Jerome Dreyfuss punge og tasker

Jerome Dreyfuss er dit univers af tasker med fokus på godt håndværk, som både franske, danske og andre udenlandske kvinder har kastet sig over. Det gode håndværk består af stærke materialer, der ikke så nemt går i stykker, samt små geniale detaljer, der både sikrer en lang levetid og bidrager til en helt særlig stil.

Det stilfulde design ses blandt andet på de tre simple nitter og på de simple produkter, der passer ind i enhver garderobe. Jerome Dreyfuss-tasker er for dig, der ønsker luksus i hverdagen og godt kan lide at bære fransk elegance og chikhed om skulderen.

Opdag Jerome Dreyfuss-tasker hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg udvælger vi nøje brands og produkter i sortimentet, så vores kunder bliver introduceret for det bedste. Så er du på udkig efter en smart Jerome Dreyfuss-taske til din garderobe, kan du blive klogere på vores udvalg her. Find eksempelvis

Skuldertasker
Crossover-tasker
Punge
Rygsække
Bæltetasker
Mobiltasker

Flere af taskerne er lavet af 100 % skind, mens andre produkter krydser taurillon, lammeskind eller kalveskind. I udvalget finder du desuden flotte farver, såsom beige, brun, orange, grøn, sort og grå.

Jerome Dreyfuss har fokus på miljøet


Ansvarlig produktion har i mange år været på dagsorden i Jerome Dreyfuss’ produktioner. Dette ses blandt andet ved et nyligt bygget, miljøvenligt hovedkontor, vegetabilske garvningsprocesser, der både går langsommere og er mindre skadeligt for miljøet, og at de pakker alle deres produkter bedre, så de fylder mindre ved forsendelsen. Derudover undgår de at bruge materialer fra olieindustrien.

Jérôme Dreyfuss lavede tøj til skolekammeraterne


Historien om Jerome Dreyfuss er ganske bemærkelsesværdig. Jérôme Dreyfuss begyndte nemlig allerede i skoletiden som preteenager med at lave tøj og accessories til sine skolekammerater, med de ressourcer han kunne finde. Som 17-årig blev han optaget på en designskole men gennemførte kun et par måneder. Herefter blev han i stedet tilbudt en stilling hos modedesigneren John Galliano.

Som 23-årig udgav Jérôme Dreyfuss sin første tøjkollektion til kvinder. Han blev hurtigt kendt for sin elegance og humor, der åbenlyst prægede kollektionerne. Og de karakteristiske træk er fortsat en stor del af hans brand i dag. De imponerende tasker skiller sig ud med fortryllende lommelygter, spejle, nøgleringe, nitter og flotte syninger, som i fællesskab udgør et unikt kendetegn for designeren.

Sådan passer du godt på din Jerome Dreyfuss-taske


Når du køber en Jerome Dreyfuss-taske, så kan du godt regne med, at den holder i mange år — hvis altså du behandler den ordentligt. Med ekstra omhu og løbende god pleje, kan du endda beholde den som din trofaste følgesvend resten af livet.

Er du nysgerrig på, hvordan du kan passe godt på din taske? Så giver vi her nogle gode råd, som du bør skrive bag øret:

Før brug: Tag en blød børste, og fjern overskydende støv fra produktionen.
Sørg for at holde din taske væk fra fedt, olier, direkte sollys og regn.
Ægte læder er generelt mere skrøbeligt end kunstlæder. Derfor bør du passe på med slag og skarpe kanter, der kan efterlade mærker i læderet.

Match din Jerome Dreyfuss-taske


Har du allerede nu fundet din favorittaske fra Jerome Dreyfuss? Så brug et par minutter ekstra på at finde produkter, der med fordel kan sammensættes med din nye taske.

Find eksempelvis en flot, ny jakker i en matchende farve eller stil — hvad enten du er en chik eller mere sprudlende type. Vi har også et skønt sortiment af sko og støvler, som kan være prikken over i’et, når du skal skabe det perfekte look til en bytur eller andet. Eller hvad med nogle skønne smykker? Hos Rikke Solberg er der masser af muligheder.

En af de største fordele ved Jerome Dreyfuss’ tasker er, at de stilmæssigt passer til hvilken som helst begivenhed, du skal til. Om det er et bryllup, en fødselsdag, bytur eller bare arbejde, så kan den gøre tricket. Og du vil stensikkert få et par komplimenter med på vejen.  

Giv en god gave, til hende du holder af


Skal din kæreste, mor, datter eller veninde, der elsker luksus, forkæles med en god gave? Så er en taske fra Jerome Dreyfuss et rigtig godt valg. Tasken er nemlig både en smuk, tidløs og praktisk gave, der viser, at du elsker hende og tænker på hendes behov. Tasken kan holde resten af livet (ligesom din kærlighed til hende, selvfølgelig), så det er altså en perfekt investering, der vil bringe masser glæde og værdi.

Opdag andre unikke tasker hos Rikke Solberg


Er Jerome Dreyfuss ikke lige dig? Eller er du bare nysgerrig på andre muligheder? Så tøv ikke med at kigge på andre eksklusive mærker, som Campomaggi og Depeche. De laver begge stilrene produkter med inspiration i den skandinaviske minimalisme. Er du til noget mere alternativt og sprudlende med dyb rod i eksempelvis Berlins eksperimenterende kultur? Så skal du helt klart tage et kig på vores udvalg af Lala Berlin-tasker.

Har du spørgsmål til Jerome Dreyfuss?


Hvis du sidder inde med et eller flere spørgsmål til vores Jerome Dreyfuss-produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os os telefonisk eller via e-mail. Så vil vi hjælpe dig så godt som muligt. Når du køber dine varer online til fuld pris, så sender vi din ordre afsted til dig kvit og frit. Så bestil din favorittaske nu, og glæd dig til at modtage den inden for få hverdage.

Bor du i nærheden af Egå i Aarhus, så kig endelig forbi vores hyggelige Rikke Solberg-butik, og se udvalget af Jerome Dreyfuss-tasker, før du foretager et køb. Her kan du få en meget bedre fornemmelse af materialerne, farverne og ikke mindst størrelserne.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.