Havaianas mode-sandaler til din garderobe

Hos Rikke Solberg kan du glæde dig over at finde et stort udvalg af sandaler fra Havaianas. Havaianas er et must have i skogarderoben til sommerens lune måneder. Disse sandaler er perfekte til solskinsdage og strandture, hvor det er for varmt til at hoppe i et par sneakers. Og når du hiver de lette sommerkjoler frem fra skabet, hvad passer så bedre til, end et par farvestrålende Havaianas-sandaler?

Her på siden finder du dem i flere forskellige farver og nogle af dem med små søde detaljer. Fælles for dem alle er, at de kommer til favorable priser, der tillader dig at købe flere par hjem uden at blive ruineret. Sandaler fra Havaianas går aldrig af mode, og du kan derfor bruge dem sæson efter sæson. Vælg et par i blå, grå, grøn eller sort her fra siden, og lad dem følge dig hele sommeren, hvad end du nyder den i Danmark eller udlandet. Du vil helt sikkert ikke fortryde det. Havaianas kan med fordel også bruges som badesandaler i svømmehallen eller ved poolen. Det særlige gummi gør dem nemlig yderst skridsikre.

Brasilianske sandaler med attitude


Ønsker du dig et par stilfulde sandaler, der holder formen selv efter flere sæsoners brug, så køb dem fra Havaianas lige her. Er du opsat på at finde et par nye sandaler, men er du lidt i tvivl om, hvilken stil du går efter, så bare rolig. Hos Rikke Solberg tilbyder vi nogle forskellige brands inden for kategorien, og du kan derfor også kaste dig over mærker som Birkenstock og Billi Bi. Herfra finder du lækre sandaler i både smukke og komfortable designs, som du kan vade rundt i hele sommeren uden at få ømme fødder. Find dine nye sandaler i vores onlineshop og glæd dig til at modtage dem i løbet af få hverdage. Vi ser frem til at tage imod og behandle din ordre.

Køb Havaianas hos Rikke Solberg


Ønsker du at nyde sommeren med et par stilfulde sandaler, så køb dem fra Havaianas lige her. Fælles for dem alle er, at de kommer til favorable priser, der tillader dig at købe flere par hjem uden at blive ruineret. Du kan lade et eller flere par følge dig hele sommeren, hvad end du nyder den i Danmark eller udlandet. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Find sandaler fra andre mærker


Hos Rikke Solberg tilbyder vi forskellige brands indenfor kategorien, så der er rig mulighed for at kaste dig over andre brands som Birkenstock og Billi Bi, hvis ikke Havaianas er noget for dig. Også disse sandaler er at finde i både smukke og komfortable designs, som du kan vade rundt i hele sommeren uden at få ømme fødder.

Find dine favoritter i vores onlineshop, og glæd dig til at få dem ind ad døren. Vi ser frem til at tage imod og behandle din ordre.

Kontakt os


Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dine Havaianas eller andre produkter i vores sortiment. Vi står klar til at hjælpe dig!

Telefon kundeservice: 86 74 30 25
Telefon butik i Egå: 86 74 30 24
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.