Mærker
Farve

Skjorter

I ethvert klædeskab hører sig skjorter til. En skjorte er et must have, og mange kvinder har derfor ikke kun én, men ofte adskillige skjorter hængende. Skjorter tilbyder nemlig uendelige muligheder for styling til både hverdag og fest, og det er altid et sikkert valg, når du støder på den velkendte tøjkrise. Her kan du finde udvalget af alle de lækre skjorter, som vi kan tilbyde. Du kan blandt andet finde skjorter fra AJ117 Project, Second Female og By Malene Birger. Om du leder efter en skjorte i et klassisk design, der kan bruges til møder og vigtige dage på kontoret, eller skjorter i flotte og farverige prints, der får folk til at vende sig på gaden, så kan du gøre et kup her. Med skjorter går du aldrig galt i byen, og de kan styles til både jeans, bukser og nederdele alt efter, hvilket look du stræber efter at opnå. Ligeledes kan du både hoppe i et par sneakers til en oversize-skjorte for et casual og afslappet look, eller du kan tilsætte stiletter til en smuk silkeskjorte, for et elegant og eksklusivt udtryk.

Klik for at læse mere om skjorter her

Mere end bare en skjorte
Hos Rikke Solberg kan vi komme på mange gode grunde til, hvorfor du bør købe din nye skjorte hos os. Ikke nok med et udvalg af enestående designerbrands, så er en skjorte bare et uundværligt stykke tøj, der kan styles lige præcis, som du bedst kan lide det. Dykker du ned her på siden vil du opdage, at vi har skjorter i både enkle og ensfarvede designs, men også skjorter, der er mere vovede og modige, hvad farver, prints og snit angår. Af materialer kan du vælge imellem både silke, polyester, lyocell, bomuld samt forskellige mix af materialer. Du skal ikke være bange for at sætte en silkeskjorte til et par slidte jeans. Når du sætter kontraster sammen, opnår du et personligt og feminint look med noget kant, og det vil helt sikkert skabe misundelige blikke, hvor end du bevæger dig hen. Find din favoritskjorte her på siden i dag og glæd dig til at lege med alle de forskellige stilarter og udtryk, du kan opnå med den samme skjorte. Måske er du blevet lidt lun på tanken om en skjorte og et par slidte jeans, og i det tilfælde kan vi selvfølgelig glæde dig med, at vi også har et stort udvalg af netop jeans.

Køb moderigtige og tidløse skjorter hos Rikke Solberg
Skjorter kan man aldrig have for mange af, og derfor er der altid lige plads til en ekstra i skabet. Uanset om du leder efter en tidløs skjorte, som du kan bruge sæson efter sæson, eller du søger et unikt design, der matcher tidens trends og tendenser, så kan du finde det, du søger her i vores webshop. Shopper du hos os i dag, så kan du glæde dig til at modtage dine varer i løbet af få hverdage, og muligvis allerede i morgen, hvis du er heldig. Alle varer, der ikke er på udsalg, sender vi fragtfrit.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven