Tiffany hos Rikke Solberg

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi er meget glade for at kunne tilbyde et væld af items fra Tiffany lige her. Vi gør os altid umage med at udvælge vores brands, så her er noget for enhver smag og pengepung. Samtidig er det vigtigt for os at tilbyde brands af en høj standard, og her er Tiffany ingen undtagelse. Her på siden kan du vælge imellem smukke kjoler, bluser, toppe og shorts i et væld af skønne farver og materialer. Tiffany er især blevet kendt for sine designs i hør, og det er især kjolerne og bluserne, der er i høj kurs. Vi tilbyder både korte og lange hørskjorter, hvoraf de lange modeller kan bruges som kjoler, og her kan du eventuelt tilsætte et flot bælte i taljen til at give kjolen noget form.

Du kan også vælge en kort skjorte og matche dem med et par Tiffany-shorts i samme farve, så du får et unikt sæt. De enestående styles fra Tiffany kan du også sagtens sætte sammen med mange af de ting, du i forvejen har hængende i klædeskabet.

Shop med dag til dag levering


Hvis du er på jagt efter den perfekte kjole til hverdag eller fest, kan du finde et flot udvalg fra Tiffany lige her. Men glem ikke, at vores udvalg af kjoler også byder på en perlerække af andre eksklusive brands som fx Second Female, Custommade, Rue de Femme og mange flere. Herfra finder du unikke styles, der helt sikkert vil leve op til dine forventninger. Vi sørger altid for levering i løbet af få hverdage. Er du nysgerrig på at se vores varer i virkeligheden, inden du bestiller, så duk op i vores fysiske butik i Egå. Vi glæder os til at se dig.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.