Vælg en sweater hos Rikke Solberg

Er du landet her på siden, fordi du har sat jagten ind efter en ny sweater, der skal følge dig igennem den kommende vinter, så er du landet på den rette side. Her på siden tilbyder vi et bredt udvalg af lækre strik, som du helt sikkert ikke kan undvære. Du kan vælge imellem store brands som By Malene Birger, Mads Nørgaard, Heartmade, Rosemunde og Black Colour der hver især fremstiller striktrøjer i forskellige stilarter. Vores udvalg byder på store, varme trøjer, men også nogen i tyndere materiale, der er lidt mere feminine og eksklusive. Du kan fx se nærmere på en cashmere sweater. Cashmere er noget af de fineste inden for strik, og her får du ikke kun en ultra blød sweater, men også en, der holder sig pæn år efter år, vask efter vask.

Er det en strikket cardigan, du er på jagt efter? Dem har vi ligeledes et flot udvalg af. Vælg den med eller uden knapper og andre fine detaljer. Uanset hvilken type strik, du leder efter i denne omgang, så kan du hos Rikke Solberg være sikker på at finde dem i mange forskellige farver og designs.

Strik behøver ikke være kedeligt


Mange forbinder strik med at være store trøjer uden ret meget form, der derfor heller ikke komplimenterer kroppen særlig pænt. Sådan behøver det dog ikke være. Kan du godt lide at forsvinde helt væk i en stor, oversize sweater, så kan du helt sikkert finde en model, der passer dig. Kan du ikke lide, at det bliver for stort, så findes der heldigvis også strik, der er lidt mere formsyet. Hvad end du mest er til den ene eller anden type, så behøver det bestemt ikke være kedeligt at hoppe i en sweater.

Strik findes i dag i et væld af farver og ofte med mange fine detaljer i form af fx knapper, flæser eller unikke mønstre. En striktrøje behøver derfor ikke kun være noget, du tager på i nød for ikke at komme til at fryse. Det kan sagtens udgøre en vigtig del af dit outfit alt efter, hvordan du vælger at style og kombinere resten af tøjet med din sweater.

Uendelige muligheder for styling med en sweater


Der er ingen tvivl om, at vi elsker bløde sweatere, og har du det på samme måde, så kast dig over de mange lækre styles lige her. En god striktrøje giver dig uendelige muligheder for styling. Den kan nemlig ikke kun sættes til et par slidte jeans, men passer også perfekt ud over en nederdel eller en kjole. Trækker du en sweater over kjolen og sætter et par sneakers til, så bliver udtrykket mere nedtonet, hvilket passer perfekt til både en dag på kontoret eller en shoppetur med veninderne. Skifter du til gengæld dine sneakers ud med et par høje støvler, så behøver du ikke også smide striktrøjen. Den vil blot bidrage til et personligt look, der hverken er for formelt eller for casual.

Går det samtidig op for dig, at du godt kunne bruge en ny skjorte til at have inden under din nye strik, så følg linket og se alle vores gode bud på netop det. Med en skjorte under striktrøjen skaber du et sofistikeret look, der kan være rigtig fint i mange forskellige anledninger.
Hos Rikke Solberg sætter vi stor pris på vores kunder, og derfor følger der altid nogle fordele med, når du vælger at handle her hos os. Vi tilstræber os efter levering i løbet af få hverdage. Glem ikke, at du selvfølgelig også er velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i Egå. Her står vi klar med et stort smil samt vejledning og rådgivning, hvis du måtte have brug for det.
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.