Co’couture hos Rikke Solberg

Co’couture tøj er følelsen af fransk luksus“In order to be irreplaceable, one must always be different”.

For at være uerstattelig må du altid være anderledes. Sådan lyder et af de mange kendte citater, som den franske modeskaber Coco Chanel sagde – og sådan lyder det også hos co’couture. Det er et dansk brand, som blev grundlagt i 2015 af to kvinder. De designer tøj til kvinder, som har fokus på et cool, trendy look, rå detaljer og lækre kvaliteter. Fokus er at kombinere nordisk enkelthed med et sensuelt strejf af fransk chic. Mærket tror nemlig på, at de fleste piger er parisere i hjertet – ligesom dem selv.

Gemmer der sig også en pariser i hjertet hos dig? Med co’couture venter dig feminin mode med et stænk af attitude og fokus på detaljerne. Du kan blandt andet opleve lækkert tøj, der ofte blander vovede detaljer med fine kvaliteter – et oplagt valg til dig, der vil følge moden og samtidig fastholde et unikt udtryk. Tøjet skaber nemlig flotte silhuetter, der komplementerer enhver kvindekrop.

Blandt deres tøj møder du for eksempel flere varianter af både klassiske designs, trendy farver samt mønstre. Samtidig er der plads til, at du stadig kan udtrykke din personlige stil og attitude. Selvom co’couture ikke har været på markedet i så mange som modehuset Chanel, formår de dermed at skabe sande klassikere sæson efter sæson. Sætter du pris på perfekte silhuetter og lækkert tøj i et opdateret look, så kan co’couture altså levere. Alt sammen til en overkommelig pris.

Find din Co'couture kjole, bukser, skjorte eller den velkendte sunrise kjole her


Drømmer du om følelsen af luksus? Eller har du en særlig kærlighed til Paris og Frankrig? Så vil vi næsten garantere, at du kan få inspiration fra co’couture. Kendetegnet er blandt andet et dynamisk mix af nordisk minimalisme og enkelthed. Ambitionen er at give dig følelsen af luksus i hverdagen til overkommelige priser. Og det hele kan du finde i vores sortiment hos Rikke Solberg. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg, der giver dig ubesværet elegance og et strejf af Paris.

Find for eksempel:

kjoler og skjorter i smukke farver
●Fine sunrise toppe og bluser med unikke prints
De klassiske sunrise kjoler eller et par tidsløse bukser

Med co’couture tøj kan du altså fremstå både rå og feminin. Uden at gå på kompromis med komforten. Find eksempelvis en elegant co’couture kjole eller en sunrise kjole til den formelle begivenhed. Sammen med et par fine sko eller rå støvler kan du skabe en unik stil. Du kan også matche din co’couture buks i afdæmpede farver med en mønstret top eller skjorte. De stilrene og elegante detaljer går igen på alle href="https://www.rikkesolberg.dk/cocouture/kjoler/">kjoler, blazere, nederdele, sunrise kjole og bukser. For dig betyder det, at du altid kan fuldende dit look.

Brandet lancerer hvert år hele seks kollektioner, så du altid kan være med på de nyeste tendenser. I hver kollektion optræder kun de fineste elementer. Det gør, at co’couture formår at holde en høj standard, hvor de stilrene og elegante detaljer går igen i alt tøjet. De forskellige styles byder på både friske farver og nedtonede nuancer, der gør det nemt for dig at udtrykke din helt egen stil. På den måde er co'couture tøj til det perfekte valg både i hverdagen og til begivenheder.

Fuldend dit co’couture tøj med accessories


Når du alligevel er i gang med at shoppe tøj, så glem ikke at kigge forbi vores mange fine accessories. Her kan du glæde dig over alt lige fra smykker og bælter til tasker og tørklæder. De ser måske ikke ud af meget men kan gøre en stor forskel, når det kommer til dit outfits endelige udtryk. Som et ‘finishing touch’ eller prikken over i’et kan det rette tilbehør nemlig skabe et helt outfit.

Vi anbefaler, at du bruger farverne i dit outfit, når du vælger accessories. Har du for eksempel et helt ensfarvet outfit, kan enkle, farverige smykker gøre den store forskel. Vil du gerne have din href="https://www.rikkesolberg.dk/cocouture/kjoler/">co’couture kjole eller sunrise kjole hermed et smukt mønster på til en fest? Løft stilen ved at vælge et par sko og strømper, der matcher en af farverne. Er din stil mere rå, kan du tilføje elementer med en anden tekstur. Mix blandt andet et par læderstøvler eller et lækkert bælte til din klassiske Co'couture skjorte eller sunrise top.

En taske er både praktisk i byen, men den kan også matche din garderobe. Derfor har vi udvalgt et sortiment af smukke tasker, der alle er i høj kvalitet. For os er de både pæne og har praktiske detaljer, hvorfor du får det bedste fra begge verdener.

Mød samme gode service online som i butik


Hvem vil ikke gerne forkæle sig selv med stilfuldt tøj? Det kan du med co’couture. Enhver powerwoman bør derfor have et eller flere af deres items hængende i sin garderobe. Af den grund har vi samlet et godt, bredt udvalg, der appellerer til forskellige typer af kvinder. Tøjet ser nemlig både eksklusivt og lækkert ud, ligesom designet emmer af god stil, der veksler mellem romantisk og råt.

Hos Rikke Solberg er vi vilde med de skønne kollektioner fra brandet, og vi er derfor sikre på, at du også kan finde noget, du kan lide. Selvom du handler online i vores webshop, gør vi vores bedste for, at du kan få samme gode service som i vores butik. Det kan nemlig nogle gange være svært at gennemskue størrelser og kvaliteter, når man shopper online. Vi ønsker derfor at hjælpe dig, hvad enten du shopper hjemme fra sofaen eller møder os fysisk.

Med andre ord er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller e-mail. Måske leder du efter en fin co’couture nederdel, enskjorte eller en vest, der passer til? Du vælger selv, hvor iøjnefaldende printet skal være. De designer nemlig både meget farverigt og sprælske, men også mindre fremtrædende, hvis det mere er noget for dig.

Løft derfor din personlige stil året rundt. Med vores udvalg behøver du ikke gå på kompromis med komfort. Uanset om du leder efter noget tøj, der passer til dine sædvanlige dagligdag eller til noget ekstraordinært.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.