Kategorier
Størrelse
Farve

EMM Copenhagen

Nutidige og moderne smykker med kant er kernen i de cool og flotte smykker fra EMM Copenhagen. De specielle smykker fra EMM Copenhagen afspejler uden tvivl tidens hotteste trends samtidig med at de har et helt unikt look. Herunder finder du et udvalg af både armbånd og halskæder til kvinder, som ikke er bange for at skille sig ud på en moderne facon. Gå på opdagelse og find lige det smykke som vil gøre dit look fuldendt.

Læs mere om EMM Copenhagen her

Læs mere om EMM Copenhagen her
EMM Copenhagen er moderne og nutidigt brand som er skabt af to danske kvinder, Monica og Lise. Monica og Lise har været i modebranchen i mange år, og har sammen startet agenturet Trend-it Fashion Agency. Agenturet star bag en masse internationale brands som har slået igennem på det skandinaviske marked, hvilket uden tvivl reflekterer Monica og Lises sans for stil og trends.

EMM Copenhagens første produkter på markedet var de populære forgyldte bambus bogstavshalskæder og forgyldte konkylie smykker. Konkyliesmykkerne er håndlavet og er af ægte konkylier som er behandlet med zink/guld alloy, som giver et unikt udtryk og en rigtig god kvalitet. Smykkerne har et unikt udtryk og hjælper dig til at udstråle lige præcis det du vil.

Shop smykker fra EMM Copenhagen online hos Rikke Solberg
Hos Rikke Solberg har vi et nøje udvalgt sortiment af de populære smykker og accessories fra EMM Copenhagen. Udover de populære smykker fra EMM Copenhagen, har vi også et stort og varieret udvalg af smykker fra ByMickleit og Pernille Corydon. Kig forbi kategorien smykker på webshoppen eller besøg i vores butik i Egå, lige uden for Aarhus. Vi står klar til at hjælpe dig med et smil.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven