Shop unikt udvalg af Pernille Corydon smykker


Hos Rikke Solberg har du rig mulighed for at købe Pernille Corydon smykker i forskellige farver og former. Vores smukke udvalg byder blandt andet på:

Lange øreringe
Hoops
Ørestikkere
Ringe
halskæde
Armbånd

Alle smykker fra Pernille Corydon overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Du skal derfor ikke bekymre dig om smykkernes kvalitet, da de alle består af ædelmetaller som oxideret sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. I vores udvalg finder du også de smukkeste, hvide ferskvandsperler og farverige sten, som rosakvarts og agat, der giver et helt særligt og elegant udtryk.

Pernille Corydon har noget for enhver smag. Det gælder, uanset om du er til guld, sølv, farver, perler eller sten. Med Pernille Corydons smykker har du derfor også rig mulighed for at kombinere stilarter og skabe forskellige looks, som passer til ethvert outfit og humør samt enhver begivenhed og personlighed.

Om Pernille Corydon


Pernille Corydon er et dansk smykkebrand med international succes, som har hovedsæde i Haderslev. Pernille Corydon er både kvinden bag navnet og bag håndværket. Smykkedesigneren er født i 1976 og opvokset på Fyn, hvor hun tidligt fandt ud af, at hun havde talent og passion for at lave smykker. Hun begyndte derfor at eksperimentere med design og håndværk og startede sit smykkebrand I 2007.

Pernille Corydons inspiration og passion


Når Pernille Cordydon designer sine kollektioner, bliver hun inspireret af alle de stærke linjer og organiske former, hun ser i mennesker, arkitektur, møbler, mode og den vilde natur. Hendes omgivelser er derfor den primære inspirationskilde til kollektionerne.

Pernille Corydon stræber efter, at hvert smykke kan fortælle en historie eller være symbolet for et minde. Hendes passion er at skabe enkle, tidløse og fine smykker med kant, som kunderne nemt kan kombinere og skabe deres egen unikke personlighed og kvindelighed med.

Som Pernille selv udtaler:
"Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i arkitektur, møbler, naturen, mode og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig".

International succes


Pernille Corydons kollektioner består af stilrene smykker med en skandinavisk og minimalistisk reference. Som designer mestrer hun at skabe smykker, der balancerer mellem det tidløse og nytænkende.

I dag sælges Pernille Corydons smykker gennem mere end 500 internationale forhandlere i 18 lande. Du kan derfor finde de enkle smykker i store byer som Paris, New York, London, Tokyo, Helsinki, Berlin og København. To gange om året frigiver Pernille Corydon en ny kollektion

Pernille Corydons smykker er den perfekte gaveide


Mangler du en gave til din kone, kæreste, mor, søster, datter eller veninde? Vi kan garantere, at Pernille Corydons smykker er et sikkert gavehit.

Som kvinde kan man aldrig få for mange smykker, og Pernille Corydons skandinaviske enkelhed passer til kvinder i alle aldre. Du går derfor aldrig galt i byen med smykker fra Pernille Corydon, som kan mikses på kryds og tværs og benyttes til både fest og hverdag.

Uanset hvilket smykke du vælger, er vi sikre på, at responsen vil være god, da kombinationen mellem det enkle og overraskende altid vækker stor interesse.
Hvis du vil være helt sikker på at ramme plet, kan du selvfølgelig også at lade din gavemodtager udvælge sine favoritter selv med et gavekort til Rikke Solberg.

Pas på dine Pernille Corydon smykker


For at bevare dine Pernille Corydon smykker bedst muligt anbefaler vi, at du altid tager dine smykker af under solbadning, rengøring, sportsaktiviteter og ikke mindst, når du går i bad. Derudover er det en god ide at beskytte dine smykker mod skarpe kanter, sollys og ekstrem kulde eller varme.

Smykkerne må ikke komme i berøring med neglelakfjerner, parfume, hårlak og andre kemikalier. Eftersom oxideret sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv er en overfladebehandling, vil disse kvaliteter miste belægning eller falme i farverne i brug. Smykker i sølv vil med tiden få en mørkere farve, som dog kan pudses væk med sølv-guld-rens, hvorefter smykkerne vil fremstå flotte igen.

Shop Pernille Cordydon smykker hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg er Pernille Corydon bestemt et favoritmærke til smykkeshopping. Vi elsker de rene linjer, flotte designs og muligheden for at mikse og matche, som vi har lyst til for at skabe vores helt eget look. Derfor sørger vi også for, at vi altid har et skønt udvalg af Pernille Corydons nyeste kollektioner hjemme, så du ikke går glip af noget.

Hvis du vil udforske smykker fra andre fantastiske designere, kan du se flere resultater her på siden. Du kan også gå på opdagelse i vores helt unikke udsalgsvarer eller blive inspireret af det nyeste mode fra eksklusive designermærker.

Besøg vores fysiske butik, eller kontakt os


Har du fået øjnene op for en bestemt Pernille Corydon ring, armbånd eller halskæde, som du gerne vil se i virkeligheden? Så er der rig mulighed for det i vores fysiske butik i Egå. Her kan du se og prøve de forskellige smykker, så du hverken er i tvivl om størrelse, farve eller look.

I butikken finder du også et stort udvalg af:
Tøj
Accessories
Sko og Støvler
Tasker

Husk, at hvis du har spørgsmål til en vare eller er i tvivl om en farve, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail og telefon alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.