Shop unikt udvalg af Lollys Laundry hos Rikke Solberg


Hos Rikke Solberg forsøger vi altid at nå ud til forskellige typer af kvinder. Derfor sørger vi for at præsentere en række forskellige brands, og vi er meget glade for at have Lollys Laundry med. Vores udvalg fra det populære mærke består både af stærke basisvarer og andre unikke styles, der afspejler underspillet luksus. Hos Rikke Solberg finder du blandt andet finde følgende items fra Lollys Laundry:

Kjoler
Skjorter
Jakker
Kimonoer
Bukser
Nederdele
Bluser
Strik

Fælles for alle produkter er, at de hverken går på kompromis med kvalitet, komfort eller design. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at udvælge dine favoritter. Udforsk de smukke tekstiler her på siden, og opgradér din garderobe allerede i dag.

Lollys Laundry kombinerer det bedste fra to verdener


Lollys Laundry er kendt for at kombinere det romantiske med det rå, og det er netop kontrasten, der gør mærket unikt. Lollys Laundry er nemlig et pragteksempel på, hvordan man samler det bedste fra to verdener. Når de to modsætninger mødes, går det op i en højere enhed.

Et romantisk look med fine, farverige detaljer


Hos Lollys Laundry er der ofte fokus på feminine detaljer, som understøtter et romantisk look. Farvevalget er indimellem modigt, men altid på en elegant måde. Hvis du ikke er bange for farver, vil du elske de smukke kreationer fra brandet.

Er du fan af blomsterprint og detaljerige mønstre, går du heller ikke galt i byen hos Lollys Laundry, der mestrer smukke, mønstrede prints. Lollys Laundry er også kendt for deres romantiske basisvarer, som kan bruges igen og igen. Her er fokus på tidløse designs og klassiske farver, der aldrig går af mode.

Lollys Laundry er derfor oplagt til dig, der elsker det romantiske basis-look med smukke kjoler, elegante bluser, flotte farver og unikke mønstre.

Et råt udtryk, der giver dit outfit kant


Hos Lollys Laundry er der også rig mulighed for at give dit outfit kant med rå og rocket items. Her kan du skabe et stærkt rock-chick udtryk med fantastiske basisvarer i unikke materialer. Lollys Laundry byder nemlig på lækre materialer som silke, skind og uld, og vi er slet ikke i tvivl om, at det i høj grad også er derfor, at mange kvinder elsker Lollys Laundry.

Brandet har dedikeret en hel kollektion til forskellige, eksklusive skindkvaliteter, som du selvfølgelig kan få en smagsprøve på her hos Rikke Solberg. Du kan eksempelvis købe deres moderne skindbukser, der er et musthave i din garderobe, hvis du sætter pris på et klassisk og tidløst item, der kan styles til både fest og hverdag.

Lollys Laundry har underspillet luksus til alle anledninger


Uanset om du er til et romantisk look eller et stærkt rock-chick udtryk, har Lollys Laundry noget for dig. De stærke kollektioner fra Lollys Laundry kommer altid med fantastiske bud på begge dele gennem veludførte designs, unikke materialer og smukke farvevalg.

Lollys Laundry er en sikker vinder i alle anledninger, da tøjet både kan bruges ved almindelige og festlige lejligheder. Hvad end du er på jagt efter nyt tøj til arbejdsdagen eller det ultimative outfit til sæsonens kommende fester, så kan du finde det, du søger her.

Med Lollys Laundry kan du altid style dit look efter anledning og humør. Derudover er det nemt at pifte dit outfit op eller tone det ned, hvis blot du tilsætter de rette smykker eller accessories. Hvis du mangler prikken over i’et til dit outfit, kan du også fuldende dit look med et par seje sko eller støvler.

Designeren bag Lollys Laundry


Den kreative designer bag Lollys Laundry er kvinden Kamilla Byriel, der er en anerkendt dansk designer. Inden hun etablerede Lollys Laundry, var hun med til at stifte mærket Stella Nova, der blev en stor designsucces. Derudover har Kamilla Byriel en fortid hos det luksuriøse og anerkendte mærke Bruuns Bazaar.

Kamilla Byriel har derfor gjort sig meget erfaring i modebranchen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i Lollys Laundry, der mestrer unikt design og underspillet luksus til kvinder.

Nyheder, udsalg og eksklusive tilbud


Hos Rikke Solberg kan du altid finde fantastiske tilbud. Gå på opdagelse i vores udsalgsvarer, og shop dine yndlings items til en eksklusiv pris. Kvaliteten er i top og prisen i bund. Her kan du også være heldig at finde Lollys Laundry udsalg.

Du kan også udforske alle vores unikke nyheder og være den første til at få fingrene i de nyeste styles. Hos Rikke Solberg får vi løbende nye varer, så du altid kan holde dig ajour med den aktuelle mode og sørge for, at din garderobe er up to date.

Hos Rikke Solberg er det nemt at shoppe


Hos Rikke Solberg sætter vi stor pris på vores kunder og ønsker selvfølgelig at give dig de bedste betingelser, når du shopper hos os. Derfor har vi samlet en række fordele, der altid følger med. Vi sender blandt andet dine varer lynhurtigt afsted. Du kan derfor blot læne dig tilbage i sofaen og udvælge dine favoritter fra Lollys Laundry eller vores øvrige sortiment.

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til en vare, størrelse eller pasform, er du altid velkommen til at kontakte os her. Du kan også besøge vores fysiske butik i Egå, hvor du kan se alle produkter, finde eksklusive tilbud og prøve alle nyheder på.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.