Stort udvalg af shorts til kvinder

Hvis du er en af dem, der forbinder shorts med at være noget, du kun iklæder dig, når du skal være fysisk aktiv, så er det på tide at lave om på det. Shorts er nemlig meget mere end sporty modeller, og derfor bør du tage et kig på vores spændende udvalg lige her.

Hos Rikke Solberg ved vi, hvor vigtigt det er med et lækkert sommerlook, og derfor har vi sørget for nogle lækre brands. Denimshorts er altid et hit, og dem kan du derfor roligt investere i velvidende, at du kan bruge dem de næste mange sæsoner. Du finder dem i forskellige udgaver, længder og farver her på siden.

Ligeledes finder du også mange andre slags shorts hos os. Vælg dem med et fint bindebånd i taljen, eller gå med et par afslappede shorts, der sidder løst og let, og som derfor er perfekt til de ekstra varme dage.

Du kan med fordel også prøve de populære chino-shorts, der som regel har lidt mere længde i benene end mange andre modeller. Vi har et flot udvalg af både sorte, hvide, blå og grønne shorts, og dermed kan du finde lige præcis de shorts, du søger, hvad end det er til hverdagsbrug eller en helt særlig anledning.

Shorts både til hverdag og fest


Hvem siger, at man skal have nederdel eller kjole på til fest for at være feminin og festlig?

Shorts er ikke kun brugbare i hverdagen, men de kan faktisk også bruges til festen. Hos Rikke Solberg forhandler vi alt fra afslappede denimshort til mere formelle chinos, men både de afslappede modeller og de mere formelle shorts er meget alsidige - det handler om, hvordan du styler dem.

Tilføj et par høje hæle til dine denimshorts, hvis du ønsker at gøre dem mere formelle, eller tilføj et par cool sneakers til dine chinos for at opnå et mere nedtonet look. Du skaber altså et festligt og personligt outfit ved at parre dine shorts med det rette tilbehør. Se eventuelt vores store udvalg af højhælede her og vores sortiment af smarte sneakers her.

En nem måde at udtrykke sin personlige stil


Shorts er altså et utrolig alsidigt stykke tøj, som kan bruges uanset din personlige tøjstil. Det vil sige, at selvom din stil er:

- Rå
- Sofistikeret
- Minimalistisk
- Spraglet

.. eller noget helt andet, så har vi et bredt udvalg af shorts til kvinder, hvori du kan finde et par, som passer perfekt til din personlige stil.

Shorts udtrykker ikke kun personlighed, men de er også en uundværlig del af din basisgarderobe. Så hvis du ikke er klar til at forpligte dig til én bestemt stil, kan dine shorts også bruges på tværs af stilarter. De er alsidige og kan styles på et utal af måder.

Generelt er det vitalt for enhver garderobe at have et ordentligt udvalg af basistøj, som du nemt kan sætte sammen på kryds og tværs. Herefter kan du så tilføje trendbaserede accessories til dit look for at følge med tidens trends eller skifte tøjstil.

Du kan se vores brede udvalg af basistøj her, hvor du også eksempelvis finder lækre T-shirt, striktrøjer og skjorter, som alle kan sættes ubesværet sammen med et par moderigtige shorts.

Praktisk og samtidig moderigtige shorts


Shorts er altså ikke kun moderigtige men også praktiske. Ikke nok med at de kan bruges på tværs af hele din garderobe, kan de faktisk også bruges hele året rundt.

Shorts er selvfølgelig en fantastisk og uundværlig del af din sommergarderobe -  hvem elsker ikke at kunne trække i et par behagelige shorts på en varm sommerdag? Men shorts fungerer faktisk også perfekt i din vintergarderobe.

Du kan bruge dine shorts med et par langskaftede støvler for at skabe et mere vovet, dramatisk udtryk, eller du kan bruge dem med et par varme nylonstrømper og et par af vores cool sneakers for at skabe et mere sporty, afslappet look. Det kommer igen an på din personlige stil.

Lige meget hvilken stil du har, forhandler vi hos Rikke Solberg et bredt udvalg af tøj, sko og accessories, som du kan parre med dine shorts, hvormed de altså ikke kun bliver et stykke sæsonbestemt tøj.

Bliv sommerklar hos Rikke Solberg


Med de perfekte shorts herfra, kan du vise stængerne frem uden at gå på kompromis med din femininitet og ikke mindst din personlige stil. Der findes utallige stylingmuligheder med shorts, og det er helt op til dig, hvad du vælger at sætte til.

Har du brug for et par nye sko, der kan passe perfekt til dine shorts, så kan vi naturligvis hjælpe dig med det. Husk, at vi altid leverer dine varer indenfor få hverdage, og sender dem afsted kvit og frit, medmindre du køber udsalgsvarer.

Har du brug for at se nærmere på vores varer, inden du køber, så kig forbi vores fysiske butik i Egå. Her står vi klar til at tage imod dig og hjælpe, hvis du har spørgsmål.


Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.