Om Rikkesolberg

Rikke Solberg åbnede butikken i Egå i år 2000.

Kundekredsen er blevet større og større og mange kører langt for at besøge butikken. Dermed er behovet for en webshop også vokset med årene og blevet til virkelighed her 11 år efter.

Stemningen i butikken er venlig og imødekommende, udtrykket er lyst og indbydende, og et venligt og kvalificeret personale står altid klar til at hjælpe. Du finder et bredt udvalg af varer fra kendte designere som By Malene Birger,  Custommade, Please, Mos Mosh, AJ117 Project, Rue De Femme og mange flere.

Vi har det bedste fra de største!
Rikke Solberg.dk er din modeshop på nettet. Her finder du altid et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som Custommade, By Malene Birger, Lala Berlin, Heartmade, Billi Bi, Parajumpers, Rosemunde, Mos Mosh m.fl.

 

På webshoppen kan du finde et bredt udvalg af accessories herunder tasker, tørklæder og smykker, samt masser af skønne sko, bluser, kjoler, nederdele, skjorter, t-shirts, strik og meget mere. Vi elsker mode og derfor er shoppen altid spækket med spændende nyheder - som du kan se lige her


Det er den tidligere håndboldspiller Rikke Solberg som står bag webshoppen. Rikke har mange års erfaring med modebranchen, og har siden år 2000 drevet sin populære butik i Egå. Det er denne erfaring og ekspertise som videreføres på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet.


Du kan altid kontakte kundeservice
Det er ikke altid nemt at købe tøj på nettet, når man ikke kan prøve tøjet eller mærke kvaliteten, men vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til kundeservice på 86743025 eller send en mail på info@rikkesolberg.dk. Det er det vi er her for.

 

Vil du være den første?

Vil du være den første til at få besked når de nyeste kollektioner lander på webshoppen, eller blive inspireret til sammensætninger af outfits eller deltager super fede konkurrencer med lækre præmier? 

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her, eller følg os på Instagram og Facebook.


Hos os handler du trygt - sikkerheden er i top.

God fornøjelse.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.