Bæltetasker hos Rikke Solberg

Bliv inspireret af vores sortiment og spor dig ind på den bumbag, du bedst kan lide. Hos Rikke Solberg gør vi en dyd ud af, at du får den bedste oplevelse. Derfor kan du altid regne med personlig service og hurtig levering. Om du handler online eller i vores butik i Egå, så er vi klar til at hjælpe dig.

Find lækre bumbags i læder og skind


Bumbag, mavebæltetaske eller bæltetaske. Kært barn har mange navne. Selvom taskerne er super funktionelle, betyder det ikke at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller udseende. Hos os er det vigtigt at du både kan være praktisk klædt og stadig udstråle kvalitet og mode. Derfor kan du være sikker på, at du hos os kan finde et spændende udvalg af bumbags fra eksklusive mærker og af holdbar materiale.

I vores sortiment finder du både mavetasker, bæltetasker og skuldertasker. Vi har håndplukket bumbags fra mærker såsom Lala Berlin, Campomaggi og Depeche. Du kan gå efter bumbags i læder og skind. Det lækre materiale og tidløse design giver dig en bumbag, du kan bruge året rundt. Ligeledes har vi sørget for, at alle vores tasker har rum nok til dine basale behov. Glem alt om at ligne en turist og find klassiske, stilrene bumbags i læder og skind hos Rikke Solberg.

Bumbags til enhver lejlighed


En bæltetaske er smart, når du er på farten. Skal du for eksempel et kort ærinde, kan du blot tage din pung, mobil og nøgler med i en mindre bæltetaske. Kalder weekenden på en skøn drink med veninderne i byen? Eller måske nogle dage på musikfestival? Kvinder kan ofte have brug for en smart taske lige ved hånden med de vigtigste sager. Det er en bæltetaske ideelt til. Gå for eksempel efter vores super fede og sorte bæltetaske fra Zadig & Voltaire. Kvaliteten er 100% lammeskind, ligesom du får skønne detaljer som en rem, der er halvt skind og halv kæde.

Vi har også modeller, der er designet til at sidde på tværs over kroppen, bedre kendt som crossover taske. Som et alternativ til den lille rygsæk får du god bevægelsesfrihed. Se blandt andet vores crossover tasker fra Depeche.

Skal din taske være stor, kan du gå efter oversize bumbags, der giver dig masser af plads til dine sager og et afslappet look. Vælg for eksempel en bumbag med cognacfarvet koskind fra Campomaggi eller i et enkelt design fra Depeche her. Denne taske har et stort rum med lynlås og en god rummelig størrelse. Med andre ord har du plads til alle dine personlige sager og lidt mere til. Du kan justere remmen med bæltespænde, så tasken sidder helt perfekt og behagelig på dig.

Hvad end du leder efter eller mangler, er helt op til dig. Uanset skal vi nok sørge for, at du hurtigst muligt kan få din nye bumbag i læder og skind med hjem til garderoben.

Få personlig service og 14 dages returret


Hos Rikke Solberg betyder det meget for os, at vores kunder kan shoppe nemt, enkelt og ligetil hos os. Derfor sørger vi altid for, at du får den samme gode service, som i vores butik. Vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds med dit køb.

Kontakt os endelig på telefon, mail eller mød os i butikken, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig!
Nyhedsbrev Tilmelding

*Ved tilmelding af nyhedsbrevet godkendes vores privatlivspolitik.