Shop udsalg hos Rikke Solberg

Slå til hos Rikke Solberg, før det er for sent


Der er ingen tvivl om, at når det kommer til gode tilbud, så gælder det om at være hurtig ude af starthullerne. Du er nemlig ikke den eneste tilbudsjæger, og derfor er der sjældent tid til at overveje tilbuddene alt for længe. Slå derfor til hos os og gør et kup, når du finder dine favoritmærker til nedsatte priser. Her på vores tilbudsside finder du en god blanding af alle vores mærker lige fra Julie Fagerholt til Zadig & Voltaire. Her er både kjoler, bukser, trøjer og sko, som du simpelthen bare er nødt til at blive den heldige ejer af, inden det er for sent. Det kan også være, du er på jagt efter den perfekte gave til en, du holder af. Ved at shoppe fra vores gode tilbud lige her, kan du skabe ekstra stor glæde og få råd til mere, end hvad du normalt ville give for.

Det kan være fristende at købe en ny kjole til fuld pris, fordi du har forelsket dig og ganske enkelt ikke kan vente med at eje den. Men væbner du dig med tålmodighed, så kan der være stor tilfredsstillelse i at gøre en god handel via nogle skarpe tilbud.

Glæd dig til gode tilbud


Vi er meget glade for at kunne præsentere denne tilbudsside, hvor du virkelig kan gøre dig en god handel. Hold øje med siden her, hvor vi jævnlig opdatere med nye, gode tilbud. Finder du noget, som du bare ikke kan undvære, så kan du desuden se frem til at modtage dine varer i løbet af få hverdage. Glem ikke, at du også altid er velkommen til at smutte forbi vores fysiske butik i Egå. Her kan du opleve vores varer helt tæt på, hvis du fx gerne vil prøve noget af det, inden du køber.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.