Find lækre jakker hos Rikke Solberg

Hos Rikke Solberg er vi vilde med jakker. Jakker er en ting, der ikke bliver skiftet ud særlig ofte, og det betyder også, at det er en ting, de fleste bruger lang tid på at overveje. Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvad jakken skal bruges til. Skal den primært være praktisk eller pæn, eller måske helst en kombination af begge? Skal den holde dig varm henover vinteren, eller leder du efter en perfekt overgangsjakke? Der er ingen tvivl om, at dunjakker er de mest varmeisolerende og vandafvisende jakker, men det er ikke alle, der er vilde med designet på dunjakker. Vælger du en elegant jakke i uld eller i pels, skal du ikke regne med, den holder dig tør, når regnen siler ned. Til gengæld er den helt rigtig, når du gerne vil være pæn i tøjet. Hos Rikke Solberg kan du finde varme jakker fra mærker såsom Rains, Parajumpers, Mos Mosh og Leveté Room

Her på siden finder du både lange og korte jakker, nogen med hætte eller pelskrave og andre uden. Vi har jakker i mange smarte farver og designs, og skal du bruge en simpel regnjakke, kan vi også hjælpe med det. Det er aldrig helt til at vide, hvad vinteren eller sommeren byder på, og derfor gælder det om at have nogle forskellige jakker klar i garderoben. Glem dog ikke at få de rette accessories med i købet. Måske du også står og mangler en ny taske, der kan komplimentere din nye jakke, eller det kan være, et tørklæde er sagen.

Få lynhurtig levering


Vidste du godt, at vi altid tilbyder hurtig levering i løbet af få hverdage. Vil du gerne prøve jakken på, inden du bestiller den, så kig forbi vores fysiske butik i Egå, hvor du finder rigtig mange af vores varer. Her kan du desuden få den hjælp og rådgivning, du har brug for, og vi står klar til at tage imod dig med et smil.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.