Mærker
Kategorier
Farve

Buksedragter

Buksedragter og jumpsuits er utrolig in, og her har du muligheden for at vælge iblandt modeller fra de bedste danske og internationale designere. Vælg enten en ensfarvet buksedragt og brug flotte accessories til at færdiggøre looket, eller køb et jumpsuit, der virkelig skiller sig ud fra mængden, hvis du gerne vil sætte et personligt modestatement. En buksedragt er perfekt til hverdag, men også når du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv, og du kan sætte både sneakers, støvler og stiletter til alt efter, hvad du føler for. Valget er helt op til dig. Med en buksedragt kan du nemt og hurtigt skabe et sofistikeret look uden at gå på kompromis med komforten. En buksedragt er nemlig generelt meget let og behagelig at have på, hvilket er en fantastisk fordel. Vi har samlet et fint udvalg af buksedragter her på siden, så læn dig blot tilbage i sofaen og udvælg din favorit.

Læs mere om buksedragte hos Rikke Solberg her

Komplimenterende og feminine buksedragter
Enhver kvinde med respekt for sig selv har en eller flere buksedragter hængende i garderoben. Det er nemlig et utroligt alsidigt stykke tøj, der kan styles på et væld af forskellige måder. Du kan tone ned og pifte op alt efter, om du skal på job eller er ved at gøre dig klar til en aften i byen. Tilsæt et par sneakers og en striktrøje for et afslappet look, eller hop i et par stiletter og skru op for smykkerne, når udtrykket skal være pænere og mere festligt. Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at en buksedragt er smuk og komplimenterende til stort set alle kvinder, og derfor ses de også over alt i modebladene. Hos Rikke Solberg finder du buksedragter i flere forskellige designs, farver og brands. I de lune sommermåneder vil du sætte pris på en buksedragt med korte bukseben, og det kan du naturligvis også finde her på siden. Det giver et fint og sommerligt look, som vil resultere i mange misundelige blikke på gaden. Med en smuk buksedragt fra os er mulighederne mange, så glem ikke at få de perfekte accessories med i købet. Her kan du vælge alt lige fra tasker til tørklæder og smykker – alt sammen i lækre kvalitetsdesigns, som du kan have glæde af i rigtig lang tid.

Få hurtig og billig levering hos Rikke Solberg
I jagten på en buksedragt er du kommet til det helt rette sted, og vi er glade for, at du vælger at shoppe her hos os. Derfor får du også en række fordele med i købet, og det inkluderer blandt andet hurtig levering i løbet af få hverdage, og måske endda allerede i morgen, hvis du er heldig. Ovenikøbet får du dine varer leveret helt kvit og frit, så længe du ikke køber udsalgsvarer. Du er naturligvis også altid velkommen i vores fysiske butik i Egå. Her står vi klar til at tage imod dig og hjælpe med rådgivning og vejledning.

Rikke Solberg   •   Gåseagervej 8   •   8250 Egå   •   info@rikkesolberg.dk   •   Tlf. 86 74 30 25
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
0 varer i kurven