Få H2O Fagerholt til din stilKan du kombinere sportstøj med modetøj og stadig skabe høj kvalitet? Svaret er ja, hvis du spørger designerne bag H20 Fagerholt. Det danske brand er nemlig et samarbejde mellem sportstøj-mærket H20 Sportswear og designerteamet Bex og Julie Fagerholt. Visionen er at skabe komfortable styles til hverdagen og bryde grænsen mellem trænings- og hverdagstøj. Og dette ses tydeligt i deres årlige kollektioner.

Med andre ord er der ikke gået på kompromis med hverken kvaliteten eller det tekniske aspekt. Hos H2O Sportswear har de nemlig skabt funktionel sportstøj i mere end 40 år. Måske kender du allerede til deres ikoniske badesandaler, som har været en stor del af danskernes hverdag i mange år og på badeferien? Deres tekniske ekspertise og den sjove æstetik hos Fagerholt har skabt en unik kombination – ideel til den stilbevidste kvinde, der også vil have komfort.

Det vigtigste for H20 Fagerholt er, at tøjet skal være til at leve i, danse i og træne i. Samtidig skal der være plads til, at du sagtens kan bruge dine høje hæle til et par fede joggingbukser og en cropped top. På den måde bliver kollektionen en naturlig del af din garderobe - både til hverdag, fest, træning og alt derimellem. Kombinér tøjet med hinanden eller på kryds og tværs med resten af din stil og nogle fine smykker.

Få komfort i H2O Fagerholt gummistøvler, jakker og bukser


Leder du efter cool, afslappet træningstøj, du kan have på i din fritid og til hverdag? Så er H2O Fagerholt værd at besøge. Hos Rikke Solberg tilbyder vi en god blanding af blandt andet H2O Fagerholt gummistøvler, bukser, sweatshirts, jakker og leggins til kvinder. Fælles for dem alle er, at de er utrolig behagelige at have på, samtidig med at de har et moderne udtryk.

Til regnfulde dage kan du stadig se smart ud i for eksempel deres H2O Fagerholt gummistøvler. Støvlerne har ofte et kort skaft, som går lige over anklen. De er vildt behagelige at have på og ser samtidig smarte ud. Med elastikken rundt i kanten bliver disse støvler bare lige endnu mere komfortable. Vi tilbyder dem i forskellige farver som beige, sort og med neon-detaljer. Så mangler du blot en pæn og god regnjakke, der passer til din personlige stil. Hos os finder du alt fra jakker med leopardmønster, med bindebånd i taljen og med eller uden lynlås.

Vi kommer naturligvis heller ikke uden om de yderst dejlige H2O Fagerholt bukser og tights. For hvem elsker ikke at komme hjem fra studie eller arbejde for så at hoppe i de bløde, løse design? Hos H2O Fagerholt har de blandt andet skabt løstsiddende bukser i økologisk bomuld og med lommer i siderne. Stilen er en kombination af det sportslige og seje look på en cool måde, så du kan bruge dem derhjemme og til hverdag. Tilføj en god hoodie eller sweatshirt sammen med nogle pæne fingerringe, der skaber et afslappet og rå look.

Har du allerede fundet nogle favoritter? Så er du kun nogle få minutter fra at have bestilt varerne. Hos Rikke Solberg arbejder vi hårdt for, at dit tøj allerede er leveret hjem til dig efter nogle få hverdage. På den måde kan du hurtigt hoppe i det skønne tøj eller tilbehør. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på e-mail eller telefon.

Hvordan startede deres samarbejde?


At bruge en hættetrøje og et par joggingbukser til hverdag kan umiddelbart virke atypisk. Måske er du selv vant til kun at have tøjet på, når du slapper af derhjemme eller er i fitnesscentret? Ikke desto mindre var det netop, hvad datter Bex og mor Julie Fagerholt så et behov for i 2018. Her snakkede de om, at der manglede behageligt hverdagstøj med designmæssige kvaliteter, som du kunne have på. Uanset hvor dagen gik hen. Det blev til samarbejdet mellem H2O Sportswear og mor samt datter.

Selv så H2O Sportswear dagens lys tilbage i 1982, hvor den grundlæggende vision var at udvikle sportstøj i en høj kvalitet. Men det var de farverige og iøjnefaldende designs med unikke pasformer, der for alvor blev kendetegnet for H2O. Derfor er det måske heller ikke en overraskelse, at H2O Sportswear var klar på et designsamarbejde med Bex og Julie Fagerholt.

Visionen med brandet H2O Fagerholt var at sløre linjerne mellem en finere hverdagsgarderobe og mere casual samt funktionel tøjstil til fritid. Kvinder skulle med andre ord få et nutidigt syn på sportstøj og fashion. Kollektionerne fik grobund, og i 2019 kunne du se deres første klæder på markedet. Fra start af var fokus på at give kvinder tøj til hverdagsbrug, som de også kunne præstere i alle sammenhænge.

Af den grund var der - og er stadig den dag i dag – både stilrene overdele, bukser, sko og mere feminint overtøj. Deres kollektioner byder altså på funktionalitet og design til alle.

Shop mere komfort og luksus til kvinder


Finder du hverken den H2O Fagerholt jakke eller de par shorts, du mangler? Hos Rikke Solberg har vi et bredt udvalg af mange flere populære, danske brands. Det betyder naturligvis, at du også kan opleve mere tøj og dermed finde din nye favorit. Vi ved, hvad der rører sig i modeverdenen, hvorfor du ofte kan opleve de nyeste tendenser hos os. For dig betyder det, at du altid kan forny garderoben med en ny kollektion i god kvalitet.

I vores udvalg kan du for eksempel finde.

●Behagelige og bløde sweatshirts
●Dejlige bukser og shorts
●Smukke kjoler og nederdele
●Strømper, tørklæder og andre accessories

Uanset hvad du vælger, gør vi vores bedste for, at du har fået det hjem igen efter nogle få hverdage. Og hvis du er i tvivl om størrelsen, vores leveringsbetingelser eller noget helt tredje, så hjælper vi også dér. For du skal kunne opleve den samme gode service på vores webshop som i vores fysiske butik.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.