Shop nyt Black Colour-tøj hos Rikke Solberg

Du kan genkende det danske brand på de flotte mønstre og moderigtige farver, der er inspireret af de nyeste trends. Vi har desuden nøje udvalgt de designs og produkter, der passer ind i vores univers her hos Rikke Solberg, og vi håber, at de også vil falde i din smag. Vi har mange farverige favoritter at vælge imellem, så du skabe et helt unikt look.

Du kan i vores sortiment af Black Colour-produkter finde:

● Bluser
● Bukser
● Kjoler
● Kimonoer
● Cardigans
● Tasker
● Hårspænder
● Tørklæder
● Bælter
Og meget mere

Find smukke styles til enhver lejlighed


Leder du efter det helt rigtige tøj til en særlig begivenhed? Black Colour passer heldigvis til enhver lejlighed. Du kan med fordel købe en smart blazer og sammensætte den med et par bukser og et Black Colour-tørklæde . Så har du et chikt og moderne outfit til dit arbejde eller en bytur med veninderne. Du kan også købe en enkel og elegant Black Colour-kjole og hoppe i et par hæle, når du skal til fest. Hertil kan du style dit outfit op eller ned med flotte accessories.

Med Black Colour får du farverigt dansk design


Black Colour blev grundlagt i Danmark af Anette Skjødt Larsen i 2009, og siden begyndelsen er tøjet blevet produceret primært i Italien og Indien. Sidenhen har brandet løbende udviklet deres udtryk. I dag har tøjmærket en stærk identitet med fokus på at have et bredt sortiment af nye styles, der henvender sig til den modebevidste kvinde. Derudover gør de en dyd ud af at følge de seneste trends og lave produkter i høj kvalitet.

På trods af navnet kan Black Colour slet ikke holde fingrene fra de mange smukke farver, der år efter år pryder kollektionerne. Deres tøj er til den moderne, modige kvinde, der elsker farver. Samtidig er produkternes materialer behagelige, så du altid føler dig godt tilpas. Du går derfor på ingen måde galt i byen med et køb fra denne danske designer.

Få personlig service i butik og online


Vidste du, at vi har en fysisk butik? Den ligger i Egå nord for Aarhus, og du er meget velkommen til at komme forbi. Vi elsker at møde vores kunder og gør alt, hvad vi kan, for at levere god service. Vi giver gerne gode råd og inspiration med på vejen, hvis du trænger til noget nyt og anderledes. I butikken kan du desuden se og prøve dine favoritprodukter, før du køber dem med hjem.

Det er mindst lige så vigtigt for os, at vores online kunder oplever samme gode og personlige service, som de kunder, vi møder i vores butik. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, når du handler i webshoppen.

Fandt du det, du ledte efter hos Black Colour? Hvis ikke, så har vi heldigvis mange andre lækre brands på webshoppen, du kan tjekke ud - eksempelvis Imperial, Mads Nørgaard og mange flere.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.