Køb kvalitetsbælter hos Rikke Solberg

Det er ikke nogen nyhed, at accessories spiller en vigtig rolle, når det kommer til et komplet og gennemført look, og her er et bælte bestemt ikke nogen undtagelse. Hos Rikke Solberg har vi derfor samlet et flot og eksklusivt udvalg af bælter til kvinder. Du finder dem fra store brands som Depeche og Co’couture, der begge er utroligt skarpe på skønne accessories. Vælg enkle, klassiske, smalle læderbælter med en simpel rem, eller gå med et bælte med nitter, udskæringer i læderet eller særlige remme. Du kan også vælge et skindbælte, der er mere blød i materialet, og som derfor er oplagt at placere i taljen uden på en kjole for at sætte lidt form på.

Er du ikke vant til at gå med bælte, kan det godt føles lidt mærkeligt eller forkert i begyndelsen. Dog er det kun et spørgsmål om tid, før du opdager, hvor stor en forskel en lille accessorie som et bælte kan gøre ved det færdige look. Hvis du er ligeså vild med accessoires, som vi er, bør du ikke gå glip af vores mange andre spændende produkter inden for kategorien. Vælg imellem tasker og tørklæder, huer, handsker og meget andet, der ikke er til at undvære. Vi gør os altid umage med at udvælge vores brands og produkter, og derfor kan du altid regne med en høj kvalitetsstandard, når du handler hos os.

Glæd dig til lynhurtig levering


Vi er meget glade for, du vælger at handle her hos os, og derfor forsøger vi altid at gøre det så nemt som muligt for dig at være kunde. Det betyder, at du altid kan regne med lynhurtig levering i løbet af få hverdage. Bestiller du inden kl. 16, kan du være heldig at modtage dine varer allerede i morgen, og det er en service, vi er meget glade for at kunne tilbyde. Hold dig derfor ikke tilbage, men klik dit nye bælte hjem her fra siden i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.