Shop Project AJ117 hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg finder du et godt udvalg af de mest klassiske styles fra det danske brand Project AJ117. Find skønne skjorter, toppe og kjoler i forskellige materialer, farver og snit. Uanset hvilket design du vælger, kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet, der vil tilføre noget ekstra luksuriøst til din garderobe. Her får du lækre designs, du vil vende tilbage til igen og igen. Se hele udvalget hos Rikke Solberg.

En verden af muligheder med Project AJ117


Project AJ117 kombinerer det bedste af skandinaviske designtraditioner og minimalisme med europæisk håndværk og finesse. Produkterne fra det danske brand er designet og produceret i Italien, hvilket er en stærk del af brandets DNA. Project AJ117 fokuserer på en bæredygtig produktion, hvor der tages hensyn til miljøet. Brandet holder til i skønne København og har et smukt showroom i en gammel hestestald.

Med Project AJ117 får du delikate, behagelige og luksuriøse produkter, som øjeblikkeligt vil få dig til at føle dig både sexet og praktisk klædt på én og samme tid. Her har du rig mulighed for at style produkterne, som du ønsker. Style eksempelvis en skjorte med v-udskæring fra brandet med et par løse, slidte jeans og et par sneakers. Eller hvad med et par høje støvler til en kjole og en cool skindjakke. Med Project AJ117 i klædeskabet er mulighederne mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Mix og match materialerne med Project AJ117


Når du står med styles fra Project AJ117 i hånden, vil du utvivlsomt lægge mærke til, hvordan brandet elsker at lege med og kombinere forskellige materialer. Eksempelvis finder du ofte bluser, der er designet med én type stof på ærmerne og en anden type stof foran og bagpå. Det er helt perfekt til dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden og ikke er bange for at kaste dig ud i nye ting.

Selvom Project AJ117 ikke er bange for at lege med materialer og skabe overraskende kombinationer, får du stadig tidløse designs med et råt og casual look. Du får designs, der føles eksklusive og er lavet af naturlige materialer, såsom bomuld, silke og merinould i neutrale farver, som khaki, sort, grå, army, nude og kridt.

Sæt luksus på din hverdag med Project AJ117


Hvis du er pjattet med klassiske, tidløse design, du kan bruge sæson efter sæson, er Project AJ117 et godt bud. Hvad enten du har brug for designs til hverdagsbrug eller festlige begivenheder, kan du finde det i Rikke Solbergs udvalg af Project AJ117. Kombinér produkterne med accessories for at gøre din stil mere personlig. Med Project AJ117 får du lækre produkter, der vil give både en følelse af glæde og luksus i din hverdag.

Har du brug for hjælp til at finde de helt rigtige styles, er du altid velkommen til at kontakte os. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og får designs, de vil få glæde af i lang tid. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.