Farve

Stine A Jewlery

Stine A. Johansen er, hvad man kan kalde autodidakt smykkedesigner. Hun er født og opvokset i en forstad til København, og har levet af at designe smykker i mere end 10 år. Stines smykker kombinerer hverdag med det luksuriøse og fremhæver den skønhed, som kvinder i forvejen besidder. Smykkerne er feminine med rå og klassiske undertoner. De skal kombinere det kvindelige med andre udtryk som det æstetiske, det sensuelle og det humoristiske. Med en stærk passion og masser af kreativitet formår hun at skabe øreringe, armbånd og vedhæng med et helt særligt twist af detaljer, som du ikke finder magen til andre steder. Smykker fra STINE A kommer til fantastiske priser, der tillader dig jævnligt at købe nye smykker hjem helt uden at blive ruineret. Køb dem til både hverdag og fest lige her, hvis du nægter at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Du finder både øreringe, armbånd, vedhæng og halskæder i udvalget her på siden.

Læs mere om Stine A her

STINE A hos Rikke Solberg
Er du på jagt efter et par nye øreringe eller et armbånd, der kan udgøre den perfekte accessory til en kommende fest eller fødselsdag, så finder du nogle fantastiske bud hos STINE A. Hos Rikke Solberg har vi et stort udvalg af skønne brands og produkter, der helt sikkert vil falde i din smag, uanset om du er til klassiske smykker eller kan lide dem med et lille twist. Vi er derfor glade for at kunne præsentere en perlerække af feminine smykker fra STINE A her på siden. Fra STINE A finder du både klassiske smykker i enkle designs til dig, der foretrækker det lidt simpelt. Men du kan helt sikkert også falde over flere items med flotte detaljer i form af farverige sten og vedhæng, og dermed kan du mixe feminine designs med rå kontraster og opnå et helt personligt look. Vælg eksempelvis et par øreringe i en sød hjerteform, eller måske et armbånd med semi-precious sten er mere dig? Hvad end du skal bruge nye accessories til hverdag eller fest, så bør du altid udvælge dem med omhu. Smykker siger noget om, hvem du er, og hvad du gerne vil udtrykke, og derfor bør det aldrig være tilfældigt, hvordan du pynter dig med smykker. Hvad end du er vild med sølv, rhodineret sølv eller guld, så har STINE A en masse gode bud. Og kan du ikke helt beslutte dig, så er det bestemt tilladt at blande forskellige stilarter og materialer. Det gør kun din stil endnu mere personlig og unik.

STINE A øreringe, armbånd og vedhæng
Når det kommer til accessories, så er smykker en stor og vigtig del af helhedslooket. Nogen kan lide at bære mange af dem, imens andre foretrækker det mere enkelt og mindre opsigtsvækkende. Hos Rikke Solberg synes vi både STINE A øreringe, armbånd, halskæder og vedhæng er fantastiske, da de virkelig kan understrege den, du er, og du finder dem i mange forskellige designs her på siden. Yderligere har vi valgt også at føre en masse andre populære brands, der alle tilbyder forskellige smykker i forskellige prisklasser og designs. Vi forsøger altid at sende dine varer afsted samme dag, og du slipper for at betale for fragten, så længe du ikke køber udsalgsvarer. Her er det altid nemt, hurtigt og billigt at handle, og vi glæder os til at tage imod din ordre.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven