Moshi Moshi Mind tøj

Moshi Moshi Mind er kendte for sine prikker


Alle virksomheder finder på et tidspunkt deres signaturprodukt, som gør dem kendte og udbredte, og det danske brand Moshi Moshi Mind er ingen undtagelse. Deres prikkede kollektion, har lige siden udgivelsen, vundet kvinders hjerter overalt i Europa - særligt med deres tasker bløde bukser, vandflaske og yogamåtte.

Her på siden kan du finde flere af de prikkede lækkerier, og du kan med fordel købe dine favoritter og vide, at prikkerne ikke går af mode.

Derfor skal du vælge Moshi Moshi Mind


Udover prikker, så har Moshi Moshi Mind fra deres spæde start forsøgt at inspirere kvinder til at leve et mindre kompliceret liv. Samtidig ønsker de at gøre det mere enkelt for kvinder at klæde sig ordentligt på. Skaberne bag brandet, Stine Skjoldborg og Rikke Rasmussen, havde engang læst, at 72 % af alle kvinder foretrækker at skifte til behageligt tøj, når de kommer hjem fra arbejde. Derfor drømte de to kvinder om at skabe multifunktionelt tøj alt fra bukser, til strik, til kjoler som kunne bruges både på arbejde, i byen, på legepladsen og til pilates.

Derudover har de fokus på god kvalitet og tidløst design. Det vil sige, at alle deres produkter er skabt til at holde gennem rigtig mange sæsoner. Tøjets gode materiale sikrer, at det ikke så nemt går i stykker eller bliver påvirket af vask. De simple designs, som er uafhængige af tidens tendenser, gør det muligt for dig at bruge tøjet år efter år, og sammensætte det med andre items som du har lyst til.

Moshi Moshi Mind kæmper for miljøet


En investering i Moshi Moshi Mind er en investering lavet med hjertet. Det er et ja tak til mere balance i dit liv, og et ja tak til at bidrage til en bedre verden. En af brandets vigtigste værdier er nemlig bæredygtighed og at mindske CO2-aftrykket fra deres produktioner så meget som muligt. De har i dag lavet mange forskellige tiltag, ud fra nogle af FN’s 17 verdensmål, som alle bidrager til den grønne omstilling.

Moshi Moshi Mind arbejder eksempelvis aktivt med:

·   At samarbejde med producenter, som fremstiller materialer med mindre brug af vand og uden kemikalieforbrug.

·   Reducering af mængden af affald i verden og plast i havene ved at bruge certificerede og genanvendte materialer - for eksempel genanvendeligt polyester, som blandt andet består af PET-flasker, og cashmere.

·   At bruge økologisk bomuld for at undgå brugen af kemikalier i landbruget samt sikre biodiversiteten.

·   Kun at bruge FSC-certificeret pap fra ansvarligt skovbrug til deres produktmærkater.

Find tilbehør til dine Moshi Moshi Mind-produkter


Har du allerede udset dig dine favorit-items - et par bukser eller en tidsløs kjole? Hvad så med et par smukke øreringe eller ringe fra Pernille Corydon eller Stine A. Jewelry til at peppe dit outfit lidt op?

Hos Rikke Solberg kan du finde Moshi Moshi mind styles alt fra bukser, kjoler, accessoires og lækre striktrøjer.

Hvis du ikke er lige så vild Moshi Moshi Mind, som vi er, så er det helt i orden. Vi har heldigvis en lang perlerække af andre mærker, hvis tøj og accessoires måske passer bedre til din stil. Tag et kig på de tidløse produkter fra det danske mærke Tiffany, eller dyk ned i de evige klassikere fra Mads Nørgaard.

Vi besvarer dine spørgsmål med glæde


Hvis de flotte og yderst behagelige items er faldet i din smag, så kan du bestille dem med det samme og få hurtig levering på dine produkter.

Har du derimod spørgsmål til Moshi Moshi Mind, så er du velkommen til enten at ringe til os eller sende en e-mail, så vil vi forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Hvis du har behov for at se, røre eller prøve nogle af produkterne, før du køber dem, så kig forbi vores hyggelige butik i Egå, og få syn for sagen.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.