedsmailen på et tidspunkt ikke længere har din interesse, så kan du nemt og hurtigt afmelde det igen.

Besøg vores butik i Egå


Hos Rikke Solberg ønsker vi at sikre god og personlig kundeservice samt unikke shoppingoplevelser. Derfor byder vi dig også velkommen indenfor i vores charmerende butik i Egå, hvor både tøj og accessories kan ses og afprøves, inden du træffer en beslutning. På den måde er du sikker på at komme hjem med det rigtige.

Butikken i Egå har åbent alle ugens dage fra mandag til lørdag, så hvis du bor i nærheden, har du rig mulighed for at besøge os i hverdagen eller i weekenden. Vores venlige personale vil møde dig med smil og hjælpe dig med at finde de perfekte sandaler til sommeren.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.