Shop tøj fra danske Aiayu hos Rikke Solberg

På udkig efter tidløst kvalitetstøj med en bæredygtig sjæl? Så er Aiayu lige noget for dig. Hos Rikke Solberg kan du dykke ned i et lækkert sortiment med alt fra behagelige shorts, t-shirts, overdele og elegante bukser til enhver anledning. Aiayu har et godt sortiment af accessories, der er prikken over i’et i dit outfit.

Det er ikke uden grund, at Aiayu med det skandinaviske og minimalistiske design er blevet et foretrukket brand for modebevidste kvinder i både Danmark og udlandet. Aiayus filosofi er at lave tøj, der er tidløst designet, og derfor ikke går af mode. Aiayus produkter er lavet af materialernes naturlige farver. Eksempelvis har striktrøjer den naturlige gråbrune uld-farve. De naturlige farver giver stilrene og rolige udtryk, som betyder, at tøjet passer til alverdens outfits og til alle anledninger.  

Aiayu sætter miljøet forrest


Aiayu er bygget på tanken om en ansvarlig produktion, hvor der er fokus på gode arbejdsforhold, materialer og mindst mulig miljøpåvirkning. Deres filosofi indebærer blandt andet:

Tidløst design: Aiayu skaber produkter af højeste kvalitet i naturlige farver, så du gladeligt vil bruge tøjet i mange år, uden det går af mode

Naturlige materialer: Siden Aiayus historie startede i Bolivia i 2005, har Aiayu brugt eksklusive naturmaterialer, som yakuld og lamauld, og støttet familiefarmere. 98 % af kollektionerne er fri for syntetiske materialer, så de kan bortskaffes på forsvarlig vis, når levetiden er løbet ud. Brandet producerer udelukkende tøj af 100 % økologisk bomuld, der også er GOTS-certificeret.

Gode arbejdsforhold: Fundamentet for Aiayu er respektfulde forhold for leverandørerne. Der er fair løn, gode arbejdsforhold og stabile indtægtsmuligheder.

Certifikater: Aiayu har certifikater indenfor tøjproduktion, som Global Organic Textile Standard, Responsible Wool Standard, og indenfor social ansvarlighed har de certifikaterne SA8000 og BSCI. Derudover er det certificerede fabrikker, der producerer tøjet.

Rene farver: Naturlige farver er rene, bionedbrydelige og forurener mindre. Aiayu arbejder altid på at lancere ufarvede produkter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du holde dig opdateret med de nye tendenser i modeverdenen? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret med spændende nyheder. Du vil blandt andet få adgang til:

● Eksklusive tilbud
● Konkurrencer og giveaways
● Masser af inspiration til outfits

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du altid afmelde det nemt og hurtigt.

Kontakt os, eller besøg vores butik i Egå


Hvis du har spørgsmål til eksempelvis brands, er du altid velkommen til at ringe til os på 86 74 30 25. Alternativt kan du skrive til vores e-mail på info@rikkesolberg.dk. Vi stræber altid efter at levere det højeste serviceniveau, så du er tilfreds.

Vil du prøve tøjet, inden du køber det? I vores butik i Egå er mange af vores Aiayu-produkter udstillet, og du er mere end velkommen til at komme og prøve tøjet, inden du køber det. Vi har åbent alle ugens dage – bortset fra søndag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.