Rosemunde hos Rikke Solberg

Rosemunde: Smukt og behageligt tøjDanske Rosemunde er et kendt tøjbrand, der er elsket for især sine populære silketoppe til kvinder. Basistøj er nemlig noget, du altid kan bruge. Og med Rosemunde bliver du ikke skuffet. Hverken når det gælder pasform, kvalitet eller design. Find dem med fine blonder, mønstre eller perler og i andre materialer såsom uld og bomuld. De mange styles fra toppe til Cardigans har et feminint touch, hvilket stemmer godt overens med de skandinaviske værdier.

Hos Rikke Solberg kan du dog finde meget andet end den ikoniske silketop med blondekant. Vi har nemlig også Rosemunde Cardigans, bluser og bløde sweats, der kan holde dig varm på en stilfuld måde. Farverne er altid milde og varme, hvilket er endnu en skøn detalje, der kendetegner brandet. På den måde kan du enten fremhæve eller nedtone det romantiske og det feminine efter, hvad du er i humør til.

Samtidig er det vigtigt for Rosemunde at bidrage til en mere miljøvenlig tøjindustri. Derfor har mærket også et bredt sortiment af bæredygtige styles, så du kan forkæle dig selv med simple T-shirts, bluser og toppe i økologisk bomuld eller uld. Desuden er flere af deres toppe og trøjer certificeret med mærket GOTS (Global Organic Textile Standard), EU-Ecolabel og EcoVero. For dig betyder det nyt, behageligt tøj med god samvittighed.

Fælles for alt tøjet er, at du kan bruge det sæson efter sæson og let kombinere din top, cardigan eller bluse med andet i garderoben. Lad dig inspirere i vores udvalg på webshoppen, hvor vi har endnu flere overdele til enhver lejlighed.

Oplev den ikoniske Rosemunde top

og cardigans her
Der er ingen tvivl om, at de fine silketoppe er det, mange forbinder med Rosemunde. Faktisk er de blevet intet mindre end ikoniske, og derfor finder du også toppene i alverdens forskellige farver. Desuden er pasformen næsten altid lige i skabet, da de er produceret uden syninger. Og så er materialet dejlig behagelig mod huden.

Deres popularitet skyldes også det tidløse design med et feminint touch, som du med fordel kan bruge til et væld af sammenhænge. Samtidig bruger de kun den fineste tilgængelige silke, som består af 70% silke og 30% bomuld. Denne blanding betyder, at din hud kan ånde og regulere din kropstemperatur, alt efter om du skal holde dig varm eller kølig.

Køber du en Rosemunde top, kan du bruge den under for eksempel din skjorte. Men den er også utrolig flot til en højtaljet nederdel eller et par elegante bukser. Vælg mellem flere neutrale og afdæmpede farver såsom hvid, sort, grå og beige. Eller gå efter en top fra Rosemunde i mere iøjnefaldende nuancer som rød, blå, lyserød, grøn, gul eller brun. Med en skøn top fra det danske mærke har du det perfekte basis-item.

Der er derfor mange gode grunde til, hvorfor du bør bestille en Rosemunde top hjem. Vi er i hvert fald vilde med det. Og vi er næsten sikre på, at du også bliver det, så snart du stifter bekendtskab med de enestående styles. Så hvad end du leder efter en klassisk silketop eller en med et mere moderne præg, så tilbyder Rosemunde et bredt udvalg. Hvilken top matcher din personlige stil?

Historien om det danske mærke


Historien bag Rosemunde starter i 2004. Her kom den første kollektion med blandt andet de populære toppe. Dengang var målet at producere og designe tøj, der bidrog til en følelse af luksus hver dag hos kvinder. Og det er i den grad lykkedes i dag. Igennem årene har denne vision nemlig skabt stor succes med populære kollektioner til kvinder og piger. I 2012 foretog de en relancering af brandet, som sidenhen er vokset med hastige skridt.

I dag er elegant enkelhed stadig i fokus. Samtidig vil de gerne skabe et romantisk, drømmefyldt univers. Derfor finder du helt naturligt mange smukke, feminine designs hos det danske mærke. Stilen i toppene er gerne simpel og tidløs, men du kan også finde mere trendy Rosemunde bluser skjorter og kjoler. Fælles for alle deres kollektionerne er skandinavisk modetøj i god kvalitet.

Gå på opdagelse vores sortiment fra Rosemunde, hvor du finder uundværlig beklædning til kvinder. Når du bagefter har fundet dit outfit, kan du sætte prikken over i'et med accessories som vores moderne tasker. Hos Rikke Solberg tilbyder vi blandt andet flotte skuldertasker og clutches fra danske såvel som internationale mærker. Hvilket look går du efter?

Få mere ekstra luksus i hverdagen


I Danmark er vi beriget med et væld af dygtige designere, og Rosemunde er blot endnu et godt eksempel herpå. Brandet er altid tro mod sig selv, og derfor behøver du ikke være i tvivl om, at du får fat i et fantastisk kvalitetsprodukt, hvis du handler hos os. Med Rosemunde kan du nemlig nyde funktionelt kvalitetstøj med en luksuriøs følelse og look til hverdag.

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers kan tilbyde af populære og anerkendte brands? Så tag et kig på alle vores danske mærker på siden. Hos Rikke Solberg er det vigtigt for os at kunne tilbyde høj kvalitet indenfor modetøj til din garderobe. For hvem vil ikke gerne have lidt ekstra luksus i hverdagen? Det kan du i hvert fald få med tøj fra Rosemunde og vores andre brands.
Se også Rosemunde Cardigans her samt de velkendte og yderst populære Rosemunde toppe her

Når du handler hos os, så sørger vi også for at sende dine varer afsted i løbet af få dage. Er du heldig, vil du modtage dem allerede i morgen. Takket være vores hurtige levering kan du altså hurtigt forny din garderobe med tøj fra Rosemunde og andre mærker. Prøv for eksempel at kombinere din Rosemunde cardigan med en af vores kjoler og nogle fede sneakers for et afslappet, cool udtryk.

Husk, at du altid kan spørge os om hjælp, hvis du har behov for det. Måske vil du gerne vide lidt mere om vores leveringsbetingelser eller finde den rigtige størrelse? Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores flotte butik i Egå ved Aarhus. Her står vi klar til at tage imod dig med et smil.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.