Farve

ByMickleit

ByMICKLEIT er et dansk brand, der producerer og designer tøj og smykker til kvinder. Smykkerne består af smukke og romantiske designs, der via farver og materialer tydeligt er præget af en inspiration fra blandt andet Indien. Her er det især perler og sten, der går igen i de fleste produkter. Og i en perfekt mix med skandinavisk enkelthed formår ByMICKLEIT at nå ud til mange forskellige typer kvinder, der ønsker lækre smykker til overkommelige priser. Hos Rikke Solberg er det vigtigt for os at kunne præsentere en god variation af brands i forskellige stilarter og prisklasser, så der er noget for enhver smag. Og hvad end du mangler smykker til hverdag eller fest, så kan du finde et inspirerende udvalg fra det enestående ByMICKLEIT lige her.

Læs mere om ByMickleit her

ByMICKLEIT hos Rikke Solberg
Her kan du vælge imellem armbånd og øreringe i et væld af farvekombinationer, former og designs. Selvom stilen er meget gennemgående, så er det stadig muligt at finde noget, der matcher lige præcis dig og din personlige smag. Smykkerne findes i skønne og glade farver lige fra blå, rød og grøn til koralfarver og pastelfarver. Farverne leder fantasien hen på eksotiske himmelstrøg, men om du er til boheme eller ej, så er smykkerne her på siden bare noget for sig. De fleste af dem har flotte detaljer i guld, med konkylier eller noget helt tredje, og det er netop det, der gør ByMICKLEIT til noget ganske særligt. Føler du derfor, at din smykkegarderobe trænger til lidt fornyelse, så kan du gøre dig en overraskende god handel her. Hos Rikke Solberg er vi selv store fans af det danske brand, der formår at tilføje noget nyt og anderledes til vores accessory-afdeling, og vi er derfor stolte af at kunne præsentere det for dig. Ud over ByMICKLEIT kan du også finde smykker fra andre populære mærker såsom Pernille Corydon og Stina A, og det er naturligvis tilladt at kombinere de forskellige styles og brands lige, som du har lyst. Det er kun fantasien, der bør sætte grænserne for, hvordan du vil udtrykke din personlige stil, så slå dig løs og opnå et exceptionelt resultat.

Perfekte accessories til alle outfits
Smykkerne fra ByMICKLEIT er perfekte accessories til at pifte ethvert outfit op, og hvis ikke du selv står og mangler smykker, så kan det være, du er på jagt efter den perfekte gave til veninden eller din søster? Uanset hvad, så sørger vi hos Rikke Solberg for, at du aldrig skal vente længe på at modtage dine varer. Vi tilbyder nemlig fri fragt og dag til dag-levering, og vi ved, at det er en service, som vores kunder sætter stor pris på. Meget nemmere bliver det ikke at være kunde her hos os, og vi synes derfor blot du skal læne dig tilbage i sofaen og udvælge de smykker, du bare ikke kan leve uden.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven