Campomaggi bumbag og andre tasker

Campomaggi: Enestående tasker siden 1990


Det italienske brand Campomaggi, der blev startet af Marco Campomaggi, har siden 1990 produceret originale lædertasker, der emmer af kvalitet. Og det er blot en af årsagerne til, at italienerne og resten af Europa har taget brandet til sig. Campomaggi ønsker ikke at følge tidens trends, der hurtigt bliver udskiftet med noget andet. Og det betyder, at du kan bruge din Campomaggi-taske i årevis uden at bekymre dig om den aktuelle mode.

Shop Campomaggi-tasker i et smukt vintage look


Med taskernes helt særlige vintage look kan du nemt blive overbevist om, at taskerne er ægte vintage. Får du fingrene i en af deres første tasker fra 90’erne, nærmer vi os dog noget, der faktisk kan kaldes vintages. Taskerne taler til kvinder, der elsker luksus og godt kan lide, at taskerne har en gammeldags vibe — altså på den gode måde. Taler de også til dig? Så dyk ned i vores sortiment med det samme.

Hver eneste taske i deres kollektioner er unikke. Det er de, fordi de bliver farvet, syet og samlet i hånden af nogle talentfulde håndarbejdere. Så når du får din nye Campomaggi-taske mellem hænderne, kan du prøve at forestille dig den unikke rejse, tasken allerede har været på, og personlighed, den er blevet skabt med.

Oplev udvalget af Campomaggi-tasker hos Rikke Solberg


Er du ude efter en ny, lækker kvalitetslædertaske? Så er heldet med dig. Campomaggis tasker bliver nemlig produceret i italiensk læder og 100% koskind. I udvalget her hos Rikke Solberg kan du blandt andet finde:

Bæltetasker
Skuldertasker
Crossover-tasker

Taskerne kan fås i flere neutrale farver, såsom sort, brun og sand. Passer de perfekt til din garderobe? Så bestil din favorit hjem til brug med det samme. Når du vælger en Campomaggi-taske, så har du altså en tro følgesvend for livet.  

Sådan passer du godt på din Campomaggi-taske


Selvom vores Campomaggi-tasker allerede er produceret med det bedste udgangspunkt, så kan du selv gøre en hel del for at sikre en lang levetid. Find vores tre bedste råd her:

Sørg for regelmæssig imprægnering af din taske med en imprægneringsspray, så din taske forbliver modstandsdygtig.
Kommer der pletter og snavs på din taske, så sørg for at fjerne det så hurtigt som muligt med læderbalsam.
Undgå så vidt muligt slag, skarpe kanter og andet, der kan efterlade mærker i din lædertaske. Ægte læder er mere følsomt end kunstlæder, så den skal behandles med omhu.


Match din Campomaggi-taske


Nu du er i gang, hvad så med et lille kig på nogle produkter, der kan matches med din nye Campomaggi-taske? Det kan eksempelvis være en ny  jakke jakke til en af de kommende årstider. Eller hvad med et par smarte sko, sandaler eller støvler, som kan pifte dit foretrukne look lidt ekstra op?

Hvis du er nysgerrig på flere luksustasker med et vintage look, så bør din næse ikke gå forbi brands som Depeche Depeche, der også laver flotte lædertasker, eller Jerome Dreyfuss, der er kendt og elsket af flere celebrities verden over.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.