Asta N

Køb bluser, kjoler og nederdele fra Asta N


Hos Rikke Solberg har vi sørget for at inkludere noget for enhver smag i vores sortiment, og vores Asta N-items er ingen undtagelse. Her finder du både tøj i neutrale og mere markante farver samt spændende designs med unikke mønstre - og de er alle inspireret af moden fra Asta Nielsens storhedsperiode. Så hvad enten du er på udkig efter et festligt outfit eller afslappet hverdagstøj, sikrer Asta N, at du altid er chic klædt.

I vores udvalg af Asta N finder du både:

●Bluser
●Kjoler
●Nederdele
●Tasker

Produkterne fra Asta N kan nemt styles med andre brands, hvis du godt kan lide at blande lidt af alt, hvad du har i din garderobe. Du kan eksempelvis gøre nederdelen endnu mere festlig ved at style den med smykker, høje hæle og en pæn bluse. Men du kan også gøre nederdelen mere afslappet ved at kombinere den med en almindelig t-shirt og et par sneakers. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til din personlige stil.

Viskose fra Asta N: Kvalitet og holdbarhed


Mange af produkterne fra Asta N er lavet af 100 % delikat viskose, som er behageligt og falder smukt på kroppen. Viskose er åndbart og ekstremt fugtabsorberende, hvilket gør det perfekt til en varm sommerdag. Den største fordel ved viskose er dog, at det har et luksuriøst og silkeagtigt udseende, og du undgår den statiske elektricitet.

Hvis du ønsker, at dit tøj af viskose skal holde længst muligt, så skal du tænke over dine vaskemetoder. Viskose er nemlig et sart materiale, der mister sin styrke ved hård vask og kraftig centrifugering. Sørg altid for at vaske på et kort og skånsomt finvaskeprogram på maksimalt 40 grader eller i hånden. Derefter skal du sørge for at lade det tørre liggende i stedet for hængende.

Er du interesseret i andre luksusbrands?


Er du på udkig efter tøj fra luksusbrands, der er lige så kreative og udtryksfulde i deres designs, så har Rikke Solberg meget mere til dig. Tag eksempelvis et kig på Lollys Laundry, der kombinerer det rockede med det romantiske og simple. Du kan også finde skønne mønstre og farver fra Black Colour, der dedikerer sig til at lave basisvarer, som kan bruges hele året rundt.

Kontakt os, eller prøv Asta N i butikken


Vi står klar ved telefonen og tastaturet, hvis du har spørgsmål til vores produkter fra Asta N. Så vil vi hjælpe dig bedst muligt med at foretage det rette køb. Du er også velkommen til at kigge forbi vores hyggelige butik i Egå, hvor du kan prøve noget af tøjet fra Asta N på, inden du køber det.

Telefon: 86 74 30 25
E-mail: info@rikkesolberg.dk
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.