Historien om Mos Mosh

I 2010 blev brandet Mos Mosh skabt af den danske designer Kim Hyldahl. Han havde et stærkt ønske om at kreere et unikt brand med tøj til kvinder. I begyndelsen var omdrejningspunktet for kollektionerne Jeans og bukser, som havde en god pasform og var fremstillet i materialer af høj kvalitet. Derudover skulle bukserne have en klar visuel signatur, så forbrugeren med det samme kunne se, at dét var en model fra Mos Mosh. Visionen lykkedes, og i takt med at Mos Mosh voksede, blev kollektionerne hurtigt udvidet med flere lækre varer i samme stil.

Alt inden for modetøj til kvinder


I dag laver Mos Mosh også tøj til resten af kroppen, og Rikke Solberg er din foretrukne Mos Mosh forhandler. Her finder du blandt andet:

·   Smarte jakker
·   Smukke kjoler
·   Lækre T-shirts
·       Flotte skjorter
·   Bluser
·   Klassiske blazere
·   Basisvarer

De perfekte jeans og bukser, som bare sidder


Mos Mosh er kendetegnet ved deres evne til at kombinere det rå med det feminine, og modebevidste kvinder over hele verden har taget rigtig godt imod Mos Mosh. Det skyldes i høj grad mærkets gennemgående stilunivers og ikke mindst den pasform, du finder hos Mos Mosh’ lækre jeans. At finde et par bukser, der sidder lige præcis, som de skal, kan for mange kvinder være en svær opgave. Enten er benene for lange eller korte, taljen for løs eller stram, numsen for lille eller hofterne for brede. Mos Mosh’ bukser har knækket koden til at designe de jeans og bukser, som passer til de fleste kvinders kropsforme. At lide for skønheden kender de ikke til hos Mos Mosh. For i bukser fra Mos Mosh ser du ikke bare godt ud, men du har det også godt.

Mos Mosh’ filosofi


Kærlighed til mode, pasform og de små detaljer, er den tankegang, som gør Mos Mosh’ designproces helt unik. Hos Mos Mosh lægger de meget stor vægt på, at man skal følge sin passion. Der er derfor slet ingen tvivl om, at Mos Mosh’ passion er jeans, og der bliver lagt masser af kærlighed og tanke i alle deres styles, i håbet om at skabe noget helt unikt. Denne filosofi er skabt med formålet om, at det er netop de værdier, som brandet Mos Mosh skal genkendes på.

Kompromisløst design


Mos Mosh’ kunder skal ikke være i tvivl om, at når det kommer til pasform, kvalitet og detaljer, bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst. Så hvis du elsker mode med kant, rå detaljer, jeans og bukser med helt rette pasform og overkommelige priser, så er Mos Mosh det helt rigtige brand for dig. Nemt at handle hos Rikke Solberg
Det skal være nemt at handle hos Rikke Solberg. Derfor tilbyder vi en række fordele, når du bestiller dine varer fra vores webshop. Vi tilbyder blandt andet hurtig levering til din adresse eller der, hvor du henter pakker. Du kan endda være heldig at få dine varer den efterfølgende dag.

Et stilunivers til den moderne kvinde


Rikke Solberg er både en fysisk butik og et online modeunivers af tøj, sko og tilbehør til stilbevidste kvinder, der ved, hvad de godt kan lide. Tag et nysgerrigt kig rundt på vores webshop, som byder på en bred vifte af eksklusive styles fra mange forskellige danske og udenlandske brands såsom Lala Berlin, New Balance, Heartmade og mange flere.
Med tøj og sko fra Rikke Solberg er du altid dressed up til hverdagens og weekendens begivenheder.

Shop Mos Mosh hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg er vi helt vilde med Mos Mosh, og vi sørger altid for at have et stort sortiment hjemme af deres nyeste kollektioner. Se udvalget online her og bliv forelsket i de rå Mos Mosh jeans, skønne bukser, blazere, smukke kjoler, skjorter,  fede T-shirts, bluser og meget mere.

Hvis du har spørgsmål til en vare, eller er du i tvivl om en størrelse, pasform eller farve, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte os på mail eller telefon alle hverdage. Telefon: 86 74 30 25, mail: info@rikkesolberg.dk.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik på Gåseagervej 8, 8250 Egå. Vi glæder os til at se dig.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.