Find smukke t-shirts hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg synes vi bestemt ikke, at T-shirts er kedelige, og derfor har vi sørget for et stort og varieret udvalg lige her på siden. Her finder du T-shirts til både hverdag og fest fra enestående brands som fx By Malene Birger, Co’Couture, Mos Mosh og Leveté Room og Lala Berlin. Når du står midt i tøjkrisen og ikke aner, hvad du skal tage på, så kan en elegant T-shirt altid være din redning. Sætter du den sammen med et par højtaljede bukser eller en nederdel, og hopper i et par stiletter, så kan du nemlig skabe et moderigtigt look, der er en sikker vinder hver gang. Skal udtrykket være mere afslappet, så hop i en løs T-shirt, et par slidte jeans og nogle sneakers.

Her på siden kan du glæde dig over et udvalg af både ensfarvede T-shirts, T-shirts med print, mønstre eller striber, samt både langærmede og kortærmede, nogen med rund hals og andre med v-udskæring. Udvalget af T-shirts er altså stort og varieret, og de fås i nogle lækre kvalitetsmaterialer, der holder på både formen og farverne på trods af mange ture i vaskemaskinen.

Fra kontoret til legepladsen

       
T-shirts er helt klart en af de mest praktiske stykker tøj, man kan have i sin garderobe. Nogle dage har man hverken tid eller lyst til at klæde om til et helt nyt outfit i løbet af dagen eller pakke sin taske med ekstra tøj. Her bliver T-shirten din bedste ven, da den kan bruges i et utal af situationer:

- Festen
- Kontoret
- Legepladsen
- Restauranten

... det er faktisk underordnet, hvor du er, eller hvad tiden på dagen er - en T-shirt kan altid bruges.

Det er en af de mest anvendelige stykker tøj. Du kan eksempelvis tage en blazer over, og pludselig er du klar til at tage ud og spise efter en hel dag derhjemme.

I dag kan du sagtens kombinere din T-shirt og blazer med et par cool sneakers. Du behøver nødvendigvis ikke at have et par høje hæle på for at føle dig pæn i tøjet. Du kan se vores store udvalg af sneakers her.

Udtryk din personlige stil med T-shirt


Hos Rikke Solberg forhandler vi et stort udvalg af T-shirts til kvinder, og hos os er en T-shirt ikke kun stykke sort eller hvidt basistøj.

Selvfølgelig forhandler vi også de uundværlig T-shirts i basisfarver, som altid vil være en af de vigtigste stykker tøj i din garderoben, men vi forhandler også T-shirts, som ikke bare er basistøj, men som faktisk også udtrykker din personlige stil på bedste vis.

Det fede ved en T-shirt er, at den kan transformere et helt look ved at bytte den ene  tøjdel ud, og derved nuancerer man sin stil. Du kan nemt transformere dit look fra et elegant udtryk til et mere rocket udtryk, uden at du behøver at udskifte hele din garderobe – det er en billig og simpel måde at opdatere din personlige stil.

Du kan udtrykke din personlige stil gennem et væld af T-shirts, som vi forhandler hos Rikke Solberg.  

Følg med tidens trends uden at smide penge ud ad vinduet


Ligesom når man indretter sit hjem, hvor man måske gerne vil følge med tidens trends, vil mange gerne følge med modens trends. Indretningsarkitekter siger altid, at man skal investere i de store ting, hvorefter man nemmere kan bytte en pude eller en vase ud, og dermed følger man tidens trends uden at tømme bankkontoen – det samme gør sig gældende i garderoben.

Ved at investere i et par gode jeans eller en lækker jakke, kan man nemt opdatere sin garderobe, uden at man bruger en formue. Når basisgarderoben er i orden, kan man ved at investere i et par nye T-shirts, som følger tidens trends, nemt opdatere garderoben. Du kan se vores store udvalg af jeans og bukser her samt vores udvalg af  jakker her.

Find musthave T-shirts her


Vi er meget glade for at kunne tilbyde en bred variation af T-shirts fra nogle populære brands, og vi synes selvfølgelig, at du skal købe dine T-shirts hos os. Vores T-shirts kommer desuden i flere forskellige prisklasser, så der er noget for ethvert budget. Når du handler her i vores webshop, så følger der altid nogle lækre fordele med i købet. Vi sørger for levering i løbet af få hverdage. Så bliver det ikke meget nemmere at være kunde her hos os, og vi ser frem til at modtage din bestilling.

Hvis du ønsker at handle i fysiske butikker, kan du også finde vores fede udvalg af moderigtigt tøj og sko i vores butik i Egå, nord for Aarhus. Læs mere om butikkens adresse og åbningstider her.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.