Black Colour nederdele og kjoler

Shop nye og lækres Black Colour styles her


Det danske mærke kan genkendes på de flotte mønstre og moderigtige farver. Vi har nøje udvalgt de designs og produkter, som passer ind i vores univers her hos Rikke Solberg, og som derfor sandsynligvis også vil falde i vores kunders smag. Vi har mange farverige favoritter at vælge mellem. Her er helt sikkert også noget for dig. Find inspiration til dit look her.

Tøj til enhver lejlighed


Leder du efter det helt rigtige til en særlig begivenhed? Black Colour passer til enhver lejlighed. Sæt deres tøj sammen med en blazer til arbejdsdagen på kontoret, eller hop i et par høje hæle, og du er klar til en aften i byen med veninderne.

Black Colour er dansk design


Black Colour er designet i Danmark og bliver produceret primært i Italien og Indien. Mærket blev grundlagt i 2009 og har siden udviklet deres udtryk løbende. I dag har tøjmærket en stærk identitet med fokus på trends og kvalitet.

På trods af navnet kan Black Colour slet ikke holde fingrene fra de mange smukke farver, der pryder denne sæson. Deres tøj er til den moderne, modige kvinde, der elsker farver. Samtidig er deres tøj altid stilsikkert, og du kan derfor ikke gå galt i byen med et køb fra denne danske designer.

Hvis du kombinerer det moderigtige tøj fra Black Colour med flotte accessories, kan du skabe et unikt look. Se hvilke accessories, vi tilbyder hos Rikke Solberg, her.

Personlig service i butik og online


Vidste du, at vi har en fysisk butik? Den ligger i Egå nord for Aarhus, og du er meget velkommen til at komme forbi. Vi elsker at møde vores kunder, og sætter en dyd i at levere god service. Vi giver meget gerne inspiration, hvis du trænger til noget nyt og anderledes. Det er også vigtigt for os, at vores online kunder oplever samme gode og personlige service, som de kunder, vi møder i vores butik. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, når du handler i webshoppen.

Fandt du det, du ledte efter? Hvis ikke Black Colour havde det perfekte outfit til dig i denne omgang, så har vi heldigvis mange andre lækre mærker på webshoppen - se alle nyheder lige her.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.