Five Units bukser til kvinder

Bukserne, du finder her på siden, kommer i et væld af forskellige farver samt materialer. Har du en svaghed for lækkert skind, kan du også finde det i udvalget. Vi mener, at alle garderober bør indeholde et par Five Units-bukser — af den simple årsag at der er uendelige styling-muligheder. Det er altså “money well spent”.

Når du går på opdagelse i vores skønne udvalg, så finder ud både bukser og shorts med forskellige benlængder og bredde. Er du med på moden, kan du finde et par bukser med svaj i benene. Men det er heldigvis også stadig muligt at få skinny-varianter.

Bemærk, at det bløde og strækbare materiale gør, at bukserne ikke strammer, selvom de sidder tæt. Det betyder, at du kan have dem på en hel dag uden at føle ubehag. Og du kan endda undgå at skifte til joggingbukser, når du kommer hjem fra arbejde.

Match dine Five Units-bukser


Hos Rikke Solberg mener vi, at alle kvinder har ret til lækre, velsiddende bukser. Derfor har vi valgt at føre et flot udvalg af bukser fra FIVE UNITS, med forskellige pasformer, der passer til lige netop din krop.

Bukserne kan bruges hele året, og til en dag på kontoret kan du opnå et stilrent look ved at tilføje en pæn skjorte og tage en blazer, hvis du ønsker et sofistikeret business woman-look. Ønsker du et mere casual look til en shoppetur eller weekend med familien, kan du matche bukserne med en afslappet t-shirt.

Men du kan også sagtens tone det lidt ned og sætte en lun strik til dine bukser fra FIVE UNITS. Ligeledes kan både sneakers, stiletter og støvler gå til alt efter, om du vil opnå et sofistikeret eller mere casual look. Bukserne du finder her på siden, kommer i et væld af forskellige farver, og endda i en lækker skindkvalitet, hvis det er det, du mangler. Vi synes, at et par bukser fra FIVE UNITS er et absolut must i enhver kvindes klædeskab, og derfor synes vi selvfølgelig, at du skal skynde dig at klikke et par hjem. Materialerne er bløde og behagelige, hvilket gør dem skønne at have på en hel dag. Og modsat et par skinny jeans, så er der ikke noget, der strammer – til gengæld har du blot lyst til at tage dine FIVE UNITS bukser på igen i morgen.

Five Units har omtanke for miljøet


Five Units er blot en af de mange brands, der ønsker at bidrage til den grønne dagsorden ved at producere mere ansvarligt og mindske deres C02-aftryk. Det ses blandt andet i produktionen af deres denimbukser, som bliver fremstillet af genbrugsbomuld og med vandbesparende metoder.

Derudover kan du, når dine bukser får en skade, få tilsendt et reparationskit eller sende dem ind til reparation hos dem. Det betyder, at dine bukser vil få en væsentlig længere levetid, da du ikke behøver smide dem ud. Til sidst har Five Units vinket farvel til alle deres plastikposer og i stedet valgt at omfavne indpakning i papir.

Shop andre unikke brands hos Rikke Solberg


Udover skønne Five Units, så fører vi hos Rikke Solberg også en perlerække af anerkendte mærker, der laver flotte bukser. Og dem vil du måske også finde interessante. Tag eksempelvis et kig på bukser fra Mos Mosh eller Co'couture, der begge elsker at eksperimentere og lave unikke produkter.

Har du spørgsmål til Five Units?


Har du spørgsmål til Five Units’ produkter, herunder kvalitet, priser eller plejevejledning, så er du velkommen til at kontakte oskontakte os eller besøge vores hyggelige butik i Egå. Så vil vi forsøge at hjælpe dig bedst muligt.  

Når du køber varerne til fuld pris, så sender vi dem afsted til dig helt kvit og frit, og du kan glæde dig til at modtage dem inden for få hverdage.


Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.