Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
M.A.B.E: Boheme og inspiration fra Indien

M.A.B.E er et dansk brand grundlagt af Amanda og Kirstine. Med en passion for musik, kunst og film, som kollektionerne er inspireret af, går de uden om flygtige modetrends og fejrer den tidløse stil.

Amanda finder sin inspiration i Indien, hvor hun udforsker unikke prints og detaljer, mens Kirstine sikrer, at M.A.B.Es designs findes i verdens mest prestigefyldte butikker. M.A.B.E samarbejder med to fabrikker i Indien, hvor der er stort fokus på godt håndværk og bæredygtige produktioner. Det ses ved, at kollektionerne bliver lavet i begrænsede mængder og af naturlige materialer uden kunstige stoffer eller kemikalier.

Sammensæt M.A.B.Es boheme med andre stilarter


Boheme er en særlig livsstil og æstetik, der værdsætter frihed og det kunstneriske udtryk uden grænser. Tøj i boheme-stil afspejler dette med løstsiddende silhuetter, rige mønstre, broderier og et miks af teksturer. Uanset om du allerede har tøjskabet fyldt med boheme-tøj eller blot ønsker at tilegne dig nogle få items, kan du sammensætte stilarter på kryds og tværs, som du har lyst til.

Hvis ikke du ønsker at gå all-in på boheme, så kan du også bare tage en blomstret maxikjole eller en frynset vest og parre det med mere nogle minimalistiske items for et moderne twist. En struktureret blazer over en boheme-kjole skaber eksempelvis en interessant kontrast, mens læderstøvler eller enkle sneakers kan tone boheme-looket ned og gøre det mere hverdagsagtigt. At blande boheme med vintage eller klassiske elementer kan også skabe unikke, personlige udtryk.

Er du nysgerrig på mere boheme?


Er du på udkig efter unikke, boheme-inspirerede tøjbrands, som virkelig kan tilføje noget særligt til din garderobe? Så skal du helt sikkert kigge nærmere på Rikke Solbergs udvalg. Vi har nemlig udvalgt flere gode valgmuligheder – blandt disse finder du Tapis Noir, kendt for silkebløde tørklæder med skønne mønstre og motiver, der kan styles med stort set alt i din garderobe.

Diega tilbyder en afslappet bohemian elegance med et strejf af vintage, perfekt til den luksuriøse og modebevidste kvinde. Udforsk også Co'couture, som er mesterlige i at kombinere nordisk minimalisme med fransk sensualitet og chik. Du har altså rig mulighed for at finde noget tøj, der falder i din smag.

Kontakt Rikke Solberg, eller besøg os i Egå


Tøv ikke med at kontakte Rikke Solberg, hvis du sidder inde med et eller flere spørgsmål til vores M.A.B.E-produkter. Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonen og tastaturet, så dine henvendelser kan besvares hurtigst muligt.

Vi ved, at det somme tider kan være svært at træffe en beslutning, hvis ikke man har haft produkterne i hænderne. Så har du behov for at se, mærke og prøve tøjet fra M.A.B.E først, kan du kigge forbi vores hyggelige butik i Egå nær Aarhus. Vi har åbent alle ugens dage, undtagen søndag.

Modtag nyheder, inspiration og eksklusive tilbud
Er du trofast kunde hos Rikke Solberg og ønsker at følge med i vores nyheder? Så kan du tilmelde dig vores online  nyhedsbrev og holde dig opdateret. Når du modtager nyhedsbrevet, får du:

●Nyheder om aktuelle trends
●Særlige tilbud kun for nyhedsbrevsabonnenter
●Invitationer til eksklusive events
●Inspiration til hverdagen.

Derudover får du chancen for at vinde skønne præmier, hvis du deltager i vores konkurrencer. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen, hvis du ikke får nok ud af dem eller af anden grund stopper med at læse dem.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.