Sådan styler du dine festtoppe

Festtoppe er en af de items, du aldrig kan få for mange af, fordi de kan styles på så mange forskellige måder. Hvis du eksempelvis ønsker et mere råt look, kan du style dine festtoppe med et par skindbukser. Med et par skindbukser kan du nemlig pifte ethvert outfit op - det er både super trendy, og så ser det fantastisk godt ud.

Hvis du ønsker et mere feminint udtryk, kan du helt sikkert finde en sød nederdel at tage på sammen med din festtop. Vores festtoppe fås i mange forskellige længder, farver, mønstrer og pasforme. Det giver dig god mulighed for at finde lige den nederdel, der passer til dig.

Er du til et mere casual look, går du aldrig galt i byen med et par jeans. Når du tager jeans på sammen med dine festtoppe, kan du skabe mange forskellige udtryk med dit outfit. Du kan eksempelvis style dem med et par sneakers. Det giver et pænt og stilet look, som samtidig er meget afslappet. Du kan også vælge at tage høje hæle på til - så får dine jeans lige pludselig et helt nyt udtryk sammen med din festtop.

Du kan altså style dine festtoppe på uendeligt mange måder - hvad end det skal være til den mere elegante og feminine side eller til den mere rå og casual side.

Bestil dit favorit festtøj hjem i dag
Der er altid en god grund til at shoppe festtøj. Hvor mange gange har du ikke prøvet at tage et kig ind i skabet og herfra fundet absolut ingenting, du havde lyst til at tage på til aftenens festligheder? Det kender vi vist alle sammen. Derfor kan du ligeså godt være på forkant, så du næste gang du skal afsted, har et lækkert udvalg af festtoppe, som du rent faktisk har lyst til at hoppe i.

Uanset om du er til blonder og flæser eller satin og pailletter, så kan du få det her hos Rikke Solberg. Opgrader din garderobe i dag, og gør dig klar til at blive festens midtpunkt.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.