Second Female hos Rikke Solberg

Second Female hos Rikke SolbergSecond Female er et dansk tøjmærke, der er kendetegnet ved en skandinavisk stil med et chikt og moderne fransk touch. Det ser du blandt andet i deres årlige kollektioner, der byder på klassiske og rene linjer, der understreger kvindens feminine side. Du kan blandt andet opleve håndtegnede prints, chunky striktrøjer, elegante suits og Second Female kjoler med feminine silhuetter.

Fælles for dem alle er, at det skandinaviske og stilrene design til kvinder. Alt sammen til overkommelige priser. På den måde er du ikke bare sikret dansk design med de nyeste trends. Du kan også nemt købe deres nye tøj og bruge det sæson efter sæson.

Det er nemlig styles, du kan kombinere på kryds og tværs, så du kan sætte dit eget personlige præg. Hvad enten du er i humør til et moderne, klassisk, feminint, sporty eller tidløst look. Dermed kan du ved hver ny kollektion få opdateret din garderobe med alle de nyeste trends. Uden at det nødvendigvis gør ondt på pengepungen.

Samtidig føles tøjet behageligt at have på. Hos Second Female fokuserer de nemlig på bæredygtighed, god kvalitet og et funktionelt design samt sæsonens ‘must-have’-items. For dig betyder det luksus til en god pris kombineret med komfort og funktionalitet. Med Second Female tøj kan du dermed altid føle dig godt tilpas, når du iklæder deres essentielle items til hverdagen og weekenderne. kjoler, strik, nederdele, skjorter,  jakker – her venter dig dansk mode med unikke snit, folder, udskæringer og smukke farver.

Se alle vores nyeste tøj, sko og smykker her.

Tøj til den moderne og stilbevidste kvinde


Deres sans for detaljerne har gjort Second Female til et stærkt brand med københavnske rødder. Det hele begyndte i år 2000 i København, hvor brandet blev grundlagt. Her var visionen fra start at ramme det perfekte miks mellem det feminine, rå og sporty.

Lige siden har Second Female formået at skabe en stærk position på markedet og er i dag et anerkendt mærke med fokus på femininitet og de nyeste trends. Men du finder ikke kun mærket i Danmark – deres tøj til kvinder kan du også opleve i butikker i hele Europa.

Samtidig har Second Female erfaret, at særligt feminine print bliver ved med at dukke op i modebilledet. Det har de taget til sig ved at skabe blandt andet kjoler,  striktrøjer og bluser i bløde farver og fine prints. Så kan du altid udtrykke din feminine side på en sofistikeret og stilbevidst måde.

Målet er at skabe en moderigtig og brugbar garderobe, der giver dig en selvsikker udstråling og komfort. Det kan du blandt andet opleve i deres årlige kollektioner, der alle tager udgangspunkt i god kvalitet, funktionelt design og et lækkert, sofistikeret udtryk. Kollektionerne indeholder alt fra festlige kjoler til cool habitter i god kvalitet og til ethvert klædeskab. Med andre ord: modetøj med et chikt og moderne fransk touch.

Lyder dette som noget for dig, bliver du med garanti glad for deres forskellige styles.

Find Second Female kjoler, skjorter,  strik,  jakker m.m.
I dag er Second Female et populært valg hos unge såvel som modne kvinder. Med visionen om at fremtrylle tøj til dig, der elsker en skandinavisk stil, så forstår vi godt hvorfor. For enhver kvinde bør have en garderobe, der skaber den selvsikkerhed og velbehag, hun fortjener.

Derfor tilbyder vi hos Rikke Solberg naturligvis et bredt udvalg af Second Female tøj til dig.

Vi samler altid lidt af hvert fra brandet, så du kan klæde dig på til både hverdag og fest. Måske leder du efter de populære Second Female kjoler? Alt efter sæson byder vores sortiment på både oversize kjoler og kjoler i en mere tætsiddende facon. Derudover kan du også finde forskellige længder, hvad enten du er til mini-, midi- eller maxi-kjoler. Fælles for dem alle er den behagelige komfort og de moderne print i alverdens farver.

Eller hvad med en skøn Second Female strik i det blødeste materiale? Deres forskellige kollektioner tæller alt fra bæredygtige striktrøjer i mohair- og uld og tidløse cardigans. Striktrøjerne er ofte præget af rene linjer designet med smukke snit og feminine detaljer i neutrale og klassiske farver. Dette gør, at du kan bruge din Second Female strik til mange forskellige outfits. Brug trøjen til kølige sommeraftener med veninderne, når du vil hygge derhjemme eller vil se præsentabel ud på kontoret.

Sortimentet fra Second Female tæller også elegante skjorter. Uanset om du skal bruge en klassisk skjorte til hverdagsbrug eller en mere farverig skjorte til en festlig anledning. Match den sammen med et par jeans eller et par stofbukser. Skal det være mere uformelt, kan du også hoppe i en afslappet Second Female bluse. Sæt den sammen med en fin Second Female nederdel i blomsterprint eller i et ensfarvet look. Hvad enten du søger en kort eller en lang nederdel, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Second Female tøj er mere bæredygtighed


Der er vist ingen tvivl om, at tøjindustrien er en stor synder, når det gælder global opvarmning. Dog er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan forny klædeskabet uden at få dårlig samvittighed. Hos Second Female tager de nemlig problemet alvorligt – blandt andet ved at arbejde intensivt med at forbedre deres produktion og have bæredygtighed som et vigtigt fokusområde.

De er stadig i fasen “work in progress”, men med selv små forbedringer forsøger Second Female at kombinere bæredygtighed med design og kvalitet. Det vil sige, at du i udvalget af Second Female bluser, kjoler,  jakker og meget andet kan finde bæredygtige styles. Kig for eksempel efter det ekstra mærke koblet på prismærket. Det indikerer, at der er tale om bæredygtig tøj.

Materialerne tæller økologisk bomuld fra ikke-genetisk modificerede planter og uden brug af kemi såsom pesticider og syntetisk gødning. Derudover kan du finde deres tøj lavet af:

●Genanvendt polyester med lavere energiforbrug end konventionel
●Økologisk og blød hør fri for skadelige kemikalier
●Genanvendt bomuld fra brugt tøj, tekstilaffald eller rester
●Naturfiber og certificeret Lyocell produceret under bæredygtige forhold

Oplev derfor fremtidens Second Female, der hvert år ønsker at forbedre sig. Vi bestræber os altid på at sende dine varer afsted i løbet af i dag eller i morgen. Du er kun nogle få museklik eller fingerbevægelser væk. Vi sidder klar til at modtage din bestilling. Kontakt vores kundeservice, hvis du har behov for det.

Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.