Profil

Om RikkeSolberg.dk

Vi har det bedste fra de største!
Rikke Solberg.dk er din nye modeshop på nettet. Her finder du altid et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som Custommade, By Malene Birger, Maison Scotch, AJ117 Project, Please, Rosemunde, Gustav, Mos Mosh, Munderingskompagniet, m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser osv.

Det er den tidligere håndboldspiller Rikke Solberg som står bag webshoppen. Rikke har 13 års erfaring med modebranchen, og har siden år 2000 drevet sin populære butik i Egå. Det er denne erfaring og ekspertise som videreføres på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet.

Shop uden ekstra omkostninger og besvær
Det er vores mening at det ikke må være en ulempe at handle på nettet, så vi sender som en ekstra service alle varer fragtfrit. Du kan altså i ro og mag shoppe når du har tid og lyst uden ekstra omkostninger og besvær.

Det er ikke altid nemt at købe tøj på nettet, når man ikke kan prøve tøjet eller mærke kvaliteten, men vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til kundeservice. Det er det vi er her for.

Vi ønsker at give dig den bedste service, og tilbyder dig smukke varer som altid er pakket lækkert og luksuriøst ind.

Hos os handler du trygt - sikkerheden er i top.

God fornøjelse.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
0 varer i kurven