Om Pernille Corydon

Pernille Corydon er et dansk smykkebrand med international succes, som har hovedsæde i Haderslev. Pernille Corydon er både kvinden bag navnet og bag håndværket, hun er født i 1976 og opvokset på Fyn. Pernille fandt tidligt ud af at hun havde talent og passion for at lave smykker, og begyndte derfor at eksperimentere med design og håndværk. I 2007 startede Pernille smykke brandet, Pernille Corydon, hvis kollektioner består af smykker med en skandinavisk og minimalistisk reference. I dag sælges Pernille Corydons smykker internationalt, gennem mere end 500 forhandlere i 18 lande, og i store byer som København, Helsinki, Berlin, London, Paris, New York og Tokyo.

"Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i arkitektur, møbler, naturen, mode og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig" citat: Pernille Corydon.

Pernille Corydon finder inspiration i hendes omgivelser og alle de stærke former og linjer som hun ser i arkitektur, møbler, naturen, mode og i mennesker, når hun designer hendes kollektioner. Hun stræber efter at hvert smykke kan fortælle en historie, eller være symbolet for et minde. Hendes passion er at skabe enkle og fine smykker med kant som nemt kan kombineres og derved give kunderne mulighed for at skabe deres egen unikke personlighed og kvindelighed.

To gange om året frigiver Pernille en ny kollektion.

Pernille Corydon smykker = Den perfekte gaveide


Ved du ikke helt hvad du skal give din kone, kæreste, mor, søster, datter, veninde eller bekendt– så kan vi garantere at Pernille Corydons smykker er et sikkert gavehit. Som kvinde kan man aldrig få for mange smykker, og da smykkerne kan mikses på kryds og tværs, giver det jo bare mulighed for at skabe mange forskellige looks som passer det outfit, begivenhed eller humør.

Pas på dine Pernille Corydon smykker


For at bevare dine Pernille Corydon smykker bedst muligt, anbefaler vi at du altid tager dine smykker af når du går i bad, under solbadning, rengøring, sports aktiviteter og under udførelse af havearbejde. Derudover er det en god ide at beskytte dine smykker mod skarpe kanter, sollys og ekstrem kulde eller varme. Smykkerne må ikke komme i berøring med neglelakfjerner, parfume, hårlak og andre kemikalier. Oxyderet sterling sølv og forgyldt sterling sølv er en overflade behandling, derfor vil disse kvaliteter i brug miste belægning eller falme i farverne. Smykker i sølv vil med tiden få en mørkere farve, den mørke farve kan pudses væk med sølv-guld rens og smykkerne vil fremstå flotte igen.

Shop Pernille Corydon smykker hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg er Pernille Corydon et bestemt favorit mærke når vi skal shoppe smykker. Vi elsker de rene linjer, det skandinaviske design og muligheden for at mikse og matche som vi har lyst til for at skabe vores helt eget look. Derfor sørger vi også for at vi altid har et skønt udvalg af Pernille Corydons nyeste kollektioner hjemme, så i ikke går glip af noget. Husk at hvis du har spørgsmål til en vare, eller er i tvivl om en farve, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Du kan kontakte os på mail eller telefon alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00. Telefon: 86 74 30 25, mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.