Dico Copenhagen

Oplev vores udvalg fra Dico Copenhagen


Hos Rikke Solberg kan du finde både korte og lange støvler, eller du kan forelske dig i et par sandaler, som kan bruges på arbejde, en shoppingtur eller til festlige lejligheder. Alle vores sko og støvler fra Dico Copenhagen har en robust hæl og minimalistisk stil, der sikrer, at de hverken er for fine til arbejdet eller for rå til festlige lejligheder. Du kan altså style og bruge dine sko og støvler, som du har lyst til, uden at det bliver mærkeligt.

Dico Copenhagen er kærlighed til kvalitet


Dico Copenhagen er indbegrebet af skandinavisk æstetik og kvalitet. Med en minimalistisk tilgang og en forkærlighed for eksklusive stoffer, har Dico Copenhagen skabt en række eftertragtede kollektioner, der alle er produceret i Europa efter de højeste standarder. Kærligheden til kvalitet og holdbarhed betyder, at når du køber et produkt fra Dico Copenhagen, investerer du i et stykke langvarig mode uden kompromiser. Flere af produkterne er lavet af 100 % kalvelæder, hvilket er et naturligt materiale. Dette vil sikre en længere holdbarhed på støvlerne, så du kan bruge dem sæson efter sæson.

Udforsk andre støvler hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg har vi et stort udvalg af sko og støvler. Så hvis du ikke helt er overbevist om, at Dico Copenhagen er noget for dig, kan du også tjekke andre skønne brands ud. Måske er du mere til bamsestøvlerne fra UGG eller elegante damesko fra Anonymous Copenhagen? Vi har sikret en bred vifte af sko og støvler i forskellige stilarter og designs, så du med garanti kan finde et par, der passer til dig.

Prøv Dico Copenhagen i butikken i Egå


Vi er dedikerede til at guide dig i din søgen efter de perfekte sko og støvler til dit behov. Hvis du har spørgsmål eller er usikker på produkterne fra Dico Copenhagen, hvad enten det er holdbarhed, størrelse eller pris, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan henvende dig via telefon, e-mail, eller personligt i vores charmerendebutik beliggende i Egå, tæt på Aarhus. I butikken har du også mulighed for at se og prøve dine favoritter, før du beslutter dig for, hvilke du skal købe.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.